PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A küldetések amúgy így vannak sorba, csak hogy tudd, nem kell konkrétan farmolni.
Farmolni akkor max, ha mindent meg akarsz venni. De ez minden játékban eddig is így volt.
Pláne nincs befolyással a játékélményre 2-3 skin.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Rohadtul nem egy liga, amikor további TÖRTÉNETET kapsz meg később, vagy további AUTÓKAT. Remélem érzed a nem éppen apró különbséget.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pláne nem fizetős skin, arról nem volt szó, az tiszta, hogy vannak fizetős skinek.
Most a játékba megszerezhető cuccokról beszélek. 😊
De ja láttam a pack-okat, mondjuk szerintem nem szépek, a játékban vehető rucik közt szerintem szebbek vannak.
Amúgy hardon nyomom, elég izmos ellenfelek vannak, ha be akarok menni egy piros küldetésbe. 😄
De folyamatosan jövök rá, hogy sok dolog bizonyos taktika, trükktől függ, és érdemes kihasználni a játék adta kis lehetőségeket. 😊
De gecisok misszió van, szerintem 100ora lesz mire végigérek....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
inkább menjen grindelni, ne bíztasd már 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The state of Hawaii announces action to address predatory practices at Electronic Arts and others
Belgium declares that loot boxes are gambling, will seek to have them banned in Europe
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Horus Pack, 2145 ft
Roman Centurion Pack, 2145 ft
nos, melyiket adhatom a kosaradhoz? 😉))
és neeeeem, dehogy rontják el ezek a játékod, rá se ránts... csak fizess 😄
Forza.

(jááj, bocs, de nem bírom ki h a gts miatt ne csesztesselek 😄 )
Forza.
de biztos kockázatosabb, mint kihozni egy bf2-t, amit ráadásul lootboxal is meg lehet támogatni....
(pont ahogyan a cdprojekt sem kockáztatott a w1-w2 után egy multilövöldével a wicser világában 😉 )
és igen, azt gondolom h egy ea méretű gigába kódolva van a középszerűség, BIZONYOS projektek esetén.
hogy kockázatosabb címekbe tesznek-e még pénzt, azt nemtom. nem nagyon látok semmit arrafelé, hozzájuk képest az ubisoft egy indie 😄
Forza.
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Hát nem fog vetekedni a VR élményekkel az tuti. Ez csak egy jópofa platformer cucc, van jobb is, rosszabb is, de én bekajáltam... mondjuk az egyet is tudtam kedvelni, ez egyértelműen több, szebb, jobb.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.21. 21:47:51
A media player hibáról tud valaki valamit? Tegnap még működött ma már csak az elejéig jut el a mappa szerkezetet vagy a hálózatot nem jeleníti meg. Válaszokat előre is köszönöm.
Meg gondoltam összevásárlom a jó cuccokat, de így ez kurva sok idő lesz.
És ez mind úgy 7000, hogy mindent eladtam és egy fasza ruha pl 5000-be kerül. 😄
persze költeni nem fontos, elég még az alap felszerelés is, csak hát furi....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 21:30:49
Én vagyok ekkora tusko, vagy a játék ilyen?
Kb 19-es szinten vagyok....
~7000 pénzem van kb 40 küldetésre, úgy hogy minden felesleget eladtam.
És geci kevés ez a pénz, egy fegyver ilyen 2-3 ezrekbe kerül, a fejlesztésekről nem is beszélve....
