status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Vampyr első 3 óra alapján: nagyon tetszik. Nagyon jó irány ez mostanában, hogy ennyire törődnek az audióval. Zeneileg, enviroment audióban, zseniális a cucc. Rettenetesen atmoszférikus. Irányítás rendben, ettől féltem kicsit. Leveldesign csodás. A sztori érdekes, jók a karakterek, jó a világa nagyon.
    A frame viszont ultraszar. Amit nem nagyon értek, lévén UE moci. Inkább lentebb kellett volna menni felbontással, ezzel-azzal, mert kegyetlenül csapkod. Engem már nem bán az ilyen, de akit igen, az inkább pécén tolja (tegnap azon láttam, nem is egy ütős vason ráadásul, úgy vitte a 60fps-t fullhd-ban, mint a picsa).
    A másik, ami viszont totál elmebaj: nincs HDR. Az egy kapcsoló abban a motorban. Remélem belepeccselik, még amíg játszok vele.
    Jó cucc. Nagyon sok dolgot tud kariszinten. Sokféle build felépíthető, egészen szofisztikált finomhangolásokkal. Ez még meg van kenve a döntésalapú történetvezetéssel...van benne potenciál rendesen. Remélem élnek vele a játék további részében. Egyelőre nem nagyon értem a közepes értékeléseket, mindegy. Ez már csak így megy mostanság :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.08. 00:25:23