PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Játszottál a Nioh -val?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Mivel ez a játék lényege, ezért azt csinálom. 😊
A küldetések amúgy így vannak sorba, csak hogy tudd, nem kell konkrétan farmolni.
Farmolni akkor max, ha mindent meg akarsz venni. De ez minden játékban eddig is így volt.

Pláne nincs befolyással a játékélményre 2-3 skin.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Van egy ilyen aljas tervem már PS3 óta, hogy mind a 3 részt kimaxolom... aztán majd a 4-et is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Persze, hogy nem, az egy teljes játék. Az, hogy később további autók jönnek, az SEMMIBEN nem folyásolja be a jelenlegi játékélményt!

Rohadtul nem egy liga, amikor további TÖRTÉNETET kapsz meg később, vagy további AUTÓKAT. Remélem érzed a nem éppen apró különbséget.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
De nem rontanak el semmit, mert az alapjáték az a durva skin nélkül is megy, amúgy közben kiderült, hogy lehet majd gyűjteni több lóvét később, maga az alap játékhoz, hogy végigvidd, ahoz meg nem kell.
Pláne nem fizetős skin, arról nem volt szó, az tiszta, hogy vannak fizetős skinek.

Most a játékba megszerezhető cuccokról beszélek. 😊

De ja láttam a pack-okat, mondjuk szerintem nem szépek, a játékban vehető rucik közt szerintem szebbek vannak.

Amúgy hardon nyomom, elég izmos ellenfelek vannak, ha be akarok menni egy piros küldetésbe. 😄

De folyamatosan jövök rá, hogy sok dolog bizonyos taktika, trükktől függ, és érdemes kihasználni a játék adta kis lehetőségeket. 😊

De gecisok misszió van, szerintem 100ora lesz mire végigérek....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Az egésznek maximum annyi értelme lesz, hogy nem lesznek random lootboxok. De maradnak.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tikal
<#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
<#banplz>

inkább menjen grindelni, ne bíztasd már 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
EA jól megkavarta a szart a BF2vel. Hála égnek úgy néz ki elindult valami ez ügyben nem csak EUban, hanem USben is

The state of Hawaii announces action to address predatory practices at Electronic Arts and others

Belgium declares that loot boxes are gambling, will seek to have them banned in Europe

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
szerencsédre az ubisoft a pénzel hadilábon állókra is gondolt! (ami persze teljesen VÉLETLENÜL kevés a játékban 😄 )

Horus Pack, 2145 ft
Roman Centurion Pack, 2145 ft

nos, melyiket adhatom a kosaradhoz? 😉))
és neeeeem, dehogy rontják el ezek a játékod, rá se ránts... csak fizess 😄

Forza.

darkSectorxxx

UPSZ win 10 update kikapcsolta a media megosztást azért nem látszódott a hálózat 😊

arty
gts-ben nem zavart, hogy a játék kétharmada csak később jön? 😉 😛

(jááj, bocs, de nem bírom ki h a gts miatt ne csesztesselek 😄 )

Forza.

arty
fogalmam sincs, hogy egy mély sw rpg (kotor3) mennyit hozna.
de biztos kockázatosabb, mint kihozni egy bf2-t, amit ráadásul lootboxal is meg lehet támogatni....
(pont ahogyan a cdprojekt sem kockáztatott a w1-w2 után egy multilövöldével a wicser világában 😉 )

és igen, azt gondolom h egy ea méretű gigába kódolva van a középszerűség, BIZONYOS projektek esetén.
hogy kockázatosabb címekbe tesznek-e még pénzt, azt nemtom. nem nagyon látok semmit arrafelé, hozzájuk képest az ubisoft egy indie 😄

Forza.

Moby
Az egyet majdnem kiplatináztam. Valahol elcsúszott a dolog, berágtam, így nem lett meg. Azt nagyon szerettem.

