PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha ragaszkadunk a szíjhajtásjhoz, akkor T500 a jobb választás, de árban magasan az előző kettő felett van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha majd egyszer megint lesz PS4em akkor T150 pro-t vennék a GThez.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 17:51:55
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aláírom, hogy az elődökben ez jóval kövérebb volt, de visszaolvasgatva, elég régóta köztudott, hogy a Yamauchi-ék a GTS-ben változtatni akartak és szándékosan a multira koncentráltak. Ebben én sok rosszat nem látok, nincs zsákbamacska.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 17:42:30
/nemtudomnemértekhozzá
Akkor viszont nagyon is örömteli, hogy van erre lehetőség és nagyon is szomorú, hogy a GTS-ből ezt kivették. Ez véleményem szerint is visszalépés és nem nagyon esik jól elfogadnom azt a magyarázatot, hogy "nézd meg a kocsikat fotómódban, mert leszakad az állad". Megnéztem, szép, jó, de nekem nem ez a játék lényege, hanem a harc az ezredekért, századokért, hogy aztán majd a multiban is labdába rúgjak. Szó szerint 2 nap alatt a nyomi controllerrel is rengeteget fejlődtem és ez jó érzés. Már pedig erre az érzésre nulla hatással van az, hogy milyen részletesek az árnyékok és a fák.
One user requested new tracks, to which Yamauchi responded, “Of course.”
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ha gondolod nekem van egy fölös, nem használom, mert azóta vettem nagyobb tv-szekrényt és fekve is elfér.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
1 vérpistike gta-t játszik mi meg nem.
2.nincsen sikerélmény.
Na most ugye ez 2 féle rangsort csinál egyszer idő alapján másodszor bunkóság alapján.Ezért lehet az hogy pl.én mentem 52.1-et az egyik pályán míg az ismerősőm 54-et én a 7. helyről rajtoltam ő a saját szobájában a pole-ból és nyert is.
Tehát amíg sokan vannak addig ez a rendszer nagyonis működőképes,és az is jobban belejön aki még lassabb, valódi emberek ellen nem előre programozott al ellen.
Másrészt ez nekünk nem annyira jó de üzletileg neki fasza mert a füzetős multi felé tereli az embereket.
Erre reflektáltam. Elnézést.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
gt esetén pláne nem a fizetős multit.
de komolyan, meddig tartott volna az online is futó szériákat elérhetővé tenni egy 30-50 órás offline karrierben? komolyan a 4 év nem volt rá elég?! szerintem egy ember a polinál 2-3 hónap alatt beheggesztette volna.... és akkor én is veszem a játékot, pl. nyilván akkor is fanyalgok kicsit ;) (írtam amúgy privit vissza!!! ;) )
amugy inside simracingben láttam, hogy a kezdők bénázáskor szellemautók, így nem ütnek ki senkit - video alapján zseniálisan működik, egekbe is magasztalták érte a játékot! ha lesz elég játékos, akkor működik majd jól a rating system is, de ha kihal, akkor dobhatod a játékod a kukába :( a multionlyval ez a fő gond, ha nincs elég játékos, akkor negativ spirál és gameover.... gt névvel erre kicsi az esély, nyilván.
Forza.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 16:11:48
elmondhatatlanul jobb vele, még egy nfs is - feeling, hogy az autót úgy terelgeted, ahogy "szokás". ez persze csak az én véleményem, szimes topikokban ilyenkor lehurrognak....
Forza.
Slim verzióhoz, illetve a korábbi sima PS4-hez találtam némely webshopban, viszont egyiknél sem volt feltüntetve a kompatibilitás a Pro iránt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.22. 15:51:25
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Forza.
Assetto Corsa is egy olyan csomag ami már dúrva tartalmat és lehetőségeket kínál igen meglepően aprólékos minőségben ( ők itt a legkisebb csapat mindközül ) de itt igazán a Project Cars 2 lehetett volna az ami a GT / Forza páros mellé felnő ls multiplat, és ha az ember elolvassa a listát hogy mit kínál már nyúlna is magához, de a valóság az hogy olyan szinten félkész és igénytelen, hogy inkább csak rohadtul mérges a fejlesztőkre.
Túl sok lehetőség nincs. Ha PS4ed van GT, ha Xbox Forza, ha PC akkor Forza, iRacing, rFactor 2, Raceroom. Assetto Corsa, F1, Project Cars meg mindenen tolható.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 15:10:09
GTS-el játszogatva, Forzát nézegetve nekem amatőrnek, az a véleményem, hogy mind a 2 játék remek. Egyik ebben jó, a másik abban. Bár minden játék ilyen magas színvonalon prezentálná azt a témát, amit képvisel. Csodás cuccok, így nem meglepő, hogy a Forza lesz a köv. áldozatom.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.22. 14:49:12
Néztem az Xbox frissítést, 1080p-ben tud rögzíteni a gép.
Ez nagyon vicces, mert a PS4-nél ezt valamiért nem lehetett megoldani, inkább csináltak belőle ps4 pro kiváltságot.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem is Nightmare-en kellett volna csinyáni. :D
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
újítsunk egyet és most ne kelljen
tipp: próbáljatok meg ne egymásról írni hanem a témáról, nehéz lesz, de mindenki képes rá, eskü
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Pl szejcsentót nem lehet karrierben olyan szintre tunningolni, hogy a LaFerrarit lenyomja...