status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    komoly bajok vannak a forza fizikájával, nagyon sok autó borzalom (a 700+ ótó ára....)
    DE! elvitathatatlan, hogy van eső, ami hatással van az autó vezethetőségére, van pocsoja, van-van-van.
    majd jobb lesz (vagy rosszabb :/ ), de legalább van -> változatosság (lenne, ha nem erőltetné a játék ÁLLANDÓAN :( )

ez az én ótófizika listám:
    gts (beta) > gt5/6 > forza7 > forza6/apex > forza4 > forza1 > forza2/3 > forza5

gt6 online eventeket (jó)pár hete még csináltam, fm4el is le-lenyomok néha 1-1 szériát a mai napig: utóbbinak igen rosszul öregedett a fizikája... míg sok autóval a gt6 élvezetes a mai napig! a maguk idejében viszont az fm4et jobban szerettem (talán megszokás, talán az elsőre túl árkádosnak tűnő tapadás a gétében? nemtom. fm szériát az első óta nyomom, gt-t az 5 óta.)

ezért bosszant ENNYIRE a gt, látszólag olyan kevés kellene a tökéletességéhez .... csakhogy az elmúltnyócév alatt semmi fejlődést nem láttam a grafon túl (pontosabban: visszafejlődést, azokban amik nekem hiányoznak a gt5 day1 óta!! hol az eső? a napszak? a törés?)
    mondhatod, hogy a fizikát gyúrják és ez nyilván igaz is, de egy EKKORA csapattól ez édeskevés. kellenek a fícsörök IS, amik lassan a pécés garázszsimekben is ottvannak, amiket 5-20 ember fejleszt!