121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mondjuk az eredeti fejlesztő a Core Design volt, a Crysal Dynamics csak azután jött képbe, hogy a Core Design az Eidossal együtt megszűntek létezni. -
Hát nemtom, én picit szkeptikus vagyok, már csak amiatt is, hogy nem az eredeti fejlesztők csinálják (Crystal Dynamics) :\ ez sztem sose sejtet jót, ha lepasszolják máshova a címet, dehát jóvan :D meglátjuk, de nem vagyok elragadtatva abszolút.. -
Öööö........ -
Igen. Most az Ori and the Will of the Wisps játékkal vagyok így. Tavaly nyáron nagy elánnal bejelentették, aztán most meg arról csipegnek a madarak, hogy csak 2019-ben jön. A Cyberpunk 2077 esetét már nem is akarom ragozni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 17:19:08 -
Evoluti0N #85608 Bárcsak minden játéknál így lenne. Utálom, h bejelentenek valamit, aztán éveket kell várni rá. -
Jónak ígérkezik? Ezt így ebből? -
Jónak ígérkezik, csak könyörgöm, legyen már benne vagy 20-25 óra játékidő a kurva lootolás nélkül. -
Akkor adj neki egy újabb esélyt, és légy kicsit befogadóbb! -
Rajtad kívül nincs ember a Földön, aki ne így kezdte volna! -
Ja. Karácsony előtt mondták, hogy valami különleges esemény keretében kerül majd bejelentésre (ami, mint kiderült, nem az E3, hanem a mozifilm premier dátuma) és nem kell sokat várni rá. Úgy tűnik tanultak a Rise of the Tomb Raider hibáiból (eleve 3 platformra jön azonnal, nem lesz időleges exkluzivitás), illetve a helyszínek változatosabbnak tűnnek, mint a Rise-ban. Napfogyatkozás, maja mitológia, piramisok, dzsungel... Jöhet.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 15:08:17 -
Régen már mondták, hogy nem fog sok idő eltelni a bejelentés és a megjelenés között. Biztos volt, hogy idén jön -
SlickAdam #85601 wow! ilyen közeli megjelenes? szokatlan.... proper AAA resz lesz egyaltalan? annak tünik... -
Shadow of the Tomb Raider will be revealed April 27th. Available on Xbox One, PlayStation 4, PC and Steam on September 14th, 2018.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 14:18:13 -
Nem az a lényeg, hanem hogy miután felkeltem valami templom kertben és elolvastam mindent, úgy éreztem ez nem az én játékom :) -
Mondjuk ott először meg is kell halnod, az a tutorial része :D -
Ámen! :D azért a játékért még egy új konzol árát is kifizetném instant, ha netán PS5-re jönne
Amúgy tényleg attól zeng az összes PS4-es csoport, hogy szerencsétlenkedik mindenki a BB-vel... :D kicsit merész volt Plusba tenni, bár talán még több ember megkedveli (de még annál is több fogja megutálni) a műfajt... :D
Egyszerűen nem értem amúgy... sokan eldobják és szarozzák, mert az első mobon/bosson nem tudnak túljutni, GG
...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.03.15. 11:26:47 -
SlickAdam #85596
-
hát a BB pályafutásom eddig annyi hogy meghaltam az első farkasnál a trainingben. Power OFF. -
Mindenki BB -t akar, nem tudom minek erőltetnének mást. -
Én titkon akkor is bízom a BB2-ben, de valszeg tényleg nem az lesz, max hasonló picit :(
De valszeg nem fog szart kiadni a From a kezeik közül, úgyhogy várjuk sok-sok szeretettel, bármi is lesz :) csak soulslike legyen! :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.03.14. 23:29:32 -
SlickAdam #85592 persze-persze, haritas vanik e! hogy aztan jol meglepödjünk, hogy "áj áj fikken vaszisztlósz blútgeburt zwei aha aha!"
-
Állítólag:
"Despite Bloodborne 2 speculated to be this game, we have two insiders saying it’s not.
Shadows Die Twice is a spiritual sequel to Kuon.
This game will be open world with horror elements, it will take place in Ancient Japan."
Nem tudom itt ki mennyire ismeri az eredeti Kuon-t, de szerintem 99% nem is hallott róla :) Nagyon atmoszférikus,edo korabeli (vagy annál inkább régebbi, nem vagyok otthon a japán történelemben :D) survival horror cucc volt.Kicsit olyan a hangulata ,mint a Fatal Frame sorozatnak,abból is a 2. résznek, azt talán többen próbálták.Lassú, nyomasztó, azokkal a tipikusan japán ellenfelekkel(fehér bőrű, rákjárásban közlekedő, kicsavarodott végtagú ,ízeltáb nyakú humanoidok) amik viszont már a Siren sorozatot idézik.
