PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Igaz-igaz, azt el is feledtem 😄 hirtelen az ugrott be, hogy az a rajzolt/cel-shaded grafikás volt az uccsó, de azóta tényleg volt még egy.
Még egy olyan is jobb lenne, mint az AC... <#idiota>

@Tikal: örülök, hogy akkor más is így látja! 😄 az AC3-tól engem is a sírás kerülgetett néha, mert olyan game-breaker bugok voltak benne, hogy valami förtelem. bánom, hogy akkor még nem lett rögzítve videóra a gameplay, ezeket a momentumokat tuti lementettem volna és sírvaröhögős csokor lett volna belőle youtubera... 😄 így kapásból 3 ugrik be: egyszer kiestem a pályáról a föld alá a nagy semmibe random - aztán volt, hogy ilyen üldözős küldinél a robbanó hordó az útról kilőtt a tenger közepére, ahol aztán szintén kiestem a pályáról 😄DD meg egyszer nem nyílt ki egy ajtó az istenért se, aminek ki kellett volna a küldetés teljesítéséhez, csak többedszeri load után... idegesítő volt-e? ALIG.

de persze még ha csak ennyi baj lett volna a játékkal..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.08.28. 11:43:13
Tikal
Lelketlen, jól mondod <#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Még az indiános résznél hagytam abba, abban voltak olyan elbaszott küldetések, hogy sírtam tőlük... jó hallani hogy azóta se változott a sorozat semmit... egy követős lehallgatós résznél kapcsoltam ki a gépet. Azóta nem láttam AC-t és jobba is alszom 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Egy új Prince of Persiáért a fél karomat odaadnám 😄 Én a legutóbbi (2010-es) részt is imádtam, pedig elég nagy bukta volt, de ezerszer jobban szórakoztat, mint bármelyik AC, hiába nem open world, mégis a platformrészeknek van egy varázsa.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mucsácsó
Hát szerintem is ki lett maxolva teljesen, még egy pár évet pihenhetett volna a cím. Esetleg egy erős reboot férne rá, sok elemet újragondolva/kidobálva...
Vaaagy vissza a Prince of Persiát!!! (de trilógia minőségével!) 😊
Tottinak annyiban igaza van, hogy ezeréves AC-kon felesleges 2017-ben rugózni. Fáj visszamenni, van ez így más szériákkal is.

Annyi változott időközben hogy a 70% helyett már az esetek 90%-ban csinálja a karaktered amit szeretnél. 10% meg marad a jóöreg anyázás. Nem kell erőltetni az AC-t és gond megoldva.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Ulthanito
S nem lesz ez másként sajnos az Origins-szel sem. Szerintem ezt a szériát rég kimaxolták, nem kéne már erőltetni.

Én a megújulás híve vagyok, Halad az idő, fejlődik a technika, az új dolgoknak teret kell adni, és elengedni a múltat.

Tudom, hülyén hangzik, de én "betiltanám" az összes folytatást játékban. találjanak ki mindig újat, ez viszi előre a világot.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2017.08.28. 10:33:10

PS5 II PSVR

Ulthanito
Van egy barátom, vele beszélem ki mindig ezeket, ő pont ugyanígy kivan teljesen ezektől, egy kontrollert el is tört emiatt, annyira felbosszantja az egész játékmechanika.

Ő ami miatt a Brotherhoodot most abbahagyta, az az, hogy bár egy küldetést befejezel, mégis azt írja ki, hogy FAILED. És hogy milyen degenerált barom, egy frusztrált lelkibeteg volt a fejlesztő (saját szavaival élve dögöljön meg végbélrákban az, aki ezt kitalálta), aki kitalálta, hogy egy küldetés FAILED-et ír ki a végén, mert bár megcsináltad, nem úgy csináltad meg, ahogy a fejlesztők elképzelték.

