PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hát akkor valami gebasz van, 10000% hogy 8 dollár volt, mivel különben soha nem vettem volna meg. 😊

16 order ~9 euro (bocs, naponta ingadoznak az árak, volt 8 is) ...jobbra narancssárga cucc.FILLÉRES multi móka....😊

Sok játék van 10 euro alatt, nagyon sok....csak pl ACO még BF akcióban is 38 euro volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.06. 17:11:23

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ezzel szerintem semmi baj, te is megválogatod a játékokat, valamit megveszel valamit nem.
Van neked is izlésed, vagy te izléstelen vagy?

Mit vegyek 6k-ért? olyan stílust, amivel nem játszom?
Ne legyen már kötelező mindent megvenni, csak mert neked vagy másnak tetszik.
Az 5 dollár az az én stílusom értékrendem szerint szól, nem szar játékok, hanem nem érdekelnek. 😊
Még valami kérdés? Azt hittem ezen már túlléptünk, hogy nekem vannak játékok, amik nem az izlésemnek megfelelők....ez nem egy hiba, nem az én hibám.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ööö ezzel én is tisztában vagyok, de azt ugye tudod, hogy nem minden ötletből lesz siker, még akkor se ha az Musk-tól származik... nem tudom milyen területen dolgozol, de szerintem ez könnyen belátható, hogy csak azért mert az eszedbe jut valami az attól még nem biztos hogy szuper ötlet.

Egyébként nálam már ott bukik, hogy egy ujabb infrastuktura ami az egyént helyezi előtérbe. Mintha nem lenne már így is elég út az autóknak... még épitsünk nekik a föld alatt is alagutakat..amit ki tudja mennyiért lehet majd igénybe venni, mert ne legyenek reményeid, ez nem a parasztnak készül...szóval nekem ezzel az egésszel ugyanaz a problémám mint magával az autóval, vagyis 1 ember / jármű. Hatalmas pocséklás. Mennyivel jobban nézne ez ki, ha buszokat repitene a sín a külvárosokba, ahol mindenki átszáll a saját kis kocsijába és hazagurul...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GOTY
Ezt gondolta mindenki a Zip2-rpl is, aztán kaszált vele 12 millió dollárt. Ebből 10-et beletett a világ első online bankjába, akik később mördzsöltek a PayPal-lal, majd 2002-ben az eBay megvette őket 1,5 milliárdért, ebből Musk bruttó 250 millió dollárt (!) tett már zsebre. Aztán ebből 100 millát beleöntött a SpacX-be, amiről mindenki azt gondolta, ennek elment az esze és lehetetlen és, és és...

Ma itt tartunk.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Tikal
hát az internet szerint steam-en 30 volt a legolcsóbb....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
én szurkolok neki minden téren, bár azt a földalatti autopályás agymenést hülyeségnek találom 😄

Moby
Tehát vársz a játékokra. Amiket nem veszel meg. Mer nem 5 dollár.

Dark. vol. 64454573228

😄

(jó, belátom, a hatezres lemezes farpoint jóóóval nagyobb rizikó, mint a lópáncél ezerötért)

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Ja steam-ről beszéltem amikor írtam.

darkSectorxxx
Hát aco mellett most sajna még hézagos. 😊
Igazából max akkor lesz sokkal jobb, ha az én stílusomnak megfelelő tartalom.

Az a mászkálós játék kurvajó, amit linkeltem, de 20 juró és nem tudom milyen hosszú, mit lehet benne csinálni.

Ott van a Farpoint. 6k-t a pöcsöm ad érte.
Nekem a vr játékok egyelőre olyan mint steam-en az indie kategória. Max 5 dollár kategória. Ocsmány is, rövid is. Igazából első este pörgött, meg most egyik nap pár havernak mutogattam.

Várok játékokra. 😊
Talán a Moss.

Moby
Viszont a rizikó is hatalmas, éppen Musk miatt is.

Tikal
cdkeys, g2a.... értem 😊

GOTY
Hogy pörög a VR?

darkSectorxxx
Szerintem még most is ennyi. G2A. Menj fel a WW 2 kivételével mindet csekkold le.
Nekem megvan steam-en, szóval na....
Mondjuk én hónapokkal ezelőttt vettem dollárban cdkeys-en.... 😄

Adwanced hiányzik mert az akkor nem volt olcsó, de ez már nem igaz, Advanced is piti összeg.😊

Steam-en is 3an összeáltunk, elég durva 10 euroig most rengeteg játék van, ami nekem 900-1000 ft lenne.
Annyi hogy steam-en csak felváltva tudtok játszani, de az nálunk nem gond 😉
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.06. 15:11:58

GOTY
Most olvasok róla pont egy könyvet, nem semmi faszi.