Ez direkt van így? Vagy a Hard fokozat miatt van? Vagy én nem vettem észre, honnan kéne pénzt gyűjtenem....<#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 21:19:07
Nem tehetek róla, nekem van egy kölyök énem is, az ilyeneket az kilóra megeszi :-D
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.21. 19:34:44
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PSN ID.: Beegabor
Letoltam már PS3-on a 3 részt, de csak 1x... visszatérnék.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az ifgaz, hogy a játékok egyre fejlettebbek, de mát nem is amigán prigramoznak, az erőforrások is bővűlnek ám, új motorokkal dolgozhatnak. Marketinget full letojom, az a saját dolguk, emiatt ne sajnáltassák magukat. Érdekes egy Rockstarnak alig kell marketing, kiadnak egy szaros trailet és máris mindenki bokán fossa magát. Az igaz, hogy a játékipar kinőtte magát, de akkor is inkább adjanak ki egy drágább, de TELJES játékot és próbáljanak meg valami művészetet is belevinni a single által, ne csak a netes darára összpontosítsanak, mert így csak megkérdőjelezik fejlesztői kreativitásukat. Továbbra is rossz irányzatnak tartom a beépített fizetést.
Milyen lenne ha elmennél az új Star Wars mozira, ahol rádadnának egy szemüveget és ha nem fizeted ki a +5€-t, akkor csak cenzúrázva láthatnád mondjuk a Millenium Falcont a filmben? Naná, hogy ki lennél akadva, hogy nem kapod meg egyben a filmet!
Egy pénzügyi elemző annak ellenére, hogy gamer szemmel nézi az ipart, úgy gondolja, most még nagyon jó helyzetben vagyunk.
Van, aki ötezer forintot is sajnál játékra, mások automatikusan a nagyobb kiadásokat veszik meg, és boldogan játszanak. Persze számít a kereset és a földrajzi elhelyezkedés, az általános mentalitás is annak megítélésében, mi drága és mi nem, de el kell fogadnunk, hogy a játékfejlesztés költséges dolog, és a videojátékozás sem egy olcsó hobbi.
Evan Wingren, a KeyBanc Capital Markets elemzője egy részvényeseknek küldött üzenetben nyilatkozott a Star Wars Battlefront II kapcsán kialakult botrány ügyében. Amellett, hogy megjegyezte, most érdemes befektetni az EA-be, mert a jelenlegi szituáció csak ideiglenes és pár hónap múlva visszaállhat a részvények értéke, elmondta, hogy a játékosokat (külön kiemelte, hogy ő is játékos) nem lehúzzák, hanem épp ellenkezőleg, és az egész túl van reagálva. Bár a kitűzött 13 milliós eladási célt valószínűleg részben a balhé miatt nem sikerül majd elérni, azért így sem kell attól félni, hogy a játék rosszul fog teljesíteni.
Szerinte ha visszabontjuk egy játék árát arra, hogy mennyi időt töltünk el vele, jobban megtérül, mintha egy filmet néznénk - még akkor is, ha 20 dollárnak megfelelő összeget (egy játék árának a harmadát) loot boxokra költünk. Ha feltételezzük, hogy valaki egy éven át napi kb. 2 és fél órát játszik, 40 centet fizet óránként, míg egy filmbérlés ennek duplája. Elég absztrakt a példa, de remélhetőleg a befektetőket sikerült vele megnyugtatni.
"Az elemzések azt mutatják, hogy a kiadók valójában olcsón adják a játékaikat, és valószínűleg árat kellene emelniük."
Az AAA játékok ára évek óta 60 dollár vagy 20 000 forint környékén van (a PC-s árak csak hazánkban és más, kisebb vásárlóbázist jelentő régiókban voltak alacsonyabbak, és már nálunk is növekedésnek indultak), miközben a játékok mérete, összetettsége, marketingköltsége folyamatosan növekszik. Valószínűleg ha a DLC-k és a mikrotranzakciók nem lennének, most egy alapjátékért sem ennyit, hanem lényegesen többet kéne fizetnünk - vagy nem kapnánk minőségi játékokat.
Ámen....
TLOU GOTY, nem az, hogy TLOU + +Standalone stb....
Megtévesztő nagyon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 16:43:00
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
A folyamatos 10 euros akciónal jobbat? 😊
Legközelebb, szólok pm-be ha lesz, másoknak is szoktam, ha tudom hogy valakit érdekel valami, karácsonyig tuti lesz....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 15:42:25