PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GOTY
Vedd meg, Sector!

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

darkSectorxxx
Ja az a lényeg. 😊 Köcce, 8k-ért van régi használtan, így 78-ból van VR.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

GOTY
Nahh, felültem a VR-vonatra. Megrendeltem a VR+kamera+ 2 játék bándlit 99.990-ért.

Ebédszünetben megyek is érte.

Max jövő héten viszem vissza,<#nemtudom>

Drága hobbi ez! Hónap elején 165 volt az X, most ez egy százas! 😊

Én se vagyok százas! <#taps>
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.11.24. 08:01:14

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Moby
Mindegy. V2-nek picit jobb a képe, de a VR szempontjából tökéletesen nyóc.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Te, a 86k-s csommaggal nem nyersz semmit, most számolgattam. 😄

Ezt nem értem, PS kamerából mindegy, hogy V1 vagy V2?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.24. 07:57:18

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Csa hol rendelted?

Tikal
ha van hozzá társaságod, akkor remek móka... de ha nincs, akkor csatlakozol egy open lobby-ba, aztán pár kör után eleged lesz a sok faszból...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
Megrendeltem, lesz, ami lesz 😄😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
576 BF akciós oldalon nézzétek meg a SW Battlefront 2 akciót! 😄

Hogy ha rányomtok mit ad be!!!! 😄DDDDD

Szopatják az EA-t? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.24. 01:35:26

darkSectorxxx
Én asszem kicsit most ellenállok inkább, mert ez necces, kamera is kell, meg kitudja milyenek a játékok VR-ban a sima ps4-en ugye. Nics viszonyitási alap.

darkSectorxxx
Sima PS4-el nem az igazi ahogy nézem. 😄

n000rbi
Itt van a kosárban 86ért egy kamerával... basszameg mi legyen 😄

darkSectorxxx
Hát-hát...😄
Kár hogy 3d-s filmeket nem lehet nézni rajt. 😄

Moby
>Ha lesz egyszer wireless, akkor beleugrok, istenbizony, mert ki szeretném próbálni a vr-t.

Kizárt. Hacsak nem egy olyan verzióban, ahol a headsetbe építenek egy komplett ps4-et. (1080p@120Hz-et kéne átvinni nulla laggal wireless...)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.24. 00:55:00

mucsácsó
game.co.uk -> bontatlan Wolf2 / Evil Within 2 = 19.99 GBP = 7k. odabasz 😄
n000rbi
Nos, az 576-tól csak normálisabb boltok léteznek 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Nem csak ők, de akkor már egy normális helyről rendelném. 😊

n000rbi
Mondom, hogy nem csak az 576 adja ennyiért, nézz szét még a nagyobb konzolboltokban.

darkSectorxxx
Kamera oké, fagyi maradt 1 darab a ps3-ból....de fagyis játékkal nem hiszem hogy játszanék. 😄
De lehet nem tudok venni, mive nem mükszik az oldal. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.24. 00:44:50

n000rbi
Mindenütt máshol is annyi, csak ugye kamerát se feletjs el venni hozzá 😊 (meg fagyik se ártanának) Bevallom, még én is eljátszottam a gondolattal, de aztán rájöttem, hogy ettől olcsóbban is elérem, hogy hányjak 😄
Ha lesz egyszer wireless, akkor beleugrok, istenbizony, mert ki szeretném próbálni a vr-t.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.11.24. 00:45:47

darkSectorxxx
Be is döglött az oldal.
Mivel sehol nem látok 100 alatt pro-t, valszeg a VR-t kellene megkockáztatni, utána 5-10 k-val olcsóbban csak el lehet még adni nem? 😄
Gondolom ez az első VR, a 1.0-ás változat....😄

Feltételezem sima ps4-el is megy, csak picit csúnyácskábban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.24. 00:42:27

Moby
VR-t a népnek! 😄

darkSectorxxx
576-ban is 70k a VR!!!! 😄

LG: 8 bits + FRC
TDC Geronimo
LGnél vedd figyelembe, hogy ha normális képet akarsz HDRbe a game mode felejtős ott, mert elkúrták FWben a képet...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LG SJ810V - megalazza XE9005 sonyt. HDR módban is jobb a fényereje. 810-850V-nek 15ms inputlagja van tudtommal.

Tatyla
Most megint felhozom ezt a tévé témát mert a Sony KD 49XE9005-nek 34,2 a válasz ideje game módban, azon kívül mégnagyobb. Így most felmerült új lehetőségként a nanocell technológiás LG 49SJ810V és ez egy százassal olcsóbb is 21ms a válasz ideje

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Köszönöm

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ezt meg is fordíthatom,attól hogy van benne single számomra csak multi volt.Egyébként továbbra sem értem hogy ki szeret buta al.ellen versenyezni amikor lehet élő emberekkel is normális keretek között menni.
Tikal
az hogy volt benne multi attól még nem lesz multi játék. toltam én is, jó szar is volt, imádtam a laggos versenyeket, a pálya levágásokat, a dodzsemezést, hatalmas móka volt....

az autóversenyes játékokból csak ez hiányzott amit most a GT sport hozott, eddig csak a haverokkal lehetett játszani normálisan..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tinman
Vásárlás előtt:

Szerintem a Hidden Agenda.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ez mekkora faszság, hogy 40-es szintl tudsz csak menni a timed misszióba ACO-ban, ahol egy istennel kell megküzdeni...
És ha lemaradok róla? Akkor ennyi, többet nem lesz? 😄

darkSectorxxx
Na ez máár csalogató. 😊
nem tudom.

