PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
16 order ~9 euro (bocs, naponta ingadoznak az árak, volt 8 is) ...jobbra narancssárga cucc.FILLÉRES multi móka....😊
Sok játék van 10 euro alatt, nagyon sok....csak pl ACO még BF akcióban is 38 euro volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.06. 17:11:23
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Van neked is izlésed, vagy te izléstelen vagy?
Mit vegyek 6k-ért? olyan stílust, amivel nem játszom?
Ne legyen már kötelező mindent megvenni, csak mert neked vagy másnak tetszik.
Az 5 dollár az az én stílusom értékrendem szerint szól, nem szar játékok, hanem nem érdekelnek. 😊
Még valami kérdés? Azt hittem ezen már túlléptünk, hogy nekem vannak játékok, amik nem az izlésemnek megfelelők....ez nem egy hiba, nem az én hibám.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként nálam már ott bukik, hogy egy ujabb infrastuktura ami az egyént helyezi előtérbe. Mintha nem lenne már így is elég út az autóknak... még épitsünk nekik a föld alatt is alagutakat..amit ki tudja mennyiért lehet majd igénybe venni, mert ne legyenek reményeid, ez nem a parasztnak készül...szóval nekem ezzel az egésszel ugyanaz a problémám mint magával az autóval, vagyis 1 ember / jármű. Hatalmas pocséklás. Mennyivel jobban nézne ez ki, ha buszokat repitene a sín a külvárosokba, ahol mindenki átszáll a saját kis kocsijába és hazagurul...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ma itt tartunk.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Dark. vol. 64454573228
😄
(jó, belátom, a hatezres lemezes farpoint jóóóval nagyobb rizikó, mint a lópáncél ezerötért)
Adversus solem ne loquitor
Igazából max akkor lesz sokkal jobb, ha az én stílusomnak megfelelő tartalom.
Az a mászkálós játék kurvajó, amit linkeltem, de 20 juró és nem tudom milyen hosszú, mit lehet benne csinálni.
Ott van a Farpoint. 6k-t a pöcsöm ad érte.
Nekem a vr játékok egyelőre olyan mint steam-en az indie kategória. Max 5 dollár kategória. Ocsmány is, rövid is. Igazából első este pörgött, meg most egyik nap pár havernak mutogattam.
Várok játékokra. 😊
Talán a Moss.
Nekem megvan steam-en, szóval na....
Mondjuk én hónapokkal ezelőttt vettem dollárban cdkeys-en.... 😄
Adwanced hiányzik mert az akkor nem volt olcsó, de ez már nem igaz, Advanced is piti összeg.😊
Steam-en is 3an összeáltunk, elég durva 10 euroig most rengeteg játék van, ami nekem 900-1000 ft lenne.
Annyi hogy steam-en csak felváltva tudtok játszani, de az nálunk nem gond 😉
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.06. 15:11:58
Nem azt vitatom, hogy nem sikeresek. Azok. Kiváló az X is. Jól állnak Amerikában. Csak parfümillatal hintik meg azt, ami valójában - részleteiben és lényegi elemeiben - azért szaglik.
A stratégialiag fontos piacokon nem állnak rosszul.
Mit kéne mondaniuk? Hogy bocs azért, hogy mi nem úgy csináljuk mint a sony?
Hálisten, hogy nem úgy csinálják. A hátam közepére nem kívánok egy szonikettőt.
Szerinted pont ugyanez az interjú született volna?
Mert szerintem nagyon más. Mellveregetés lett volna a globál adatokkal is, meg hogy mennyire fontosak az exkluzívok, és ez mekkora előnyt jelent a cégnek, stb.
Legyünk már magunkhoz is őszinték, na. Én nagyon csipázom az X1x-em, tényleg, tök örülök, hogy megvettem. Na, de akkor is, na.
És a helyzet az, hofy nem tudjuk máig mennyi az annyi. Én csak azt látom évek óta a jelentésekből, hogy az xbox divizió kibadzottjól teljesít. Pedig egy évtizede még be akarták zárni.
a konzolbiznisz nem ma kezdődött .... mérce lehet a sega saturn/dreamcast, a gamecube, a wiiU... (vagy a ps3 első 2 éve, mittomén)
oké, mehetne jobban az xboxnak, de nem megy rosszul és asszem - számukra - ez a lényeg. hogy nem termel milliárdos mínuszt, álá előző gen eleje....
Forza.
amugy a 69% brutális előny (itthon). ennyire kitartott az x360as beidegződés.... szomoru 😞 (mert h prevgenben 90+ %-on álltak, az tuti, de én azért nagyobb bukót vártam volna... node ez az egymillió otépés országa, nehezen megy a váltás, változtatás 😊 )
Forza.
