PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem igazán találtam róla hasznos infókat, csak hogy indítsam újra a ps-t meg stb. Tudnátok segíteni, hogy ez miért lehet, illetve, hogyan tudnám futtatni a játékot? Hely bőven van a gépen. Más PS-en pedig hibátlanul működött a játék.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Sajnos ezt még a látványvilág sem feledteti, ami ugyan kiváló, bár szerintem a vizuális csúcs a Zero Dawn PS4-en.
Végig fogom játszani majd kb 4 ezer forintos szinten, tetszeni is fog, abban is biztos vagyok, de ideje lenne tényleg továbblépni.
PS5 II PSVR
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.29. 14:53:58
Ja és végül, de nem mellékesen... dat ass.
PS5 II PSVR
Ha már szervíz, akkor van valaki akit tudtok ajánlani?
Igazából nekem mindkettő játék nagyon tetszik, különböznek de valahol még is mint ha ugyan az lenne a kettő. 😄 Ezért nem látom értelmét felváltva játszani. Plusz digitálisan van meg mind2, kell a hely most másnak is. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Milyen hosszú a játék egyébként? Nekem a demó nagyon tetszett, már akkor eldöntöttem, hogy ez beszerzős lesz tutira.
Bár amúgy pont ez a "bajom" most, hogy Witcher 3-at nyomom már egy ideje ezerrel, és bejön mellé a Nier... 😄 meg még ha esetleg elcsábulok a Destiny 2-vel (öljetek meg), akkor meg aztán pláne nemtom mi lesz.... 😄
ajj, meg Dark Souls 3-at is kéne folytatni - azt is berántanám lehet, mert akcijóóóóóós a storeban -már ha működik a digit verzióval a mentésem (nincs az az isten, hogy újrakezdjem <#idiota>#idiota> )
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.29. 11:52:22
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A Niert és a Final Fantasyt szerintem nem lenne jó egyszerre játszani. :S Melyikkel érdemesebb kezdeni?
A Hellblade természetesen végigmegy majd a héten, szinte félek már -főleg a hangok miatt - de menni akarok előre. 😄
Szerintem ez lenne a "helyes" játékmód, nem felaprózódni játékok közt, hanem egyet kitolni tisztességgel, és nem váltogatni. Elszoksz a játéktól, a mechanikától, az irányítástól, nem beszélve arról, hogy a hangulatból kiesel.
Persze aki fifázik meg autós bohóckodik, az néha csapathat egy kört úgy is, hogy mellette játszik valami story driven játékkal.
PS5 II PSVR
aztán ez lehet csak az én hülyeségem, gondolom ez full emberfüggő.
Úgyhogy nekem tuti az a jobb, ha csak 1-2-vel foglalkozom, ezért se veszek meg összevissza minden szart, totál felesleges pénzkidobás.. mert annak tényleg az a vége, hogy egyik se lesz végigtolva böcsülettel 😄
Én is olyan vagyok, hogy az összes AC megvolt, kivéve a Rogue (ezt most fogom majd bepótolni), de már ráuntam a sorozatra. Amikor végigjátszottam egy részt általában az az érzésem volt, hogy "OK, ennnek vége, hát jó...". Nem pedig az, hogy "aztak#rva". 😄
Most a Titanfall 2 sztoriját végeztem ki épp, aztán nekiálltam a Niernek meg a Hellblade-nek, közben pedig még ott van a Final Fantasy meg a Mass Effect és a Witcher III 2. DLC-je. O.o Aztán jövő hónapban DESTINY 2, FIFA 18, jajj..
Kérdésem erre irányul: ti hogy szoktatok játszani? Elővesztek egy játékot, és akkor addig nem létezik más, csak az, vagy felváltva játszotok? Én most épp a bőség zavarát élem, és nehéz eldöntenem, hogy most akkor mit is csináljak.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2017.08.29. 10:31:10
S ez az Origins-ben sem lesz másképp. Lehet, hogy a főhős már úgy mászik fel épületekre majd, hogy egy gombot se kell megnyomnod, de például ugyanaz az ócska, elvetemült és elbaszott police-rendszer lesz a játékban, mint az eddigiekben.
Szerintem az összes AC rákfenéje, gennyes-bűzös daganata pont ez, a legnagyobb mellélövés, amit az elmúlt 30 évben csinálhatott fejlesztő: a police-rendszer. Amíg ezt nem kukázzák ki TELJESEN, minden AC sajnos ugyanolyan szar marad, szép grafika meg korhűség ide vagy oda.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2017.08.29. 08:28:29
PS5 II PSVR
Mondom, a játékmechanika a legalja ezekben a játékokban.
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én sem ráerőltetni szerettem volna senkire a véleményemet, szóval én tiszteletben tartom azt, hogy valaki jót szórakozik egy AC-vel (helyettem is).
Sokan pedig valamelyik Souls / Bloodborne első mobján képtelenek továbbjutni, mert annyira nem az ő világuk az egész...
A hosszabb fejlesztési idő max annyiból lehet jobb, hogy jobban át tudják rágni magukat azért az egészen - de valóban, ezeknél a címeknél nem igazán számít... CoD is ugyanúgy CoD, hiába a 3 éves rotációs fejlesztési ciklusok..
Az Originsben (jaj de nem tetszik ez a névválasztás!!! 😞 ) az utolsó reményem az AC-szériát illetően.
mondjuk a Horizon megint csak egy más nívót képez, de tudom, nem is azért írtad 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.08.28. 18:16:24
A szabadság alatt nem azt értem hogy bemehetsz az első emeleti ablakon VAGY a második emeleti ablakon az épületbe, hanem pl hogy meg lehet csinálni egy küldit lopakodással, álruhában becsattogva, lefizetéssel, kidumálással, brute force-al, stb. Itt mindig egy lehetőséged van csak (jó, néha kettő, de nagyon egyértelműen waypointolva, nehogy kreatívkodj).
Mindegy, nem gémbréking, de ezzel az erővel az uncharted is szabadságot ad.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.28. 16:33:47
Amúgy mindegy hány évig pihenne ( a fejlesztést el kell kezdeni és AC-t kell csinálni ). Most hogy 1 vagy 3 évig nincs sokat nem számít, a végeredmény AC lesz, ami ha eleddig sem tetszett valakinek akkor a jövőben sem igazán fog, mert az alapok adottak, az alap felállás adott. Szerencsére most egy generáción belül van előrelépés pl a harcnál és nem kell rá annyit várni mint előző genen a lopakodás-cover-gugolás rendszerre a Unity-ig.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az megint más dolog amikor egy mozgó célpontnál megvannak határozva a távolságok... nem csak az ACban, más játékokban is el lehet veszíteni, ha össze vissza csinálja az ember kilóméterekre lemarad.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.28. 16:23:09
nagyon szerettem az első részt is - bár néha felkúrt a kevés lőszer -, plusz néha össze is fostam magamat tőle, de klassz volt.
ha a a folytatást is hozza azt a szintet, akkor KELL - bár nemvalószínű, hogy day1 😄 az majd a Wolf2 lesz szerintem Bethesdáéktól 😊