PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan tudom,hogy ugyanaz a régió?
yesname
Ha a lemez más régió, mint amelyik accountra vetted a DLC-ket, akkor előfordulhat, hogy nem lesz jó. Pár játéknál a DLC és a lemezes játéknak ugyanazon régióba kell tartoznia. Esetleg ez lehet gond.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Sziasztok Gamerek! Segítséget szeretnék kérni, vettem Assettot lemezen aztán feltöltöttem 15000 storra és meg vettem a DLC-ket, Pénzt levonta, írta purchasedde, de a töltés el sem kezdődött csak a téma töltődött le a DLC-k nincsenek a gépen .Mi lehet a hiba? lehet az ha a játék lemezen van akkor nem lehet letölteni a DLC-ket
Ha kormány, akkor G29 leárazáskor (alza-n most 70k, vagy amazonon szokott lenni 50-60k körül), T300 jó lenne, mert nem fogaskerekes, de nagyon sok vele a gond, érdemes utána olvasni, hiába a szíjhajtás, rengeteg a garis probléma vele. Ezt érdemes szem előtt tartani vásárlás előtt. Ebben az árkategóriában G29 a nyerő ha fontos a megbízhatóság.
Ha ragaszkadunk a szíjhajtásjhoz, akkor T500 a jobb választás, de árban magasan az előző kettő felett van.
Engem legkevésbé érdekel a grafika.Ha konzolon a századokért ezredekért akarsz harcolni akkor a te játékod a gts.A g29 pedig elsőre tökéletes választás.
Tinman
Árban is baráti, köszi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
G29em volt, egy nagyon jó szett. De amúgy mindegy, kb egál a dolog. Ha most vennék kipróbálnám a T150 pro-t, de mivel PCn tudom tolni Fanatec-el a Forzákat szerencsére nem kell most már még egy kormány. KösziMS.

Ha majd egyszer megint lesz PS4em akkor T150 pro-t vennék a GThez.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 17:51:55

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Melyik a jobb szerinted? Te melyiket vennéd a helyemben?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Teljesen jó az is.

Tinman
Amit eddig a cirka 15 órányi játékom alatt a GTS-ben tapasztaltam single módban azért az nem kevés. Tényleg a nulláról épít fel és szoktat meg a fizikával, a pályákkal és a manőverekkel. Lépésenként, műgonddal. Ez a multi előtti felkészítő bőséges, tartalmas. 60 frémes split screen is van, ami elég lovagias húzás volt tőlük.

Aláírom, hogy az elődökben ez jóval kövérebb volt, de visszaolvasgatva, elég régóta köztudott, hogy a Yamauchi-ék a GTS-ben változtatni akartak és szándékosan a multira koncentráltak. Ebben én sok rosszat nem látok, nincs zsákbamacska.

A saját kérdésed megválaszoltad, ha nincs single mindenki a multit tolja = lesz elég játékos.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Totti5
Project Cars-ban vannak érdekes anomáliák ha esik az eső, nagyon tapad, de ez is autófüggő, mivel nem következetes a játék. Ez itt látható a videón. Forza az jó, kellően megnehezedik, csökken a tapadás. A víz átfolyások, tócsák mind a kettőben kellemesen kihatnak az autó viselkedésére.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 17:42:30

Tinman
Logi G29-et ne is nézegessem? Felejtős?

/nemtudomnemértekhozzá

Tinman
Jaj ne is mondd, ha lesz ormányom' azokra is rá kéne nézni, bár az F1 kevésbé a szívem csücske a Nascar-féle vonal, viszont a GTS-ben is nagyon vonz.

Tinman
Csak kérdezek: A Forzában az időjárási körülmények nincsenek hatással az autó fizikájára? Rosszul látom, hogy igen?

Akkor viszont nagyon is örömteli, hogy van erre lehetőség és nagyon is szomorú, hogy a GTS-ből ezt kivették. Ez véleményem szerint is visszalépés és nem nagyon esik jól elfogadnom azt a magyarázatot, hogy "nézd meg a kocsikat fotómódban, mert leszakad az állad". Megnéztem, szép, jó, de nekem nem ez a játék lényege, hanem a harc az ezredekért, századokért, hogy aztán majd a multiban is labdába rúgjak. Szó szerint 2 nap alatt a nyomi controllerrel is rengeteget fejlődtem és ez jó érzés. Már pedig erre az érzésre nulla hatással van az, hogy milyen részletesek az árnyékok és a fák.

Szerintem még lesz valamilyen időjárás is,bár már azon sem csodálkoznék hogy ennyire hülyék ugyanis van a gumik között választható inter,full eső,de még havas útra való gumi is.
Totti5
He confirmed that “DLC is a plan,” and that the content would included “cars, cars, cars” because “it’s Gran Turismo.”

One user requested new tracks, to which Yamauchi responded, “Of course.”

