status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Már kedden írtak, hogy elküldték,csütörtök itt lett volna, ha nem lenne itt ünnepnap akkor, szóval csak pénteken kaptam meg,de csak ma volt időm kipróbálni :D
1 órácskát játszottam vele. Technikailag vannak problémák, sima PS4-en be-be esik a frame, de a számomra még nem zavaró tartományba.Pro-n talán semmilyen gond nem lesz
Harc kicsit ügyetlen, meg az animációk olyan kapkodósak, de nem vártam Bloodborne, DS szintű harcot (Darky, kérlek, ne úgy állj neki, ha valaha is megpróbálod:D), azért simán megüti a használható szintet. A sztoriról,szereplőkről még nem tudok mit mondani, sehol sem tartok.A világ viszont tuti tetszeni fog, azt már most látom. Van lore meg egyéb olvasnivaló,skill fa fejlesztéshez meg item crafting, fegyver upgrade.Ami már most nagyon tetszik, hogy minden egyes szereplőről van infó, ki kivel , milyen kapcsolatban áll, és ez felhasználható a beszélgetések alkalmával, hogy további nyomokat húzzunk ki a delikvensekből. Plusz mutatja azt is, kiből mennyi xp-t nyerhetünk, ha megöljük vagy csak kicsit iszunk belőlük :).
A játék új játék indításakor írja, hogy a nehézségi szint a játékstílusunkon múlik, nem állítható. Sokat ölünk, erősebbek leszünk, jobb harci skillekre teszünk szert, emiatt könnyebb lesz. Viszont, ha pacifisták akarunk lenni végig, akkor bizony más módszerekhez kell folyamodnunk, mint pl lopakodás, vagy éppen a korábban említett, csak iszogatunk a a prédákból,de nem öljük meg.Kevesebb XP, kevesebb skill, nehezebb harc