121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#85257 Hát azt akkor se venném ha csak azok lennének.
95%-ban igénytelen mind. :D
Eddig azt csináltam, mivel csak printscreent lehetett kitenni.
Csináltam egy képet.
Feltettem saját szerverre.
Ps4 böngészőbe beírtam direktliket.
Négyzettel fullscreen.
Fényképezés.
És ezt raktam ki
:)
Most ez kicsit egyszerűbb lesz. :)
-
#85256 azért nem volt, hogy VÁSÁROLD a fizetős témát :) -
#85255 Zsiráf!
Ettől jobb nagyobb frissítés még talán nem volt. A végén egy használható konzolunk lesz. :D
teljes lista....
"Közkívánatra a Sony végre elhozza a lehetőségét annak, hogy egy USB sticken vagy meghajtón tárolt képet beállíthassunk a PS4 készülékünk menüjében háttérképként. Miután megtörtént az importálás, ezt a képet méretre szabhatjuk, ahogy csak akarjuk. Az egyetlen megkötés, hogy az USB tárolón található képeket egy "Images" nevű mappában kell elhelyezni, ugyanis a konzol csak így ismeri fel azokat. Ha ez meg van, és az USB sticket vagy meghajtót csatlakoztattuk, akkor a következő elérési úton állítható be a kívánt kép: Beállítások > Témák > Téma kiválasztása > Saját > Kép választása > USB tároló."
Eddig se értettem ez miért nem volt. Bár én trükközéssel ezt is megoldottam.. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.08. 12:01:41 -
#85254 tölthető az 5.5 -
#85253 És ami másoknak hülyeség. Ugye így akartad befejezni. -
#85252 Columbo
Nincs ezzel gond, mindenkinek megvan a maga kattanása, amihez szíve-joga. -
#85251 Ironikus ez az ACO téma és valamiért az irónia miatt egyfolytában Totti jut eszembe. Aki vagja a régi ACO-s beszélgetéseket, az szerintem tudja mire gondolok. -
#85250 Amit más időt elszór több 10 játékra, én azt összegyűjtöm és összpontosítom 1 játékra, ezért van, hogy kb évente akad egy ilyen játék.
Bloodborne 2015
Dark Souls 3 2016
Ni-oH 2017
ACO lesz csúsztatással 2018
A maradék időbe meg minden játékba beleölök 1 órat. :D
Egyik haverom is kérdezi, hogy tudok ennyit nyomulni ezekkel. Mondom azért, mert nem többfelé kell figyelnem, ezeket pár hónap alatt kimaxolom, aztán utána hónapokig csak veszem a játékokat, amikkel nem is játszok. Megéri ám. :D -
#85249 Rengeteg betegségem van. Tudod te hányszor vettem meg a Robotzsarú első részét, és hányszor néztem meg vagy nézem meg máig?
Vagy hogy minden este csak 22:00-kor nézek 1 csatornát és 1 sorozatot a tv-ben, annak ellenére, hogy ezt a sorozatot, mind a 63 részével együtt több mint 10x láttam?
Ki érti ezt. :D -
#85248 Univerzális értékítélet nincs a világon, de szerintem abban itt mindenki egyetért, hogy amit csinálsz, az nem normális. Én elfogadom, hogy te ezt élvezed, meg tetszik, de a skizofrén sem tudja magáról, hogy skizofrén, pont azért beteg. -
#85247 Lehet ez volt a baj, hogy én nekem játékként akarták eladni. :D -
#85246 Az. Mit meg nem tesz az ember a spórolásért nem? :)
Amikor voltak a kisebb viták a loot témában, én ahogy mindig akkor is komolyan mondtam.
Ez történik a gyakorlatban most.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.08. 08:19:12 -
#85245 Egyetértek, ebben a játékban nem a harc, meg nem is a sztori volt a lényeg, hanem az, hogy belebasztak egy pszichotikus vízióba, s "azt élhetted át", amit egy pszichotikus epizódot megélt beteg. Ez egy audiovizuális élmény volt, mint inkább játék.
