PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+40 az, csak a kamera 18k. Gazdag ember mulatsága még a VR.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Igen ezeket meg sem akartam említeni...+20k nagyjából.

más:
döbbenet ez a cuccos.....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Plusz kamera. Plusz fagyik.

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/_CdRyFneSFs

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Az én részemet megkaphatod, mert nekem nem kell.
30 pénz engedmény az jónak hangzik, csak az a baj hogy kb 90 marad így is. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

tomi890125
Kettőt kerék!

The Only One!

darkSectorxxx
GS-en van egy cikk a csalásokról a játékokban, pl fps-eknél azt mondták, hogy a tárban lévő utolsó töltények sokkal többet sebeznek!

ezt írtam kommentbe:

"Hányan fogják ezekután kilőni a tárjuk legalább felét a multi fps-ekben! :DDDDDDDDDDDDDDDD
És inkább többször töltenek újra...amúgy ebben van valami, mert a tárat mikor kilövöm több emberre, a végén akár pár golyó megölhet akár 3-4 embert egymás mellett ha betalálom....

Most Cod WWII-ben is volt többször ilyen. :D

EZÉRT IS VAN SOKSZOR OLYAN ÉRZÉSEM MINTHA ÉN HAMARABB MEGHALNÉK KEVESEBB TÖLTÉNYBŐL MINT AZ ELLENFÉL....HÁT MERT ÉN KAPOM AZ UTOLSÓKAT! :D"

darkSectorxxx
Olcsóbb lesz a VR. 400 -> 300 euro

arty
nekem az MK9 gyanús... nyomom a sztori módot, atombéna vagyok ofc, mégis a sokadik menetben csak sikerül nyerni, miközben nem érzem h ügyesebb lettem volna... persze nem érdekel, örülök, hogy nem kell belevágni a tévébe a kontrollert és mégis megismerem a történetet ;)

(hasonló dolog, amikor überrealitást vár mindenkit mindentől, holott a devek kitesztelték és adott riöl megoldás NEM. LETT. VOLNA. FUN. vagy csak a legtöbbeknek nem, Ulthanitonak esetleg igen :P )

Forza.

arty
és lám, milyen jól jött volna most hétvégén :PPP

Forza.

arty
... amit a sony tévéden nem ismerünk, lehet, hogy horror :) (beállítás és firmware függő is tud lenni, szóval ha most kiguglizod nekem h 18ms, azzal még nem vagyunk bentebb! ;) )

szóval persze hogy számít a difi az input lagban - ha épp van (jelentős)!

Forza.

darkSectorxxx
2 vége van tudtommal :)

Azt, hogy HARD on harcoltam, és kurva kemény voltam, de nem mondták, hogy .........

Spoiler. Ha végigvitted, tudod mit szoptam be, azt hittem én leszek a jani :D

Nekem a takeaway az hogy sok minden amit korábban készpénznek vettem egy jó játékban:

- Valódi multiplayer balansz
- Pixelpontos irányítás
- Fair harcrendszer
- stb,

... az valójában csak illúzió, egy tonna kisebb-nagyobb csalás megy a háttérben hogy én úgy érezzem mintha ezek meglennének.

Ulthanito
Érdekesnek érdekes, nem mondtam, hogy nem az. Csak nem értem a lényegét.

PS5 II PSVR

Kritizátor üzemmódban indultál ma is látom, engedd el nyugodtan, nekem érdekes volt ezért linkeltem, hátha más is mosolyog rajta egyet akit érdekel a game design mint olyan.

Ulthanito
Ja, az Xboxomat én ezért eladtam több mint fél éve...

PS5 II PSVR

Ulthanito
De nekem ezek a csalások nem csalások, hanem ugyanúgy a programkód részei, mint egy normál küldetésé. Szóval nem értem, ez miért ilyen nagy szám. Engem nem érdekel, hogy azért dodge-eolok valakit a Souls-ban, mert ügyes vagyok, vagy mert ha akarnám sem tudnám nem dodgeol-ni. S az sem érdekel, hogy egy kiállás csak 4 milliméterig biztosít ugrást, de a fejlesztők 5 mm-ig még sikeresnek engedik. Ha ez így van, kérdem én, miért nem szabták eleve 5 milliméterre a pallót, és a hatodiknál leesek?