Én állvány nélkül használom függőlegesen. Elég széles ahhoz, h tökéletesen megálljon. Most, h állvány nélkül halkabb lenne-e vagy mi, azt nem tudom, de így se tűnik hangosnak.
n000rbi
Van bejelentve további tartalom a GTS-hez? Engem kb. lesokkolt, hogy az egy szem Quattro-n kívül nulla darab öreg járgány van a játékban :((

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Ugyanaz az állvány jó slimhez és prohoz (két adapter van a csomagban)
Ha gondolod nekem van egy fölös, nem használom, mert azóta vettem nagyobb tv-szekrényt és fekve is elfér.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Arty sokan azért nem szeretik a multit mert .
1 vérpistike gta-t játszik mi meg nem.
2.nincsen sikerélmény.
Na most ugye ez 2 féle rangsort csinál egyszer idő alapján másodszor bunkóság alapján.Ezért lehet az hogy pl.én mentem 52.1-et az egyik pályán míg az ismerősőm 54-et én a 7. helyről rajtoltam ő a saját szobájában a pole-ból és nyert is.
Tehát amíg sokan vannak addig ez a rendszer nagyonis működőképes,és az is jobban belejön aki még lassabb, valódi emberek ellen nem előre programozott al ellen.
Másrészt ez nekünk nem annyira jó de üzletileg neki fasza mert a füzetős multi felé tereli az embereket.
Totti5
"Ezt ma csak a gt tudja senki más"

Erre reflektáltam. Elnézést.

Bocs nem írtam oda hogy konzolon?Neked muszály mindenbe belekötni?
darkSectorxxx
Ja igen persze mikor ezzel elvesztetted a megvett játékaidat, ja az jó buli volt.. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

arty
biztosan rossz az irány, mert van aki (sokan) nem szereti a multit.
gt esetén pláne nem a fizetős multit.
de komolyan, meddig tartott volna az online is futó szériákat elérhetővé tenni egy 30-50 órás offline karrierben? komolyan a 4 év nem volt rá elég?! szerintem egy ember a polinál 2-3 hónap alatt beheggesztette volna.... és akkor én is veszem a játékot, pl. nyilván akkor is fanyalgok kicsit ;) (írtam amúgy privit vissza!!! ;) )

amugy inside simracingben láttam, hogy a kezdők bénázáskor szellemautók, így nem ütnek ki senkit - video alapján zseniálisan működik, egekbe is magasztalták érte a játékot! ha lesz elég játékos, akkor működik majd jól a rating system is, de ha kihal, akkor dobhatod a játékod a kukába :( a multionlyval ez a fő gond, ha nincs elég játékos, akkor negativ spirál és gameover.... gt névvel erre kicsi az esély, nyilván.

Forza.

Totti5
iRacing ezt a rendszer építi sok sok éve, a GT ezt másolja.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 16:11:48

Azt azért még leírnám srácok hogy online ha nem vagy teljesen kutyaütő és elérsz legalább 1 B szintet ott már úgy figyelnek és vigyáznak az emberek mint a hímes tojásra,iszonyatosan nagy buli 24 kocsi a pályán és 0 kontakt,ezt ma egyik autós game sem tudja,minden pozició számít és én nem találkoztam még csak támaszkodással sem csak apró érintéssel.Ez a buli szerimtem nem a buta al ellen kocsikázni.Ezt ma csak a gt tudja senki más.Tehát nem biztos hogy rossz ez az irány.
arty
(alza-n) 61ezer ft egy t150 pro kormány, az megy a ps4el és a win10en forzával is, 3 pedálos, szal ha rákapsz még H váltót is vehetsz hozzá! :)
elmondhatatlanul jobb vele, még egy nfs is - feeling, hogy az autót úgy terelgeted, ahogy "szokás". ez persze csak az én véleményem, szimes topikokban ilyenkor lehurrognak....

Forza.

TBTPumpa
PS4 Pro-hoz lehet állványt venni idehaza? Eredeti Sony cuccra gondolok, nem utángyártottra. Függőleges állásban nem lesz problémája a gépnek?
Slim verzióhoz, illetve a korábbi sima PS4-hez találtam némely webshopban, viszont egyiknél sem volt feltüntetve a kompatibilitás a Pro iránt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.22. 15:51:25

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Azt tudtam, hogy nem lesz benne dinamikusan mint a GT6ban, azt viszont nem hogy egy? pálya és nedves felület. Hasonló rémlett mint a Forza 6 hogy előre programozott, de akkor tévedtem.

arty
nem biztos, hogy tudja, lévén az elmult 2 évben durván változott a játé, többek között az eső is eltűnt a játékból... és ha totti nem bétázott (márpedig nem sikerült neki az idióta polifóni miatt) ill. a demora sem volt ideje (szintén az idióta polifóni miatt), akkor marad a youtube, ahol a reviewek nagyrésze (3at néztem) jótékonyan hallgat, kussol, mert kell majd a hétből is a promo példány, szal kussolni kell.... :(

Forza.

arty
tévedés, már x360on is lehetett régiót (és nevet is) váltani

Forza.

arty
a replay? majdnem, igen!