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Egyetértek! A napokban értem a végére, very hardon (egyből ezzel kezdtem) és jól szórakoztam. Több okostojásnak kellene elolvasnia a tesztedet 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Tinman
Thx, ha elolvastad :-)

Hát nem fog vetekedni a VR élményekkel az tuti. Ez csak egy jópofa platformer cucc, van jobb is, rosszabb is, de én bekajáltam... mondjuk az egyet is tudtam kedvelni, ez egyértelműen több, szebb, jobb.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.21. 21:47:51

Sziasztok!
A media player hibáról tud valaki valamit? Tegnap még működött ma már csak az elejéig jut el a mappa szerkezetet vagy a hálózatot nem jeleníti meg. Válaszokat előre is köszönöm.

darkSectorxxx
Az oké, de 7000-ből upgrade se sok jön ki, ha folyamat uppolnák mindent.
Meg gondoltam összevásárlom a jó cuccokat, de így ez kurva sok idő lesz.
És ez mind úgy 7000, hogy mindent eladtam és egy fasza ruha pl 5000-be kerül. 😄

persze költeni nem fontos, elég még az alap felszerelés is, csak hát furi....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 21:30:49

TDC Geronimo
Nekem is kevés volt de szinte semmire se költöttem csak párszor fegyver upgradere. Venni felesleges fegyvert

darkSectorxxx
ACO-ban:

Én vagyok ekkora tusko, vagy a játék ilyen?

Kb 19-es szinten vagyok....

~7000 pénzem van kb 40 küldetésre, úgy hogy minden felesleget eladtam.
És geci kevés ez a pénz, egy fegyver ilyen 2-3 ezrekbe kerül, a fejlesztésekről nem is beszélve....

Ez direkt van így? Vagy a Hard fokozat miatt van? Vagy én nem vettem észre, honnan kéne pénzt gyűjtenem....<#sir>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 21:19:07

Moby
Elolvastam, beleállok mégegyszer. Lehet, hogy csak rosszkor kapott el, és hát a 30 frém sem segített a dolgon (pont a két pro között csíptem meg).

TDC Geronimo
Letoltam sw singlet. Nem volt ANNYIRA rossz, mint amilyennek beállítják. Volt 1-2 látványos set piece. Persze aki csak single miatt venné az kerülje, de kiegészítőnek a multi mellé elmegy.

darkSectorxxx
<#eljen>

darkSectorxxx
Hát mindig lesz pro és kontra. 😊

Seth
<#eljen> Buy, it is

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Knack 2 szerintem.

Nem tehetek róla, nekem van egy kölyök énem is, az ilyeneket az kilóra megeszi :-D

TBTPumpa
Aha. Köszi!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Olvasd el mire válaszolt.

TBTPumpa
Hol kerül ennyibe? Magyar Store ennyit ír nálam: 10.490 Ft
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.21. 19:34:44

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
Én pl. félbehagytam. Ráuntam. Az elsőt még szerettem. Ez már csak nem érdekelt.

Seth
Na és a Knack 2 megéri? Te toltad asszem. Első részt bár nem tartom nagyra, sok betegsége van, de azért végigvittem és a karaktereket megkedveltem, kíváncsi volnék egy jobb folytatásra

Tinman
Uncharted Nathan Drake Collection be is rántva végre 2000 Ft-ért, gyak. darabja 667 Ft. Ideje volt.

Letoltam már PS3-on a 3 részt, de csak 1x... visszatérnék.

Tatyla
US storeban 181 játék van Black Friday keretében akcióban be is húztuk felesbe a Wolf2/Evil within 2 párost 50%-ban fejenként így 8100 pénzből van két játék

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hmmm.... bocsi de nem értek egyet!
Az ifgaz, hogy a játékok egyre fejlettebbek, de mát nem is amigán prigramoznak, az erőforrások is bővűlnek ám, új motorokkal dolgozhatnak. Marketinget full letojom, az a saját dolguk, emiatt ne sajnáltassák magukat. Érdekes egy Rockstarnak alig kell marketing, kiadnak egy szaros trailet és máris mindenki bokán fossa magát. Az igaz, hogy a játékipar kinőtte magát, de akkor is inkább adjanak ki egy drágább, de TELJES játékot és próbáljanak meg valami művészetet is belevinni a single által, ne csak a netes darára összpontosítsanak, mert így csak megkérdőjelezik fejlesztői kreativitásukat. Továbbra is rossz irányzatnak tartom a beépített fizetést.
Milyen lenne ha elmennél az új Star Wars mozira, ahol rádadnának egy szemüveget és ha nem fizeted ki a +5€-t, akkor csak cenzúrázva láthatnád mondjuk a Millenium Falcont a filmben? Naná, hogy ki lennél akadva, hogy nem kapod meg egyben a filmet!
darkSectorxxx
Egy elemző szerint örülhetünk, hogy csak ennyit kell fizetnünk a játékokért

Egy pénzügyi elemző annak ellenére, hogy gamer szemmel nézi az ipart, úgy gondolja, most még nagyon jó helyzetben vagyunk.