Kiváló a maga nemében. -
#85244 Azért azt ismerd be, hogy az, amit te csináltál, hogy a 300 óra összjátékidődből saját bevállásod szerint 80 órát mentéseket másolgattál, hogy nyitogasd a ládákat, az hogy is mondjam, hmmmm, beteg. -
#85243 Persze, nem is azt szetettem volna ebből kihozni, hogy izlés és izlés jó meg rossz, csak simán az én oldalamról. :)
Persze, ez inkább kicsit lelkis mese volt inkább. Én meg kiszippantottam a sajt lyukaiból a levegőt, jelen esetben a harcot.
2x is....egyszer Normal-on (ps4), aztán Hard-on (pc). -
CptFlint #85242 Ízlések és pofonok.
Nekem tetszett a lassú stílusa. Magát a tényleges történetet egy mondatban meg lehet fogalmazni. De nem is az a lényeg benne, hanem hogy átéljük, milyen is egy ilyen ember fejében lenni, amihez ez a lassabb stílus illett szerintem. Nagyon egyedi volt. Ilyen kellemes minőségben ilyen olcsón jöhetne felőlem még bőven hasonló játék.
-
#85241 Hálisten pc-n csak simán az olvasás volt fárasztó.
ha nincs az epikus harc, ez a "badass" stílus, én kibaszom a kukába. -
#85240 Gyorsan javítottad az előítéletességed, ez szép. :)
Igen magyarul volt.
ACO azt nem ennyien ennyi lóvéból csinálták, ami nem mindenre mentség, de lehetett ott ám badass dolgokat. mármint harc terén.
És elég okossan volt kitalálva, nem üsd-vágd.
Hát én sem fogtam padlót a motyogástól
Nekem inkább idegölő időhúzás volt, szeretem ha pörögnek az események, inkább akkor Uncharted.
Vagy God of War? Vagy Spider-man? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 21:26:02 -
CptFlint #85239 Nekem nagyon tetszett. Egyszerű a harc benne, de szerintem élvezetes. A vége fele pedig kellően nehéz is lesz. A mindent folyamatosan kommentáló hangok zseniálisak voltak szerintem, főleg ahogy nem csak a főhőssel, de egymással is beszélgettek szinte folyamatosan. A végén mikor már azért kellően megizzasztott egy-egy harc, akkor nagyon hatásos volt mikor a hangok buzdítottak, hogy kelljek már fel, vagy épp már feladták és arról mormogtak, hogy úgy sem bírom tovább, vagy csak úgy fel ordítottak, hogy mögötted. Persze megfelelő angol tudás nélkül a narráció elvész és az sokat elvesz. Szóval, akinek nem jó az angolja az tényleg hanyagolja. -
#85238 Úgy a feléig, vagy valamivel tovább elvittem. Namost én ebben jó harcot nem láttam. Amit odáig látam, abba ma már egy ACO is beletörli a csizmáját.
A storyért nyilván nem rajongtál, hisz szart sem értettél belőle, mint általában, ezt felesleges volt kiemelni(vagy van ez magyarul?). Valahol értem, ha valakinek bejön ez a suttogó pszichiátria, engem máshogy raktak össze.
A látvány nem rossz, de ma már bármilyen játék is nagyon szép.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.07. 21:02:54 -
#85237 Hát ha 60 euro lett volna, hidd el nekem se. :D
én sem igazán azért vittem végig mert jo benen a csaj, sőtt a story-t is túlhype-oltnak gondolom.
Csak a gameplay, az a parányi kis harc ami van a játékban.
Jameg a végén a 2 zene....<3
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 20:56:36 -
#85236 Nekem a hellblade sem csúszott már le, narratíva ide vagy oda (mondjuk nem rajongtam az agybajos picsáért sem), szerintem ez a vásárlásig sem fog eljutni, ha nincs benne játék. -
#85235 Nem, azt sugalltam, amit írtam. A bemutató kedvéért kiragadtak egy filmes részt, de az is lehet kifejezetten a bemutató kedvéért állították így össze. :)
De végigvittem 2x a The Order 1886-ot meg a Hellblade-et, nem ér nagy meglepetés sem. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 20:39:21 -
#85234 Pedig szerintem értettem. Azt próbáltad sugallni, hogy nem baj, ha nem lesz benne valódi játék, ha ládákból nyitható jégeralsó meg makkoscipő pókkecienek lesz hozzá megvehetőben, te már jól szórakozol majd!