Ez egy hazug geci, aki nem a tényekről ír!
😄
Ez kész 😄
"Ráadásul az X konzol megjelenése óta elcsendesültek azok a hangok, akik előtte a konzolexkluzív játékokat hiányolták." - Hát kurvára nem, akár magyar, akár külföldi fórumokra mész, látni fogod, nem csendesült kicsit sem.
"összességében sikeres az Xbox One története is"
Ja, mihez képest. Ha a 70 millió PS4-et állítjuk szembe a kb 30 millió One-nal, akkor fele annyira se. Illetve, mi a siker mércéje?
"Pár hete van a boltokban a konzol, és inkább azért aggódunk, hogy nem lesz elég. Valószínűleg sokkal több kellene a vásárlói igények kielégítéséhez"
Ez is csúsztatás, elfedi a valóságot. Ha hazánkba érkezett mondjuk 1000 darab gép, azért aggódhatnak, hogy nem lesz elég, úgy tűnik, mintha valami baszott nagy kereslet lenne rá, pedig 1000 darabról van szó, nem 100 000-ről.
"Az exkluzív játékokat illetően pedig gyakran kritizálnak minket, de ezt sem látom problémának. A dömping lehet jó stratégia a versenytársaknak, de mi úgy vagyunk ezzel, hogy csináljunk kevesebbet, de azt nagyon jól"
Ezért lapáttal verném pofán az embert. Dömping. LOL. Tehát azt a két exkluzívjukat, amit szerintük jól csináltak sikernek tartja, de a dömping Uncharted, TLOU, Bloodborne, Hellblade, Persona 5 stb. az mind szarul van összerakva, mert ők nem adnak a minőségre. Úristen. Egy csöppet sem elfogult, mi? Ez nettó hazugság!
Kurvára tudják, hogy gáz, hogy nincs exklu, és azt is, hogy fele annyira sem sikeresek, mint a Sony, de hintik itt ezt a szart.
Ezek után szerintem ne nagyon írkáljatok leveleket. Egy cikket nem bírtok értelmezni a maga kontextusában 😄
Amúgy meg, miután tegnap este első gondolatom az volt, hogy most ezek vagy totálisan hülyének nézik az embereket, vagy ők maguk a totálisan hülyék, mert nem látják, vagy akarják látni, ami van.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.12.06. 13:26:06
Továbbá, ha PS4-ből fogyott 70 millió, Xboxból kb. a fele (se), exkluzívokban is gyengébbek, multiplatform címekből mindig több megy el PS4-re (ld. UK Charts), akkor miben is jobb az Xbox?
Akkor most hogy is állunk? Melyik a jobb? A 10 exkluzív az egyik oldalon, vagy a 2 darab a másikon? Mindkettőt ugyanolyan arányban veszik.
Hm?
Ugye nem kell citálnom semmilyet számot, hogy ezredszer is kiderüljön: minden hetedik ps4-hez vesznek meg egyetlen exklúzvot? 😊 Ott is az az állandó valóságtorztás megy, mint a hasból bemondott "nemlehethogyazvezetmernem!" kapcsán 😄
Nem pedig csokimázzal bevonni a szart, és hazudozni.
Cuphead mint exkluzív siker? Na ne röhögtessetek!
PS4 most azon a szinten van (vagy afele tendál fixen), mint anno a PS2-es genben a PS2 - de szerintem ez még attól is durvább (lesz)... tényleg olyan embereknek van az ismertségi körömben már PS4-e, akik szinte életük során játékokhoz se szagoltak...de mégis.. 😄
Persze ez így nem mérvadó magában, viszont egyértelműen a PS4-et látom több helyen..
De egyébként pont itt is fellelhető ez a piaci párhuzam; az MS kurvára elbaszta anno a jóhírét azzal a XONE announcementnél, hogy kötelező a folyamatos online jelenlét + account bound játékokat lehet csak venni... persze aztán nem így lett, de egy fail starthoz bőven elég volt. Plusz a hulladék/nemlétező exkluzív tartalmak, amiben PS4 megeszi reggelire.. 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.12.06. 13:09:14
Talán kell nekik a pofon, mint az Ubinak is kellett az AC-vel..
Eldöntöttem, hogy írok neki egy levelet.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.06. 11:46:48
Meg sok más részt is.
Nézzük meg a ps leértékelt játékokat, azokat lehetett pl tavaly is megvenni 50%offal, amik szarul fogytak? 😉
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.06. 11:22:29
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.06. 11:08:36
Forza.