PS5 II PSVR

Rage47
egyetértek.
régen még nagy durranásnak számítottak ezek az ubi játékok, de manapság (meg pár éve már) csak monoton tucatjátékok szerintem
mucsácsó
ezek tényleg rohadt irritáló dolgok, jópár nekem is feltűnt ezek közül már. (monduk akkor valószínűleg nem mi vagyunk ketten a világon így <#idiota> ). a kővel ledobálás az a halálom volt... 😄

egyébként ezek az Ubi-játékok - inkább leginkább az AC/WD-széria - számomra valahogy nem is tudom, hogy mi lenne a legmegfelelőbb szó...annyira lelketlen játékok, és annyira érdektelenné válik az egész egy idő után, hogy csak na.

Most megint a Witcher 3-mal példálózhatnék (igen tudom, nem egy műfaj a kettő, de mégis open-world): W3-ban egy szaros "?"-et a térképen sokkal izgalmasabb felfedezni - hiszen még sokszor oda is egy kis mellékstoryt kreáltak, hihetetlen -, mint bármely AC-féle pickpocketes/tollgyűjtögetős mellékküldi... Pedig azok aztán tényleg a mellékküldetések mellékküldetései...

Na, EZ AZ, ami kellene már az Ubinak, de szerintem ők már erre képtelenek lesznek sajnos.
Bár nagyon mondogatják, hogy majd az Origins az teljesen innovatív és Witcher 3-szerű lesz - adja az ég, mert akkor egészen biztosan kell, de sajnos szkeptikus vagyok eléggé, mert kutyából nem lesz szalonna... :\
"Ha ez engem ennyire zavarna hogy kikészít, akkor nem erőltetném ezt a műfajt, hanem cső UCket és GeoWokat, mert ott ki van minden számolva előre, csak egyenesen előre és csak úgy ahogy leprogramozták egyféleképp."

Lássuk be az AC-ben a mai napig (Syndicate-ben legalábbis) szénné van szkriptelve az összes küldetés, van egy "helyes" útvonal, ha máshol mész/mással próbálkozol szinte azonnali fail (túl messze a target, jaj észrevettek, elmeneküldt, descync stb). Kocsi"verseny"eknél volt a legfeltűnőbb, mikor az esetek 30%-ában az AI az első kanyarban beragadt egy fűszálba és lemarad az utolsó kanyarra kb 10000 km/h sebességgel visszavette a pozícióját hogy az előre letárolt helyen jól meglökjön (vidám volt mert a fizika működött, röpültek körülötte az emberek/tereptárgyak ahogy mellém "teleportált"😉.

Amire te gondolsz az inkább MGS5/Hitman/DeusEx, ott tényleg van választási lehetőség. Ettől még jó volt a Syndicate (grappling hook nagyon poén volt meg jók voltak a tesók karakterei), de szabadságnak nem nevezném ami itt folyik, ugyanaz az AAA csőjáték csak a küldetésválasztó menüt bettették egy városba.

blackfire001
Nem a telefonos mobilnetre gondolok, hanem arra amit már otthonra szánnak. Pl 5000 huf, 75 Mbit/s le 25Mb/s fel, és 20GB. Ehhez adnak egy ilyen kis USB-s cuccot, vagy valami ilyesmit, amiről wifin jönne a net.
Rage47
hát ja, így tök jó biztos a mostani rész is 😊 nem akarom elvenni a kedved

bepróbálkoztam tegnap az Uncharted multival. néha olyan félisteneket dob be ellenfélnek, hogy eltalálni sem tudom őket, ez nagyon fura, hogy lehet így játszani... amúgy egész jó, pörgős, gördülékeny, stb., de ezek a halhatatlan playerek kikészítenek, az egész csapatot ledarálják
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.08.28. 09:39:22
Kimaradt, a pisafilter visszatartott sajna.