-
#85233 Első katana a játék, sorozat történetében! :D (tudomásom szerint) /aco spoiler!
Majd a kövi rész rágyúr erre, ha igazak a híresztelések.
És igen pont ahogy mondtad, azt csinálgatom esténként, de tv-zek közbe meg nézek twitchet vagy valami, szóval elmegy az idő. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 20:10:33 -
#85232 Nem, akkor nem értettél, amit akartam sugallni. :D -
#85231 Tehát a mozizás és az uncsi kalandozás fogják egymást váltani. Jól hangzik, jó játék lesz. Várom nagyon!
-
#85230 Najó, de egy gameplay-ből ami előre be van állítva, direkt a mozizás a lényeg, uncsi kalandozásokat nem fognak mutogatni. :)
Kivéve a PC Show-okon -
#85229 Szerintem pont azért mondja, mert látta... -
#85228 Lesz az is. :) Mondták valahol hogy mi mindent lehet csinálni majd, nem lesz csőjáték. :) -
#85227 Nagyon durva.
Spider-man nem lesz ilyen sajna!
Az még brutálisabb lesz....elég meglesni a z eddigi gameplay-eket. :) -
SlickAdam #85226 ...akkor mar csak gameplay kell bele es bódottá :D -
#85225 Ez a ratchet elég betegül néz ki. Ha ilyen képminősége lesz spidermannek is akkor... -
#85224 Olvasd el mit írtam, ha ismered a játékot és elolvasod amit írtam, rájössz, hogy nem rólam van szó.
Hagyok időt, ha nem akkor szólj, nagyon szívesen elmondom. Annyit segítek, hogy a készletem az egy példa volt és nem a tudásomról volt szó. A kulcs a mentésekkel van. Olvasd csak el újra. ;)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 10:56:27 -
#85223 beteges amit te művelsz ezzel a játékkal de még durvább az amit gondolsz magadról xd szóval 1 év se lenne elég valakinek hogy annyi felesleges szart megcsináljon mint te pár hónap alatt. grat ez már valami -
#85222 Mivel lutri van hogy 5-10 rare-t ad, volt hogy 5-10 láda mind legend volt.
Ez a szerencse kérdése.
Ezért menegetem a játékot, meg így is iszonyat sok türelem kell hozzá.
Normál, rendeltetésszerű játék mellett, 1 év nem elég, ha ugyanazt szeretné valaki elérni, ami most nekem van a mentésemben.
Figyelj, mondtam, szedd össze a lóvét azt vegyél ládád 3000 drahma egy láda ha többet akarsz mint napi 1.... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 09:35:33 -
#85221 Brávó!
A kék tevés haverodat majd jól pofánmasszírozom. Tegnap adott egy küldit, amihez az ajánlott szint 31-es volt, én 22-es szinten álltam. Elsőre kb. egy másodperc alatt kiverték a szart belőlem, viszont másodikra rohadt nagy mákkal, de megcsináltam (visszanézheted, fent van).
Erre a kék tevés haverod egy kibaszott lila kacatot ad!
Ráadásul sorban a másodikat... -
#85220 Tanult ember tudja, hogy ízléseken nincs mit vitatkozni, de ez tényleg kurva ronda. -
#85219 Úgy látszik, nekem kell "kézbe venni" az ügyet! :D -
#85218 Miért, nem kapod meg a singlet emellé? + az egész végigtolható coopban. Úgy mondod mintha ez lenne a játék. Ez egy kibaszott jó plusz, gyakorlatilag modding, ami ezer éve eltűnt AAA játékokból a DLCk miatt. Ubi kb a legjobb kiadó az utóbbi időkben. Jó játékokat csinálnak és eszméletlen supportot kapnak.