Tikal
mond vicceseket, meg ügyesen terel... 😊

Tikal
Hol volt 8euró és mikor vetted? Mert ugye ez egy tavalyi játék...

Tikal
Elon Musk-ról elhiszem, hogy ő nem elsősorban a profitért dolgozik... a Tesla befektetőiben már nem vagyok annyira biztos. Nyilván látják, hogy ez a jövő és nem a véhatos benzin, és azzal számolnak, hogy ez előbb utóbb pénzt fog hozni, nem is keveset.

GOTY
"A képzelt dolgokért nem rajongok" - azért recskázáskor gondolom igen <#banplz>

Nem azt vitatom, hogy nem sikeresek. Azok. Kiváló az X is. Jól állnak Amerikában. Csak parfümillatal hintik meg azt, ami valójában - részleteiben és lényegi elemeiben - azért szaglik.

Moby
Nem tudom mi született volna. Nem történt meg. A képzelt dolgokért nem rajongok. Nincs semmi, amiért szégyenkezniük kellene. Pénzt csinálnak egy olyan piacon, ami bedarált már nem kevés nagyöreget is. A sonynak sem sok kellett. Övék a legerősebb konzol.
A stratégialiag fontos piacokon nem állnak rosszul.
Mit kéne mondaniuk? Hogy bocs azért, hogy mi nem úgy csináljuk mint a sony?
Hálisten, hogy nem úgy csinálják. A hátam közepére nem kívánok egy szonikettőt.

GOTY
akkor kérdezem fordítva: szerinted mennyiben lett volna más ez az interjú most, ha globálban is az Xbox vezetne, annyival, mint a Sony, tucatnyi exkluzív címük lenne, mint ahogy most nincs, és a Sonynak meg nem lenne?

Szerinted pont ugyanez az interjú született volna?

Mert szerintem nagyon más. Mellveregetés lett volna a globál adatokkal is, meg hogy mennyire fontosak az exkluzívok, és ez mekkora előnyt jelent a cégnek, stb.

Legyünk már magunkhoz is őszinték, na. Én nagyon csipázom az X1x-em, tényleg, tök örülök, hogy megvettem. Na, de akkor is, na.

Moby
Ennek a magyar mánágernek annyi köze van a globál helyzethez, mint nekem. Ő örül, ennek a 69%-al, ezzel balszeg a középeu régióban ő végzi a legjobb munkát. Én is örülnék. Aki arra próbálna meg rádumálni, hogy ne örüljek neki, azt komplett idiótának tartanám, 😊
És a helyzet az, hofy nem tudjuk máig mennyi az annyi. Én csak azt látom évek óta a jelentésekből, hogy az xbox divizió kibadzottjól teljesít. Pedig egy évtizede még be akarták zárni.

Myselor
szerintem ne csak írjatok neki keressétek ki a címét és menjetek el egy ásóval .aztán ássátok el a kertben <#banplz>
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
"Ja, mihez képest. Ha a 70 millió PS4-et állítjuk szembe a kb 30 millió One-nal, akkor fele annyira se. Illetve, mi a siker mércéje?"

a konzolbiznisz nem ma kezdődött .... mérce lehet a sega saturn/dreamcast, a gamecube, a wiiU... (vagy a ps3 első 2 éve, mittomén)
oké, mehetne jobban az xboxnak, de nem megy rosszul és asszem - számukra - ez a lényeg. hogy nem termel milliárdos mínuszt, álá előző gen eleje....

Forza.

arty
a magyar manáger nem nyilatkozhat globál dolgokról szvsz... igazad van, NEKED szimpatikusabb lenne a "beismerés" - de az átlagnak?

amugy a 69% brutális előny (itthon). ennyire kitartott az x360as beidegződés.... szomoru 😞 (mert h prevgenben 90+ %-on álltak, az tuti, de én azért nagyobb bukót vártam volna... node ez az egymillió otépés országa, nehezen megy a váltás, változtatás 😊 )

Forza.

Moby
Szerintem írj neki!
Ez egy hazug geci, aki nem a tényekről ír!
😄
Ez kész 😄

GOTY
Nem, sajnos te olvastad felületesen. Legalább 5 kijelentés nem a magyar piacról szól, és még ha arról is, csúsztatások vannak benne

"Ráadásul az X konzol megjelenése óta elcsendesültek azok a hangok, akik előtte a konzolexkluzív játékokat hiányolták." - Hát kurvára nem, akár magyar, akár külföldi fórumokra mész, látni fogod, nem csendesült kicsit sem.