Lehet csak azért varázsol el mert nincs DeusEx referenciám, de vákumban ez zseniális: a bank-heist, aug-paper kufárok, Neon hálózat felderítése, földalatti kultusz mind mind nagyon fasza kis sztorik voltak. Most fejeztem be az aug gettó főküldit, mindig is leszartam a lopakodást de itt képtelen voltam bántani augmented testvéreimet, full no-lethal-al meglett, kurva jó érzés volt 😊

Rage47
nekem nem csatlakozott az iPhone Hotspothoz, de lehet én bénáztam és jobban bele kellett volna túrni a beállításokba
Ulthanito
Azt, hogy felejtsd el!

Szétzabálja az adatforgalmad, meg egyébként is. Lehet nem is engedné a konzol, hogy mobilinternettel csatlakozz.

PS5 II PSVR

blackfire001
Használja valaki mobilinternettel a PS Networkot? Úgy értem multizni. Szálláson lakok, ahol nincs beleszólásom az internet sebességébe, ezért elkezdtem gondolkodni azon, hogy mobilinternetet használok, és azon keresztül játszok. Destiny, Fifa, stb.. multiban. Nyilván játék letöltésre nem ezt használnám, hanem éjszakára bekapcsolva hagynám a gépet és a szállásos netet húznám (éjszaka jobb, kevesebben használják, kevesebbszer szakad meg).

Mit tanácsolnátok? Köszi.
Ulthanito
De, annak kell. Egy valós világban játszódó játékban annak kell. Mint ahogy te sem mész ki a Váci útra egy szál faszban, lézerkarddal a kezedben suhintgatva, hogy gyere Yoda, kibelezlek!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2017.08.28. 08:57:53

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ilyenkor mindig az merül fel bennem, hogy de miért nem? Miért nem lehet akár jó is ez a sorozat? Tudod mi kéne csak hozzá? Gondolkodn. Hogy a fejlesztők, amikor kitalálnak egy mechanikát, akkor azt mondják, hogy hé főnök, ne szórakozz már velem, milyen baromság az, hogy kővel dobálják le a toronyról Eziot, ezt ki fogja elhinni? Ne csináljunk már magunkból hülyét, találj ki helyette mást.

Vagy azt, hogy hé főnök, próbáltál már megmozdulni egy 50 kilós páncélban? Ha nem, akkor szaladj, próbálj fel egyet, és utána gyere és mondd nekem, hogy programozzam le azt, hogy házak falára csimpizzen a brut páncélban.

PS5 II PSVR

Totti5
ACban csak a környezet valós, minden más fikció. De ennek nem sok közve van játékmechanikai elemekhez, mert nem kell élethűnek lennie egy játékban.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.28. 08:55:28

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
ACket day1 óta játszom az AC1 óta. Pontosan tudom milyen. De egy 7 éves játékról csak annyit tudok nyilatkozni, hogy bottal sem. Pláne hogy a mechanika alig változott az AC4ig bezárólag és sosem volt jó. Mindig is rinyáltam miatta, hogy buta és esetlen és ez nem Assassin játék. Hála égnek Unityvel ez megváltozott. Ma már csak ezek az ACk számomra az elfogadhatóak, mechaikában, játékmenetben a többi történelem.

Ezekben is minden megvan és az Originsben is minden meglesz amitől AC az AC lesz. Biztosan benne bug, hiba, sutaság mint minden openworld játékban. Ha ez engem ennyire zavarna hogy kikészít, akkor nem erőltetném ezt a műfajt, hanem cső UCket és GeoWokat, mert ott ki van minden számolva előre, csak egyenesen előre és csak úgy ahogy leprogramozták egyféleképp.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.28. 08:53:51

Ulthanito

Egy játékos, aki használja az eszét, észreveszi ezeket és nem huny szemet felette. Égbekiáltó faszságokkal van sajnos tele. De hogy lásd, hogy nem vagyok unfair: amikor az Assassin's tomb-okban megtalálja Ezio a pecséteket, nem izgatott fel, hogy a vélhetően több 10 kilós kőfaragványokat csak úgy a "derekába teszi", pedig ez is életszerűtlen, de itt érthető ez a megoldás.

PS5 II PSVR

Kandurex
...hát, igen,....