Van ugye a prő, ami drága de nem igazán lenne értelme valszeg.
Van VR, ami most olcsó, de nem tartana sokáig.
Van Switch, amire csak néhány játék érdekel, ám melóhelyen jó lenen, ha unatkozok télen. 😊

Lehet 70-be a VR helyett vennék Switch-et, mert azt a keresztfiam is mondogatja.
Bár ő még a régi PS3-ammal GTA5-özik....😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.23. 17:18:27

-10k-val olcsobb

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Jönnék én kedvesem, vágyom oda, de a Switch mennyivel olcsóbb mint 100k? 😄
VR-al lemenne 2-3 játék és menne Vatera vagy Prohard-ra. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.23. 17:15:18

"Most van egy széria ami mindig is single volt aztán hirtelen multi only akar lenni, még szép hogy nem mindenkinek veszi be a gyomra."
A ps3-as gt már nem volt single,a gt5-ben 1200 órám van (nem vicc,a múltkor küldte a sony) ebből nincs 10 óra single.
minek e? 😄 hullamvasutazni darkykam? 😄
vegyel inkabb mario masinat es gyere buzulni a nintendo topikba!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Az fasza....godolkodtam, ha nem lesz 2 napon bellül pro akció, akkor lehet meg kéne lépni a VR-t. 😄

Igen. Gugli találatok alapján megoldható. Azt írja, h azokkal a játékokkal, amihez Vive kontroller kell, azokkal nem, de amikben van egér+bill, illetve kontroller támogatás, azokkal igen.
darkSectorxxx
Egy hülye kérdés....a PS VR használható PC-hez is? 😄

Tikal
Miért neked mi jött le ebből a lépésből? Miért tartották bent egy hónapig a GT liga update-t?

Tikal
Igen, ez valószínű.

Tikal
én nem akarom kinyomni 280al a kanyarból a szuperverdát ( arra ott a driveclub ) , mert ez egy szimulátor a casual játékosoknak 😊

darkSectorxxx
CSAK tablet+telefon!!!!!!!!!!!!!

Moby
Nem, de nem is erre gondoltam. Jancsimuncsi még évet kacagva beletolt volna a projektbe, de gondolom a sony rálépett a heréjére, hogy akkor elkezdjük kiadni a prioritások szerint. Sorban.
Hót ugyanez történt pár éve a driveclubbal. Annak minden aspektusában. Kivétel, hogy Jancsimuncsi nyilván akkora név, hogy a szotyi nem fog macdonalds alkalmazottat csinálni belőle emiatt.

Tinman
Igen, biztos így volt, igen ilyennek ismertük meg a Polyphony-t <#wilting>

Amit lehet borítékolni az inkább az, hogy be lesz jelentve majd egy GT 7.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"Mindenki érti, csak senki nem hitte el"

Hát de most érted... :-D

Éppen elég baj, hogy egy "mindig is single játék" mellékágától is mindig is single-t vártok el, amit egyébként ott van, csak nem karrier, hanem kb. 4 felé lett szedve, de még valamilyen szintű ticsungolás is maradt benne, mert arra ott a Garage -> Car Settings menü ahol lehet szépen kereket cserélni, féket, felfüggesztést, aerodinamikai jellemzőket, vezetési stílust, váltót, lóerő/súly arányt, stb. állítgatni. Aztán ha optikai tuningra vágysz csapass a Livery Editorba. Nemolyanmintvót', most ilyen :-D

"Egyébként meg ugy beszélsz a single tartalomrol mintha az valami szar mechanika lenne"

Ebben az esetben ez csak petting, egy felkészítő, de még így is brutálisan vaskos darab. Nézd meg a Battlefield, Battlefront, CoD és társai single részét... valójában csak egy alibi a multi előtt. Millió FPS rajongó ismerősöm van, akik kb. le sem tojják ezen játékok single részét, egyből a multira nyargalnak. Itt is ez a lényeg.

"A Battlefield sose volt single játék, csak belerakták, elfér"

Helyben vagyunk. Miért rakták bele? Egyrészt mert így el lehet adni single opciós játékként is, másrészt meg mert mindig vannak forever alone playerek, hát így nekik is lehet okuk pénztárcát nyitni.