Nem kapott túl jó értékeléseket annak idején, vagy fogékony az ember rá, vagy nem. Sok a backtracking, 2 játszható karakter, kb ugyanazon úton, csak a végefelé más , lagymatag harcrendszer etc.. Nekem tetszett annó, de már szinte semmire sem emlékszem belőle :)
Nade mindegy is, mert ez az új valszeg nem ilyen lesz ,hanem inkább olyasmi ,mint a NiOh, maradnak a souls vonalon.
E3-mon biztos kiderül -
2013-as Tomb Raider? -
sajnos igen.
de az nem jelenti h mar elhasznalt nevet is ujra el kell loni :( -
Vagy ha nem tudsz profiljába lépni, akkor a sajátodba is tudod a settings-ben, ha nem találod majd meg az opciót, akkor írj, segítek majd. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.14. 16:06:15 -
belépsz a profiljába és törlöd. -
Rdinho10 #85586 Udv Urak,ha a gepemen haverom bejelentkezett a sajat profiljaval,kesobb,hogy tudom torolni a profiljat a bejelntkezo kepernyorol?vagy a geprol? -
A laposföld elméleteben az a fasza, hogy valójában a laposföld hívőknek (meg a gömbiknek is) baszottmindegy, hogy a föld lapos-e vagy micsoda. Az életét meghatározó Bót-sárga/kékbusz-tévé triangulum ugyanúgy működik bármilyen elképzelésben. De nem is ez a lényeg neki, hanem hogy hazudtak-e egy életen keresztül. Mer ha igen, akkor resetet kő nyomni a világon, és akkor neki lesz egy második esélye nem elbaszni az életét.
Szegény faszok... -
Az egyetlen tény az, hogy szerettek okoskodni, és azt viszontlátni valami internetes fórumon. Még akkor is, ha valami ordenáré nagy fasság is :D
Vagy ez sem tény, csak egy vélemény. Az enyém ^.^
Mindenesetre szép gesztus volt Einsteintől, hogy azon a napon volt kedves megszületni, amikor Hawking eltávozott. Vagy tőle, hogy pont ezen a napon így tett. vagy megdumálták, és mindkettő nagyon rendi. -
A laposföld téma rohadt jó dolog. Egy csomó pénzt lehet összetarhálni vele, olyanokra mint pl., hogy saját rakétád legyen, vagy meteo-lufid, stb.
Ha pl. szeretnél egy drónt, amivel megpróbálod bizonyítani a laposföld elméletet, jó eséllyel meg fogod kapni, aztán utána jöhetnek a jól dokumentált (amúgy szándékosan elcseszett) kísérletek, amik alapján újra tarhálhatsz.
Jómagam Balaton-tagadó vagyok és maradok is. -
Ez azt gondolom, irreleváns. Hawking ugyanabban a téridőben élt és halt meg, ahol a domináns kultúra kialakította a gregorián naptárt. Azaz, a tény, hogy ugyanazon a napon halt meg, amikor Einstein született, valid megállapítás. A Pibe maximum bele lehet magyarázni a végtelenséget...
Nyilván egy véletlenről van szó, de valamilyen módon csak szép "tisztelgés" Hawking előtt. -
Mindenesetre a a videójátékok racionalitáselemzése után ez így töményen üt :D -
A gregorián naptár szerint. Ami egy a sokból, főleg vallás alapú, és gyak egy rámondás. Oké, a szoláris évfordulónak nagyjából megfelel, ilyen módon valamekkora közelítéssel még ki is mondható, hogy az évnek kb abban a szakaszában hunyt el, de ez mérnöki közelítésben a bullshiét kategória, amit tudós ember lévén Hawking valszeg kiröhögött volna. A Pi meg szimplán az agyfasz.
Viszont a manapság, amikor a laposföld elméletek ekkorát mennek, ilyen enyhébb betegségek már simán beleférnek :D -
Ez annyira elgondolkodtató. Mit is mondott a véletlenekről és az entrópiáról? -
Einstein születésnapján és a Pi napján? Érdekes... Bezárult a kör?
Nyugodjon békében!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.14. 12:14:31 -
The Last of God of War :D :D -
soft rebootról hallottál-e már? -
Nem véletlenül az AC-t mindig erős fenntartásokkal kell kezelni, mert rendre tele van ostobasággal. -
Jól mondod! Ha egy játékban meghal valaki, k. nem normális, ha 2 perc múlva újraéled. Lehet védeni a Souls-BB-t is ezen a téren, csak felesleges, mert más játékokban meg bebizonyították, hogy tökéletesen jó kari fejlődés abszolválható idióta respawn nélkül is. -
Amúgy meg nyugodjon békében Stephen Hawking! 

Kurva szomorú nap ez.