Van, aki ötezer forintot is sajnál játékra, mások automatikusan a nagyobb kiadásokat veszik meg, és boldogan játszanak. Persze számít a kereset és a földrajzi elhelyezkedés, az általános mentalitás is annak megítélésében, mi drága és mi nem, de el kell fogadnunk, hogy a játékfejlesztés költséges dolog, és a videojátékozás sem egy olcsó hobbi.

Evan Wingren, a KeyBanc Capital Markets elemzője egy részvényeseknek küldött üzenetben nyilatkozott a Star Wars Battlefront II kapcsán kialakult botrány ügyében. Amellett, hogy megjegyezte, most érdemes befektetni az EA-be, mert a jelenlegi szituáció csak ideiglenes és pár hónap múlva visszaállhat a részvények értéke, elmondta, hogy a játékosokat (külön kiemelte, hogy ő is játékos) nem lehúzzák, hanem épp ellenkezőleg, és az egész túl van reagálva. Bár a kitűzött 13 milliós eladási célt valószínűleg részben a balhé miatt nem sikerül majd elérni, azért így sem kell attól félni, hogy a játék rosszul fog teljesíteni.

Szerinte ha visszabontjuk egy játék árát arra, hogy mennyi időt töltünk el vele, jobban megtérül, mintha egy filmet néznénk - még akkor is, ha 20 dollárnak megfelelő összeget (egy játék árának a harmadát) loot boxokra költünk. Ha feltételezzük, hogy valaki egy éven át napi kb. 2 és fél órát játszik, 40 centet fizet óránként, míg egy filmbérlés ennek duplája. Elég absztrakt a példa, de remélhetőleg a befektetőket sikerült vele megnyugtatni.

"Az elemzések azt mutatják, hogy a kiadók valójában olcsón adják a játékaikat, és valószínűleg árat kellene emelniük."

Az AAA játékok ára évek óta 60 dollár vagy 20 000 forint környékén van (a PC-s árak csak hazánkban és más, kisebb vásárlóbázist jelentő régiókban voltak alacsonyabbak, és már nálunk is növekedésnek indultak), miközben a játékok mérete, összetettsége, marketingköltsége folyamatosan növekszik. Valószínűleg ha a DLC-k és a mikrotranzakciók nem lennének, most egy alapjátékért sem ennyit, hanem lényegesen többet kéne fizetnünk - vagy nem kapnánk minőségi játékokat.

Ámen....

darkSectorxxx
Tinman-nek igaza van abból a szempontból, hogy maga a DLC-t nem jelzik rendesen, én is megvettem még1x a stand-alone-t, mert amikor megvettem a TLOU-t, akkor a címe ez volt:
TLOU GOTY, nem az, hogy TLOU + +Standalone stb....

Megtévesztő nagyon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 16:43:00

Tinman
Ettől még maga a DLC megvan... Ezt Steam/Live rendszere mindig átszokta hidalni, jelzi, hogy megvehetem, de giftként.

Seth
Amivel nem rendelkezel az a stand alone verzió.

Tinman
Karácsonykor le merem fogadni, hogy megint le lesz árazva... csak a DLC-t ne vedd meg hozzá, mert tartalmazza. Majdnem megvettem, mert a Sony store-ja szerintem nem rendelkezem vele... aztán ingame még ott van, végig is toltam.

Tinman
Ott 5000 Ft a legolcsóbb.

darkSectorxxx
Biztos nem kérnek sokat használtan, hiszen a listaára 20 dollár, ami 5-6k

davidka003
Fuck. Arról lemaradtam. Mindegy nem sürgős. Majd beírjátok ha lesz akció 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

GOTY
www.jatekaim.hu

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Tinman
Erről kérlek egy linket adj. Köszönöm!

Tinman
Október elsején vettem meg 2.700 Ft-ért a Remastered-et, nyilván ebben benne volt a Left Behind DLC is. Ennél jobb akciót nehezen tudok elképzelni és nem először volt ennyiért.

GOTY
Mert annak már eleve akciós az ára. Bárhol megveheted lemezen 3 ezer forintért. Milyen akciót akarsz?

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

darkSectorxxx
Tyűha.
A folyamatos 10 euros akciónal jobbat? 😊

Legközelebb, szólok pm-be ha lesz, másoknak is szoktam, ha tudom hogy valakit érdekel valami, karácsonyig tuti lesz....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.21. 15:42:25

davidka003
Nálam se. Egyébként annyira gagyi a PS store, hogy az nem igaz. Én akármikor néztem eddig mindig van valami nyűgje.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;