"összességében sikeres az Xbox One története is"

Ja, mihez képest. Ha a 70 millió PS4-et állítjuk szembe a kb 30 millió One-nal, akkor fele annyira se. Illetve, mi a siker mércéje?

"Pár hete van a boltokban a konzol, és inkább azért aggódunk, hogy nem lesz elég. Valószínűleg sokkal több kellene a vásárlói igények kielégítéséhez"

Ez is csúsztatás, elfedi a valóságot. Ha hazánkba érkezett mondjuk 1000 darab gép, azért aggódhatnak, hogy nem lesz elég, úgy tűnik, mintha valami baszott nagy kereslet lenne rá, pedig 1000 darabról van szó, nem 100 000-ről.

"Az exkluzív játékokat illetően pedig gyakran kritizálnak minket, de ezt sem látom problémának. A dömping lehet jó stratégia a versenytársaknak, de mi úgy vagyunk ezzel, hogy csináljunk kevesebbet, de azt nagyon jól"

Ezért lapáttal verném pofán az embert. Dömping. LOL. Tehát azt a két exkluzívjukat, amit szerintük jól csináltak sikernek tartja, de a dömping Uncharted, TLOU, Bloodborne, Hellblade, Persona 5 stb. az mind szarul van összerakva, mert ők nem adnak a minőségre. Úristen. Egy csöppet sem elfogult, mi? Ez nettó hazugság!

Kurvára tudják, hogy gáz, hogy nincs exklu, és azt is, hogy fele annyira sem sikeresek, mint a Sony, de hintik itt ezt a szart.

Moby
De. Az. Emberünk. Az. Itthoni. Helyzetről. Nyilatkozott.
Ezek után szerintem ne nagyon írkáljatok leveleket. Egy cikket nem bírtok értelmezni a maga kontextusában 😄

GOTY
Mert az, hogy itthon 69%, az globálban semmit sem jelent, mert a trend ott meg fordított. Mondja azt, hogy bár Magyarországon 69% a miénk, sok a teendőnk, mert fele annyit se adtunk el világviszonylatban, mint a sony, cudarul állunk exkluzívok terén, stb. Ne mondja már, hogy nem fontosak az exkluzívok. Dehogynem! Egyből az lenne nekik, és döngetné a mellét, ha fordítva lenne, mint ahogy most van.

Amúgy meg, miután tegnap este első gondolatom az volt, hogy most ezek vagy totálisan hülyének nézik az embereket, vagy ők maguk a totálisan hülyék, mert nem látják, vagy akarják látni, ami van.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.12.06. 13:26:06

Moby
De miért mondaná ezt, ha övék a 69% 😄 Akkor itthon mit kúrtak el?

GOTY
Legyen mondjuk Knack = Cuphead, Forza=GTS. Oké. S mit állítanak párba a többi PS-exkluzívval?

Továbbá, ha PS4-ből fogyott 70 millió, Xboxból kb. a fele (se), exkluzívokban is gyengébbek, multiplatform címekből mindig több megy el PS4-re (ld. UK Charts), akkor miben is jobb az Xbox?

Moby
Az, ha ilyen nem készül. Gyakorlatilag mindegyiknél ez derül ki.

Moby
Nem ismerem a cuphead eladási adatait, de szerintem simán elment belőle annyi, mint mondjuk a ratchet and clankből, vagy knack2-ből. Azt már pontosan tudjuk mit jelent az exkluzvoknál a siker: talán kigurul nullára.

GOTY
Ez akkor igaz a Microsoft 2 exkluzív címére is, azt is minden hetedik gépre veszik meg.

Akkor most hogy is állunk? Melyik a jobb? A 10 exkluzív az egyik oldalon, vagy a 2 darab a másikon? Mindkettőt ugyanolyan arányban veszik.

Hm?

Moby
>Plusz a hulladék/nemlétező exkluzív tartalmak, amiben PS4 megeszi reggelire.. 😊

Ugye nem kell citálnom semmilyet számot, hogy ezredszer is kiderüljön: minden hetedik ps4-hez vesznek meg egyetlen exklúzvot? 😊 Ott is az az állandó valóságtorztás megy, mint a hasból bemondott "nemlehethogyazvezetmernem!" kapcsán 😄

GOTY
Én sokkal szimpatikusabbnak találnék egy olyan nyilatkozatot, amiben elismerik, hogy igen, elkúrtuk a 2013-as launchot, a Sonynak behozhatatlan az előnye, ettől függetlenül mindent megtezsünk a játékosokért. Le vagyunk maradva exkluzívokban, de változtatunk rajta, ez és ez a stratégián, itt az új konzolunk, stb.