...vannak a dolgok amiért egyetlen egy részt sem játszottam tovább, mint ~10 perc!

Talán majd ez. Bár az is igaz, hogy mindig így állok hozzá, aztán megint 5 perc...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
Nem csak ha AC játékról van szó.<#banplz>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ulthanito
Egy játék, ami a való életre hajaz (valós helyszíneken, valós történelmi szereplőkkel, valós épületekkel, találmányokkal, stb.) az ilyen mértékben nem rugaszkodhat el a valóságtól, mert röhejessé válik. A Zeldában nem várja senki, hogy Link ne tudjon teleportálni, mert az egy mese. De egy Assassin's Creed-től elvárom azt, hogy az 50 kilós páncélba öltözött brut jóformán meg se tudjon mozdulni, nem pedig házak tetejére másszon fel villámgyorsan.

PS5 II PSVR

Totti5
Ilyen részleteiben nem szokott egy játék felizgatni ( mindenbe bele lehetne köpni ami kicsit is szabadabb, komplexebb ) , ha ennyire zavarnának ilyen dolgok, akkor kihajítom a lemezt a kukába és elballagok a másik irányba. Nekem arra sosincs szükségem egy játék kapcsán hogy idegileg kikészítsen és ne szeressem játszani ( a hibái ellenére is ). AC prevgen mechanika meg sok esetben ilyen.

Amúgy Én bottal sem piszkálnám meg az Ezio-collection-t. Nem vagyok a magam ellensége, hogy ilyen gyatra AC mechanikával játszak 2017ben. Az előző két rész után. Utálnám. Szép volt jó volt 2010 környékén.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.28. 08:19:54

j0nNyKa
ne csináld már hogy egy játékban elrugaszkodtak a valóságtól
reméljük több ilyen játék nem fog megjelenni soha!

kérdés ide: mi a kedvenc (ps4-es) játékod? tök komolyan

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ulthanito
Komolyan, mintha egy egészen más szemüveg lenne rajtad, amikor AC-játékról van szó. Mantrázod sokszor azt, ami nyilvánvalóan távol áll a valóságtól.

A sorozat egy dologban mindig is kiemelkedő volt, megkockáztatom, hogy talán a legjobb: artban. Ahogy a városokat lemodellezték, Firenzétől Velencéig, Rómától Londonig, Párizson át az idióta Rakatukatékon világáig, le a kalappal. Fantasztikus.

Viszont játékmenetében az egyik leggyűlöletesebb sorozat, amivel valaha játszottam. Egészen friss az élmény, mert most tolom Ezio-collectiont, csak néhányat említek:

