status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #8823 en is mar csak magamat ismetelgetem minden egyes alkalommal, amikor Second Son-rol van szo, tehat szummarizalnam a velemenyem (100% hero utan)
Infamous Second Son PS4
amik tetszettek:
- pocsolya téem
- a latvany (összkep!)
- a power-ek
- Augustine jol eltalalt ellenfel
- Reggie is jo arc (Zeke utan...)
so-so:
- jatekmenet teren NULLA fejlödes az elözö reszekhez kepest. szorakoztato volt beismerem, de uj generacios reszhez uj generacios ötletek is kellenenek. a szuper-erök magukban nem elegendök...
- mellekkuldik ezuttal is repetitivek, DE megis addiktivak
amik FUUUUUUU!!!4!!:
- az erösen illuziorombolo technikai hibak (Level of Detail, pop-in, fps (kicsit), micro-stutter). minel erösebb a jatekot futtato masina, annal kevesbe elfogadhatok ezek, akkor is ha meg csak a generacio elejen vagyunk
- seggarc hyper deluxe festömüvesz Delsin (tudom ez meg a többi ponthoz kepest is szuper szubjektiv velemeny), bar a vegere 2 fokkal komolyabb lesz (tuggyukmiert...)
- UDP... UDP mindenhol!!! ne ezzel tegyek nehezebbe, szorakoztatobba a jatekot...
- többit szpojlerbe:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- csak 3 fele kepesseg. 4-re szamitottam, ami be is jött... a vegere.
- LOFASZ törtenet. megmondom mi maradt meg bennem az egeszböl: indian asszonynak beleallt a sarkaba a szalka, erre kicsi D elmegy Seattlbe bratyojaval, hogy megkeresse hozza a csipeszt, amire ra is lel vegül, de sajnos utkozben a testvernek kampo. megint: az indian asszony sarka miatt meghal a Bruderherz! nem lett volna egyszerübb lecsapni a rézmozsár sarkat egy fejszevel? raadasul a sok felörült is kiszabadul (hero), pedig az aldott jo Augustine milyen szorgalmasan gyujtogette / vedelmezte oket...
- naplemente, napfelkelte, homaly, alkonyzona, ... igazi napfenyt a vegen kapunk csak, najsz.
6.75
gonoszba majd egyszer... hogy legyen miert elövenni ujra