Ugyanúgy, az is tök mindegy egy játékosnak, hogy egy boss mozgását zene indítja, egy szkript, vagy a játékos karlendítése.

Értem én, hogy ez érdekesség, de csak a fejlesztőknek, a játékosnak ez mind mindegy.

PS5 II PSVR

Rage47
Hm én akkor éreztem ezt, mikor Xboxom volt. Mióta megvan a PS4, szinte csak exekkel játszottam és nagyon elvagyok :D Most a Yakuza 0 húzott be, elején fura volt, de a story-t jobban megismerve egész jó cucc.
A cikk meg a példák lényege hogy az összes játék tele van csomó ilyen kis titkos csalással a háttérben, nem veszed őket észre de nagyon hiányozna ha nem lenne ott.

Ulthanito
Hmmm, jobb példákat vártam. Szerintem annak semmi értelme, hogy ha valaki egy peremről elugrik, akkor is sikeresen ugrik, ha elmulasztja az ugrást. Számomra ez nem azt jelenti, hogy a fejlesztők valami segítettek a háttérben, hanem azt, hogy jól ugrottam át. MI értelme ennek? Ha elvétem, haljak meg, ha meg átugrom, akkor ne jöjjenek azzal, hogy valójában nem is ugrottad át. Mert de.

PS5 II PSVR

Lol, nagyon kemény példák:

Favourite Game Tricks

Kedvencem a zenére támadó Dark Souls Bossok, meg a Gears of War Multiplayer Noob Quad damage módosító.

Ulthanito
Hmmm, ennek csak egy vége van. Mit szoptál be rajta?

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Megvan, annyit értettem ami kellett, aztán meg lesz magyar nyelv pc-n illetve a részletek elolvashatók.

Csak annyit mondok. A murva anyját.... :D
A végét illetően. Beszoptam.

Amúgy kb a felétől nagyon kiszámítható volt a cucc.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.04. 09:23:10

Ulthanito
Hétvégén beállt a gaming krach: nem volt mivel játszani. Mass Effect kivégezve, Horizon kiplatinázva, az Ezio trilógiából az ACII kivégezve, de annyira megutáltam közben, hogy a Brotherhood-ot félbehagytam. DaS 3 DLC-re várok akcióban, még a DaS 2-höz sem volt kedvem, pedig nemrég újrakezdtem.

Így hát csapattam egy kis Overwatch-t (mondjon bárki bármit, az a játék nagyon össze van rakva), de meguntam azt is pár kör után.

Így hát olvastam helyette.

Ez már a vég?

<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2017.09.04. 08:09:34

PS5 II PSVR

Ulthanito
Darky, akartam írni korábban, hogy a Hellblade-et csak az tolja végig, aki ért is angolul. Kifejezetten lényegesek benne a párbeszédek, aki anélkül ment végig rajta, hogy nem értette, az nem is játszotta végig a játékot.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Tegnap kinéztem álmaim tévéjét, egy 65 collos OLED tévét. Jelenleg 800 ezer forint az ára, két év múlva lesz az 400, is akkor beszállok. :)

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Uncharted The Lost Legacy part 2

Hellblade vége, egészen tűrhető volt.

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/zgqz8Je7P0s

darkSectorxxx
Hát régebben sokkal furcsább volt szerintem, a régi önnmagához képest tetszik jobban, a bf-el nem hasonlitgattam. :D

mucsácsó
Pedig érdekes, mindenki mindenütt a hangokat szidja :DDD mondjuk szerintem is eléggé vízipisztoly hangja van egy-két fegyvernek... ezek szerint neked nagyon bejött :) Én maradok a BF1-nél fixen, nálam full elvérzett a WW2 multi... :\
darkSectorxxx
:)

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/2L-ZhN19MdM

darkSectorxxx
Lehet csak a WW2 stílus miatt de a hangok nagyon faszák. :D
Vagy csak az új részekben nem figyeltem eddig erre, régen szerintem nem voltak ilyen jók a hangok!!!

