PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Álomszép ez a játék.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.18. 21:26:20
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Itt találtam még:
Brutális, amilyen képi hatást kelt a játék....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 21:18:06
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogy a kocsin a kamera fixen rá van ragasztva, soha nem rugalmas a kamera a kocsihoz képest, ez szerintem kicsit ostobán fest játék közbe.
Meg nem is lehet menet közben a kamerát körbe forgatni, elmozgatni, csak előről, vagy hátulról....
Ezt nem tudom, hogy technikai akadálya van, vagy csak mert még a régi alapokra épül a játék, eé ezt örökölnie kellett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 20:38:14
Próbáltam sima ps4-en nagyon odabasz sima tv-n is ahogy süt a szemedbe a nap meg ilyenek, ilyennel eddig én még nem találkoztam, pedig a felsoroltakat mind játszottam már.
Régi videókon full nem tűnt ilyennek, azóta tuti finomítottak ezen a játékon..
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.18. 20:28:23
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Legalább látjuk, mitől fog kinézni még szebben.
Így is elbújhatnak mögötte a többi ótós gémek látványban, és itt sokat számít ebben a stílusabn.
btw, a tegnapi EA/Visceral-hiszti kapcsán eszembejutott, hogy mennyire jóóóó lenne egy (nem openworld...) Burnout... még egy remasztinak is örülnék, főleg a Takedown / Revengeből.. :( de asszem duplán bilibelóg a kezem... főleg hogy az a Criterion se az a Criterion már...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.10.18. 20:05:22
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
If the servers are down or your PS4 is not connected to the Internet, no other parts of the game are available and no progress can be saved. (This means you'll lose any in-game credits or level progression earned in Arcade mode.) Obviously, online matches depend on the servers. But so, too, does the rest of the game—stuff that has always been available offline in the past. Campaign mode (the career mode that includes the notorious Gran Turismo driving school) is off limits while offline. Also unavailable offline: buying new cars, viewing your garage, editing car liveries, and even the "taking photos of fancy cars in exotic scenery" mode.
kontakthibás lett a gépemen, néha el-elmegy a kép...
Forza.
Ráadásul a cél 5 millió példány eladása volt. Egy eleve rétegstílusú játékból 5 milliót akartak eladni ... Ez nem CoD.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.10.18. 09:33:17
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
az EA az marad a futószalagon gyártott szarok kiadója, sajna ez nem fog változni... pedig anno az Unravel-nél felcsillant a szemem, hogy szorult még valami értelem a dollárjeles szemük mögé, de náluk is totál inkompetens a menedzsment - mint a legtöbb helyen sajna a világon :(
Bár jó, az tényleg igaz, hogy a Hardline egy rakás szar lett tőlük (szerintem azt ők is tagadják a mai napig, hogy elkövették kb), meg a Dead Space 3 is picit lagymatagabb lett (bár nekem bejött - kivéve az ott is már erőltetett mikrotranzakciók...), de szerintem igenis volt a csapatban potenciál, dehát már mindegy... majd elszállingóznak másfele, aztán alakul egy external ex-Visceral banda ;)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.10.18. 01:03:36
Ja, és Dante's Inferno...kövezzetek meg, de én imádtam!!!! Kurvajó játék volt, abból is el tudtam volna viselni egy remasztit/folytatást... :(
Sajnálom nagyon őket, szvsz jó banda voltak azért, talán az EA egyik legjobbja... még egy szög az EA (minőséget illető) rohadó koporsójába...
Így már azt a halovány esélyt se látom a Dead Space 4-re / rebootra...más bandától meg nem kell, ismerjük azt, hogy milyen az, amikor más fejlesztő nyúl egy már meglévő IP-hez...az esetek többségében nem túl jól sül el..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.10.18. 00:46:27
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Csak a végére?! Én már most marhára unom a 7. chapterben. Visszagondolok mennyi helyszín volt az első részben sírvafakadok
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.10.17. 23:49:47
Letudva :)
Nekem simán 8/10
Baromi jó volt majdnem végig.
A városos rész kicsit leült a végére, de nekem így is tetszett.
Resident & Silent Hill hangulata van az egész játéknak.
Talán ezért is jött be ennyire. Jobban mint az első rész.
Azért a játék a végén kicsit meglepett mikor bedobta
A játék vége meg szintén nagyon jól van tálalva.A credits utáni rész is.
Remélem jön 3. rész is. Vannak elvarratlan szálak meg kérdések bennem még bőven.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.10.17. 23:38:34
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
tehát szerinted, miután az EA leokézta, beleőltek pár évet, mutattak belőle egy keveset, mindenki imádta... ezután azt mondta az EA, hogy áá, legyen inkább multi, a SW:BF úgy is bejött, imádta mindenki, legyen inkább olyan ez is. aham, így végig gondolva ez lehet a reális.