Nem pedig csokimázzal bevonni a szart, és hazudozni.

Cuphead mint exkluzív siker? Na ne röhögtessetek!

Moby
Hát pedig a GfK szerint a piac 69%-a az xboxé. Tetszik vagy senem, evvan. Átfuttom a cikket, csúsztatást nem találtam benne. Mindenki hazabeszél, ez tök nyilvánvaló. Semmit nem lehet csinálni úgy, hogy közben nem huszel benne.

mucsácsó
Valami fizetett M$ hirdetés/kapálózás, ennyi... 😄 esélytelen, hogy több Xbox legyen itthon...

PS4 most azon a szinten van (vagy afele tendál fixen), mint anno a PS2-es genben a PS2 - de szerintem ez még attól is durvább (lesz)... tényleg olyan embereknek van az ismertségi körömben már PS4-e, akik szinte életük során játékokhoz se szagoltak...de mégis.. 😄

Persze ez így nem mérvadó magában, viszont egyértelműen a PS4-et látom több helyen..

De egyébként pont itt is fellelhető ez a piaci párhuzam; az MS kurvára elbaszta anno a jóhírét azzal a XONE announcementnél, hogy kötelező a folyamatos online jelenlét + account bound játékokat lehet csak venni... persze aztán nem így lett, de egy fail starthoz bőven elég volt. Plusz a hulladék/nemlétező exkluzív tartalmak, amiben PS4 megeszi reggelire.. 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.12.06. 13:09:14
mucsácsó
Hát az EA most szerintem nem kevés ember szemében elásta magát... hozzáteszem, kb. bűnbak szerepet töltenek be, mert náluk pukkant a DLC/P2W/lootbox-lufi, holott ez már régtesrégóta megy orrba-szájba kvávi az összes mai játékban - max nem ilyen szinteken. De nem kell őket sajnálni, meg is érdemlik.. 😊 Talán változtat ez pár dolgon náluk - bár ez az EA már régesrég nem az _AZ_ EA, de mindegy 😄
Talán kell nekik a pofon, mint az Ubinak is kellett az AC-vel..
GOTY
Én még azt elhiszem akár, de annyi csúsztatást, amit ez a faszi leírt, döbbenet.

Eldöntöttem, hogy írok neki egy levelet.

piacvezetö Mo-n? erösen ketlem.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

GOTY
Ezt olvastátok?

Mit gondoltok róla?

Rage47
jól hangzik
darkSectorxxx
Egyre jobban megéri

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.06. 11:46:48

darkSectorxxx
CoD Infinite-et pl 8 euroért vettem pc-re.
Meg sok más részt is.

Nézzük meg a ps leértékelt játékokat, azokat lehetett pl tavaly is megvenni 50%offal, amik szarul fogytak? 😉
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.06. 11:22:29

Moby
Ez nem a jófejségről szól, és itt dőlnek meg az inygyenkulcsok. Ez a szereplvállalásról szól. Annak felismeréséről, hogy minden mikro és makroszervezet (gazdasági is) egyetlen valódi célja, a teljes szervezet (emberiség) továbblétezését és fejlődését biztosítani. Most nem akarok lózungokkal dobálózni, de ezt az emberiség már rendesen be is tudja árazni. A tesla piaci értéke évi 50000 eladott autóval magasabb, mint a general motorsé évi eladott 20m eladott autóval. Ez már itt rég nem a profitról szól. Még csak nem is a várható profitról. De ugyanennek hatása az is, ami most az EA-al történik. Százötben éve gázolnak a gazdasági szereplők a társadalom szájában. Lettek ellenpéldák, megszületett az igény a fenntarthatóságra.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.06. 11:08:36

arty
azért az ingyen-kulcsosztások már mutatnak némi változást, hogy fontos h jófejnek ítéljen a (játékos)társadalom.... csak hiába adsz akár ezer ingyenkulcsot, ha utána meg mondjuk egy béfront2vel lehuzod a teljes éved(éveid) a klotyón 😊)

Forza.

arty
😄DD

Forza.

Tikal
<#eljen>

Moby
Ez nem feltétlenül a játék hibája!

<#banplz>