Forza.

Totti5
Ez is érdekes dolog, mert szerintem nem. Nem érzem a Codemasters F1 2017-et a Forza / GTnél bármiben gyengébben összerakott játéknak, sőt. Dúrván kiemelkedik az is, mert az a komplett csomag minden téren nagyon oda van rakva. Nyilván "csak" egy F1et kell modellezni, de annál komplexebb a rendszere.

Assetto Corsa is egy olyan csomag ami már dúrva tartalmat és lehetőségeket kínál igen meglepően aprólékos minőségben ( ők itt a legkisebb csapat mindközül ) de itt igazán a Project Cars 2 lehetett volna az ami a GT / Forza páros mellé felnő ls multiplat, és ha az ember elolvassa a listát hogy mit kínál már nyúlna is magához, de a valóság az hogy olyan szinten félkész és igénytelen, hogy inkább csak rohadtul mérges a fejlesztőkre.

Túl sok lehetőség nincs. Ha PS4ed van GT, ha Xbox Forza, ha PC akkor Forza, iRacing, rFactor 2, Raceroom. Assetto Corsa, F1, Project Cars meg mindenen tolható.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 15:10:09

Nem is vészes a helyzet,kontrollerel jó a forza de árkádosabb könyedebb az irányítás,az időjárás meg parasztvakításra jó másra nem,akármit állít Totti.Sokkal több offline verseny van forzában,az megint más kérdés ahogy olvasom mindenhol van 1 ultimate verda és csak az a jó.
Tinman
Igazából nem látom annyira vészesnek a helyzetet... egyik se tökéletes, de a mezőnyből durván kiemelkednek.

Tinman
Controllerrel tolom és ordas nagy hazugság lenne, ha azt mondanám, hogy elégedett vagyok. Nem 1x volt már alkalmam kormánnyal belekóstolni ótós' szimbe és ennek ez az útja. Controllerrel olyan, mint billentyűzettel Dark Souls-ozni... lehet, de... nah.

GTS-el játszogatva, Forzát nézegetve nekem amatőrnek, az a véleményem, hogy mind a 2 játék remek. Egyik ebben jó, a másik abban. Bár minden játék ilyen magas színvonalon prezentálná azt a témát, amit képvisel. Csodás cuccok, így nem meglepő, hogy a Forza lesz a köv. áldozatom.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.22. 14:49:12

darkSectorxxx
Érdekes.
Néztem az Xbox frissítést, 1080p-ben tud rögzíteni a gép.
Ez nagyon vicces, mert a PS4-nél ezt valamiért nem lehetett megoldani, inkább csináltak belőle ps4 pro kiváltságot.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
WOW zsír. :D
Nekem is Nightmare-en kellett volna csinyáni. :D

Seth
A bokszerrel 1hit kill minden zombi, kivéve a banya,meg a nyögdécselő,savat köpködő dög. Majd kiváncsi leszek a lángszórósokba mennyi kell,mert azok valami abszurd mennyiségű lőszert felemésztettek, stealth attack-ból is 5 db kellett nekik nightmare fokozaton

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Ja bocs, igen a balta az 1 hit kill, csak kevés van belőle. :D

Totti5
Fogalmam sincs, nem látok 14 millió ember fejébe.

Kandurex
Jaj már! Hát mindenki tudja, hogy azért lett sikeres, mert évek óta nincs már normális SW játék és hát valljuk meg olyan látvánnyal, körítéssel még nem érekezett SW játék sohanem, mint ez. Baddass. Csak éppen gány fos multi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Totti5
Ezaz, hogy itt nem milliós, tízen milliós.

Kandurex
Nem hiszem, hogy az a játék érdeme lett volna. Egyszerűen olyan óriási brand az SW, hogy a hulladék fos is milliós vásárlót jelent.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na én kiszálltam forza forever,mindenki eldönti neki mi a jó.
j0nNyKa
csak jelzem hogy ez a téma és ezek az emberek általában mod beavatkozást igényelnek
újítsunk egyet és most ne kelljen

tipp: próbáljatok meg ne egymásról írni hanem a témáról, nehéz lesz, de mindenki képes rá, eskü

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Totti5
Ha olvasod és nem csak fikázni akarsz kb szó sem esik arról hogy milyen kormánnyal, hanem más bajuk van.

Pl szejcsentót nem lehet karrierben olyan szintre tunningolni, hogy a LaFerrarit lenyomja...

Totti5
Nem.

Totti5
Ha nézed is a videót és nem csak fikázni akarsz, akkor írja a megjegyzésben hogy nem állította be rendesen amikor ezt videózta, azóta változott a dolog. De teljesen mindegy.