Figyu Arty.Nekem 8-as szériás sony tv van innen kellett beköltöznöm most monitorra.Nem igazán ismerem a pc-s dolgokat,de nekem most határozottan az a véleményem hogy számít ez a dolog multi-ban.Mert 2 lehetőség van ,vagy hírtelen én javultam sokat és gyengébbek ellen játszottam,vagy pedig tényleg számít az input lagg.
darkSectorxxx

TDC Geronimo
kibaszás, hogy majdnem 2 hónap késéssel jön csak :(

Totti5
Ennél a játéknál éppen minden lehetőség mindenkinek adott hogy mennyi frémen tolja és milyen felbontásban és milyen perifériával, mert mindenre jön.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
inkább játsz te pécén, mint hogy nekem ne lehessen konzolom :P (drága cpu -> drága konzol -> ujabb veszteséges gen -> gameover)

Forza.

darkSectorxxx
Nem kell, regisztrálj egy HONG KONG accot és tedd be primary-nek és játsz. :) Ott free.

Kandurex
Áá, nem. Fikáznak azok már mindent* :) leáldoztak, mint defense force !

*többnyire jogosan
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.09.02. 19:15:33

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

arty
a legnagyobb mazterrészerektől "hoztam" - leáldba linkelte a minap DT ;)

az igazi mazterrészer egyébként gsync monitoron nyomja, 100+ frémmel (manapság lehet már 200+-al) ÉS ott már számítHAT a monitor input lagTALANSÁGA is ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.09.02. 19:12:47

Forza.

Totti5
Bungie nem akarja, nem tudja megcsinálni. Hogy milyen kifogást találnak ki teljesen mindegy, nyilván valakire rá kell fogni. Ha nem lenne a kérdés nekik szegezve akkor le sem szarnák. 30 frém mellett tették le a voksot a Destiny 1nél is, ezen nem változtatnak, nem is akarnak.

Már az is nagy szó hogy natív felbontást hoznak tisztességes képjavítú funkciókkal és fix frémmel. Ez 360on előző genen a csodaerős konzolon sem sikerült nekik egy generáción át.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
az még nagyobb bűn akkor

TDC Geronimo
nem érdekel az ára. Ótvar a cpu

Kandurex
Te ilyen dolgokat ne linkeljél! Tönkre teszed veled a kis master race lelki világukat! <#hehe>

Kandurex
Szóval azt mondod dobjam az 55" 4K OLED TV karácsonyi tervemet, mert az Excel monitoron jobb lesz a Battlefront? <#idiota> Engem genyóra meggyőztél <#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.09.02. 18:27:15

Kandurex
Rajtad kívül tényleg nem sokakat érdekel a konzolos verzió <#banplz>

arty
"Persze,hogy számít!Tv nem játékra van,arra monitor kell.
TV tévézésre,projektor mozizásra,monitor játékra.
Nem hiába van 3 féle!:)"

mi a különbség egy monitor és egy tv közt (tegyük fel h utóbbi egy jó modell, GAME módban) ?

"Persze elhitetik az emberek magukkal,hogy tv-n moziznak és játszanak meg mindent csinálnak hogy jó az!Dehogy jó:)
Meg fotel géming messziről na ez még csúcs 40-100as input-al:O"

20-40ms egy mai tv
miközben fix60-al amugy is 120-150+ ms felett vagy (pécén) ... KÉP

"Gamer széket se feleslegesen találták ki.
40fokos szögbe megdöntve,kartámasz helyes beállításával akár konzollal akár pc perifériákkal brutál kényelmes Monitorral!!"

nem feleslegesen, a kitalálói szépen megélnek belőle :)
egyébként csak egy - számomra - kényelmetlen szék-típus.
én az "ikeás relax" fotelekben "hiszek"!
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.09.02. 18:22:56

Forza.

Kongy
PC-n toltam 4K @30fps-el <#banplz>
Konzolos verzió engem sem érdekel, főleg az irányítás miatt, de ahogy belenéztem most a bétába, úgy általánosságban a Destiny sem érdekel. Nekem ebből félóra elég is volt örökre.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.09.02. 18:13:37

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
~60k egy slim
a df által használt g4560 22k ... (ami 2012-13-ban még csak nem is létezett)

Forza.