"Erőltessem a multit inkább? Jó, akkor megyek nyomni a revolutionary multi játékmódot, a polyphony találta fel! 12 autó megy körbe egy pályán, a verseny végén meg pontokat kapsz, ilyet még nem láttunk 😊"

Egyetértek... ilyet még sehol nem láttál, hogy mögötte áll a FIA és sok maradása nincs az autós trolloknak a Sportmanship és Driver Rating miatt.

Értem én... sokaknak továbbra is arra van igénye egy multi autóversenyzős játéktól, hogy 280-al mandínerből kinyomja a 80 milliós verdát a pályáról, de szerencsére van itt egy másik réteg is. A GT igazi hiteles és úriemberes ótókás multit kínál és éppen ezért az első autós multis cucc amire ráemeltem tekintetem, mert a többi ilyen szempontból egy trollgyár.

Tikal
"Mondjuk gondolom ezt a ligát se most rakták össze, biztos ott volt ez már a fiókban valamilyen formában."
gondolom ezt itt skippelted.

De biztos igazatok van, ezt így volt jó levezényelni. Ott a fiókban a karrier mód, amit nem adunk még oda a játékosoknak, csak miután kidühöngték magukat. Remek terv volt. Ez volt a logikus gondolom.

Tikal
Nem, ezt mindenki érti, csak senki nem hitte el hogy majd lesz egy GT7, ezért mindenki ettől várta hogy olyan lesz mint a régiek 😊 Most van egy széria ami mindig is single volt aztán hirtelen multi only akar lenni, még szép hogy nem mindenkinek veszi be a gyomra.

Egyébként meg ugy beszélsz a single tartalomrol mintha az valami szar mechanika lenne, holott minden single játék ugyanez. Legyőződ az ellenségeket, aztán jön a boss, legyőződ és trophy. Ha így nézed akkor minden játék kurva egyszerű....

A Battlefield sose volt single játék, csak belerakták, elfér.. akkor háborodhatnál fel, ha a DICE hirtelen sinlge-t akarna csinálni belőle Battlefield spinoff néven aztán azt mondtanák, ne izguljatok majd jön a multi only is valamikor.

Erőltetem? Nem erőltetem, csak felhoztam egy példát. Erőltessem a multit inkább? Jó, akkor megyek nyomni a revolutionary multi játékmódot, a polyphony találta fel! 12 autó megy körbe egy pályán, a verseny végén meg pontokat kapsz, ilyet még nem láttunk 😊

"Az meg, hogy hazudtak, na az a hazugság" Hát de hányszor mondjam, hogy nem hazudtak, már leírtam párszor 😄 Nem, nem hazudtak, azt kaptuk amit mondtak, csak nem ezt akartuk/vártuk 😊

Tinman
Nem értitek ti ezt nagyon. Még mindig a C64-es Street Rod játékmechanikáját akarjátok újra... meg újra és újra: Vegyük meg a játékbeli creditből a legolcsóbb vackot, majd menjünk el vele csapatni egy versenyre. Nyertél? Vaáó! Ügyi vagy, a nyereményből vehetsz sportkipufogót, már 2 LE-vel gyorsabb a kocsi, mehetsz a következő versenyre. Ezt is megnyered, igaz ezt már 5. próbára a mert a Fiat 500 csak ennyit tud. Végre lett pénzed komolyabb felfüggesztésre, már nem állsz állandóan keresztbe... etc. Repeat 100x times. Win. Trophy unlocked single career mode 100% completed. Well done! Uninstall.

Az 50%-ot a már korábban leírtak miatt kapta, melyben vastagon benne van az is, hogy még a teszterek egy része se volt képes értelmezni, hogy ez nem a GT 7, hanem a GTS, egy másik irány a fő csapás mellett.

Egyébként teljesen egyetértek, elegem van nekem is abból, hogy a Battlefield single módja olyan amilyen! Nekem 30 órányi single FPS élmény kell, mert azt szoktam meg és kész.

Megértem, hogy ez elsőre, 4., 18.-ra is szórakoztató, de hogy valaki egy multi orientált cucctól ezt várja el single élményként, az nekem magas. A GTS nem erről szól, éppen ezért a single része sem erről szól, hanem begyakoroltat veled 0-ról mindent. Pontosan ILYEN single kell a multi orientált cucc felé. Kb. az EGYETLEN autós cucc jelenleg a piacon, melyben a videojáték autós e-sport-ot komolyan lehet venni és ahol az úriember versenyzés valóban képes működni. A trolloknak ebben a játékban sokáig nincs maradásuk...

A driving licence szinte easy goldra... próbáld mission ill. a lap circuit témákat goldra, ha már minden áron a single-t erőlteted benne, amihez nyilván szíved joga, ott van, elérhető, mire mind megcsinálod goldra 50+ óra.

Az meg, hogy hazudtak, na az a hazugság... az, hogy te és még sokan mások nem figyeltek oda arra, ami a Polyphony már jó ideje kifelé kommunikál, az nem hiszem, hogy a japók hibája.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.23. 13:58:14