121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    Infamous FISH AI :D
  • samsung123
    Nekem is nagy élmény volt, néztem akkorát, rég lepődtem meg így.
  • shaddam
    Örülök hogy a fejlesztők titokban tartották, én is meglepődtem
  • Moby
    Dobtam rád egy privit :)
  • SlickAdam
    harmadik Szekunder Szón kraft megszerezve.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igazuk volt Szaköreknek, tenyleg nem szamitottam arra, hogy RTL Klub-al lövöldözöm a DUP picsajat :D
  • The Protector
    Nem fogsz a slyban csalódni.Iszonyat változatos a játék,minijátékok terén.Most vagyok a 3. világban és nagyon klafa.A sztori klisés nagyon,de a gyerekes humornak hála nem vészes a dolog.
  • Moby
    Ja igen: gwsh-t olaszból sem tudta behozni a haverom, és az olasz amazonon 1 hetig ment a preorder, majd soha többé nem került rendelhető státuszba
  • Moby
    Nos igen, gwsh-t én is előrendeltem vagy 10 helyen, végül 2 hónapos csúszással egy tengerentúlról behozottat sikerült megvennem, amit gyak. megtehettem volna a nulladik percben.
    A preordert nyakrafaszra bevállalja mindenki úgyis kapható lesz alapon:)
  • SlickAdam
    zavvi-n is elörendelhetö mar kb azota, hogy belinkeltem multkor a -10%-os elörendeles akciot.
  • Moby
    Egyelőre még semmit, a dec31 nyilván hülyeség.
  • SlickAdam
    mit kell nezni elsö linkben?
  • Moby
    Nah, hát a dátum még nem oké, de gondolom nemsoká az lesz.
    Ill. jön a resogunhoz localcoop. Legalábbis a housemarqe ezt csipogta a twitterre :)
  • arty
    arra gondolok, h a mostaniak sztem 2-3 hónapon belül kijavítanak 1-1 bugocskát :D
    vs.
    az ujak fél évig a forrást tanulmányoznák ;)
  • Moby
    Azt a cumit nem tudom hogyan lehetséges fokozni, hogy nem történik semmi :) A két semmi között milyen különbségeket tudnánk tenni? :)
  • arty
    Röhej. Az egész fw brigádot lapátra kéne tenni. (persze akkor egy ideig még nagyobb cumi lenne, de hosszutávon lehet kifizetődne)
  • Moby
    Azthiszem egyelőre csak az updatet csekkolja azon. De az apun kezdett letöltés jelenleg az apun is fejeződik be, ez hótziher(a hűtésen is jól nyomonkövethető)
  • SlickAdam
    azt hittem a "SCEI CXD90025G Secondary/Low Power Processor for Network Tasks" :(
  • Moby
    Nem találtam erről infót, de szerintem az is valami jövőbeni feature lesz, hogy a kis arm genyón menjen a letöltés stdbyban.
  • Moby
    Nemnem, standbyban is a nagycpu megy.

Szerk: apu, bocs
  • SlickAdam
    azt se ertem, hogy ha standby modban tenyleg csak a kis kakas bonusz cpu mukodik (elvileg) + a hdd, akkor mi a tökömnek pörög a venti halkan? biztos vannak, akik tenyleg mindig standby modban hagyjak a gepet... biztos jo lesz hosszutavon.
  • SlickAdam
    talaltam egy videot, amiben összehasonlitjak a ket gepet. PS4 standby boot: 3 mp! :D LOL, azt hogy?
  • n000rbi
    Ez is soon... ugye eleve sehol nincs a fícsör, hogy stand by módban abbahagyod a játékot, maj azonnal tudod később folytatni.
  • n000rbi
    Lófing.
  • SlickAdam
    amuuuuuugy nem arrol volt szo, hogy a netxgen masinak standby modbol mint a villam, ugy kapcsolnak be? nalam nincs kulombseg cold boot & standby boot között. bezzeg Boner-nel tenyleg gyorsabb: ott a cold boot lassabb, mint a PS4 cold boot, viszont a standby boot valami 10 mp lehet (ezt egy tavalyi video alapjan, lehet azota tovabb javult...)
  • deep
    Egyáltalán nem.
  • SlickAdam
    amuuuuuugy nem arrol volt szo, hogy a netxgen masinak standby modbol mint a villam, ugy kapcsolnak be? nalam nincs kulombseg cold boot & standby boot között. bezzeg Boner-nel tenyleg gyorsabb: ott a cold boot lassabb, mint a PS4 cold boot, viszont a standby boot valami 10 mp lehet (ezt egy tavalyi video alapjan, lehet azota tovabb javult...)
  • Mr Manson
    Second Son Experten mennyire durva?
  • SlickAdam
    napi Sony tavozas:

"Nate Wells, who was the Lead Artist on The Last of Us, has left Naughty Dog for Giant Sparrow (the independent company who released PS3 game The Unfinished Swan as their first project), where he now works as Art Director (according to his Twitter page). However, he hasn’t yet updated his LinkedIn profile , which still says he’s a lead artist at Naughty Dog. Considering he was recently active on Twitter, it’s reasonable to assume that the LinkedIn page simply hasn’t been updated yet, unlike Twitter."
  • Moby
    Technikailag teljesen jól működik. A probléma az, hogy az nagyon nincs vêgiggondolva, hogy a ds4 gombái nem képezhetők le a vita minianalógjaira. Egy killzone vagy iss irányítása remoteplayen vérthányás.
    Igen, slycooper már lentvan, illetve félúton vagyok a lbp-ben, Illetve van mêgy egy gravity rush előttem, és aztán jön a nagy kérdés, hogy a ryman legends még ezen-e, mert ugyan megvan vitára, de az már nagyon szabadon választott gyakorlat.
  • The Protector
    Mi a baj a remote play-el?PS3 on tudom mi a baja,az, hogy kurvára nem működik.
    A sly cooper-al tegyél egy próbát,szerintem neked bejönne és most plus-hoz ingyen van.
  • n000rbi
    Belenéztem, későbbre van betervezve. (amit eddig láttam, az tetszett)
  • SlickAdam
    akkor hajra! vitanak mennie kell.:)
  • SlickAdam
    csak hogy beleneztel, ha jol emlekszem (vagy nem figyeltem). vege van vagy nem birtad?
  • Moby
    Ezt értem, a gond azzal van, hogy ez már a sokadik p!atform lenne pc és vita mellett. És a vitval is úgy vagyok, hohy azt a pár játékot ami még hátravan letolom, aztán el, mivel gyak semmi nem jön rá, a remoteplay meg Kvázi használhatatlan.
    A racionalitás azt súgja, hogy a vitát kéne váltsa.
  • n000rbi
    Az már a polcon :) (még beszéltük is, talán pont itt)
  • SlickAdam
    ertem. zombi?
  • n000rbi
    A 3D World jövő héten esedékes, a Donkey-val pedig még várok, van elég platformer.
  • SlickAdam
    world megjött mar? vagy van mar DK? mert azok utan lehet terapluszegy lesz.:) majus legvegen pedig ugy kurom be a PS4-et vagy 1 honapra a sarokba (mindegy mi jön ra akkortajt), hogy öröm lesz nezni.:D
  • n000rbi
    gigapluszegy
  • SlickAdam
    2. gepnek siman vehetnel, kitölteni a hardkor cuccok no-gameplay-e okozta ürt. es ne gyere "fujnintendo, elvböl se veszek" meg "tularaztottfos" (nem az) szövegekkel. a szorakozas a cel. pontosabban a masfajta szorakozas, amit kereshetsz mas gepeken, varhatod a vacsdogzt, ugyse kapod meg. kiegeszitönek fantasztikus gep a wiiu. pont. n000rbi pajtas is megmonnya.