* ki volt az az irdatlan barom, aki kitalálta, hogy az Ezio-plakátokat egy emelet magasban tegyék ki? Ott, ahol ember nem jár!? Nem logikus, hogy az utcaszinten tesszük ki a plakátot, s nem a házak tetején?
* ha én egy szuper képességekkel megáldott, szúk elit tagja vagyok (assasin), hogy a viharba lehet, hogy rajtam kívül az összes katona az a városban? Úgy szökellnek, ugrálnak a tetőn, hogy még Ezio is megirigyelheti. hasonlóképp, melyik elmebeteg fasz találta ki azt, hogy az 50 kilós fémpáncélban a katona fel tud mászni a házak tetejére, fürgébben, mint én?
* mit keresnek a házak tetején katonák és tolvajok? Ott álldogálnak, mert nincs jobb dolguk? Vesszek meg, hogy a reneszánsz Itáliában NEM voltak katonák a házak tetején
* hogy lehet az, hogy a városban több a katona, mint a civil? Úton-útfélen katonákba botlasz, fürtökben lógnak az utcán.
* ha a körúton nekimész egy rendőrnek véletlenül, megbotlasz benne, akkor az előveszi a gumibotját, és hülyére ver vele? Sőt, az összes rendőr a környékről rád ront, is szintén hülyére ver? Mert az Assassin's Creed-ben ez történik. Melyik degenerált barom találta ezt ki?
* Ha egy őr előtt egyedül elmész, már 30 méterről pittyeg a feje fölött a háromszög, de ha blendelsz, akkor ha két méterre mész el tőle, akkor sem ismer meg?!!!!!
* egy olyan városrészben, ahol még sose jártál, senki nem látott soha, az összes katona egyből felismer, és 'there he is felkiáltással rád rontanak!?
* miért lesz egy küldetésnek vége attól, mert felismernek? Az életben sincs vége, ha egy rabló bemegy a bankba. Jól néznénk ki, hogy ha azért, mert a kamerák látják, vége lenne a rablásnak, hogy you have been detected! So what?
* Hogy a faszba lehet, hogy egy 20 méter magas háztetőről küldetés közben ki tudom hallgatni azt, amit két járókelő beszél menet közben az utcaszinten?
* amikor egy toronyra mászol fel katonák elől menekülve, más opció nem maradván, kövekkel kezdenek el dobálni, és MINDEGYIK eltalál. Olyan kurva jól céloznak, hogy 20 méter magasba is eltalálnak mindig. Nem baj az sem, ha háztetőn állnak, ott is van kő mindig, hogy dobálhassanak. De ha már eltalálnak, miért is esel le azért, mert hátba találnak?
* a tolvaj gyorsabban fut, mint te, a szuperassassin. S addig NEM tudod utolérni, amíg a játék nem akarja, hogy utolérd. A sorozatban nem egy ilyen küldetés van, amikor üldözni kell valakit, lehetetlen hamarabb elkapni, mint ahogy a játék akarja! Gyűlöletes.

Hosszan sorolhatnám a számos kurva idegesítő baromságot, amiből elege lett a népeknek, és már szánták az egész sorozatot, art ide vagy oda. S akkor még nem beszétlem a sztoriról, a küldetések milyenségéről.

Gyűlölöm ezt a játékot!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2017.08.28. 08:06:14

PS5 II PSVR

Ulthanito
Azt is végig lehetett, én például megtettem. Meg rajtam kívül még nagyon sokan.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Nekem semmi bajom a feketékkel. Neked mi bajod van velük? Ne hidd, hogy különb vagy.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ugyan úgy kapcsolná ki, mint eddig, de amire te gondolsz, az az ugyanúgy.

PS5 II PSVR

Rage47
előző részét játszottad? ez a mostani rész botrányos szerintem, pedig imádtam az HR-t.
Egyébként jogos, utsza bazmeg, olvasni is rossz, késő volt má...

Deusex valaki? Attól tartok mindig h kihagyok valami mellékkuldit mert eddig 70%ukra full véletlenül akadtam rája.

Befitszent àjpedről, vanijen. ( illetve dehogyis, nem tudom hogy kell írni az uccát, egyáltalán nem tájpó volt, megtisztelő hogy rávilagítottál mekkora csökött gyík vagyok ha a magyar nyelvhelyességről van szó, hozzáadott értéked továbbra is a plafont verdesi)
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.08.28. 06:52:49

Myselor
az utsza az most komoly? <#banplz>
Volt a multkor említve a Deus ex, single hiányom volt, el akartam merülni valamiben, behúztam énis olcsón, és hát...

Ez akkora királyság hogy nemisigaz, elsőre (el)rettentő sok játékmechanika, de olyan 3. órára összeált a kép, azóta nem tudok kiszakadni Prága utszáiról. Millió lehetőség, óriási szabadság, fasza sztorik, nem is tudtam h ez hiányzott az életemből. Plusz kikúrt jól néz ki oleden, színek, kontraszt, mintha erre találták volna ki.

Hogyafaszba, marad ez ki eddig, ménem volt erre annó hájp?

Kandurex
Néztem egy félórácskát ebből az Evil Within 2-ből,...sajnos az előző részt félúton kidobtam a gépből, azok a láthatatlan genyák rettenetesen fárasztottak,...talán itt nem lesz akkora lejtment játékszínvonalba és végiglehet majd csapatni!

j0nNyKa
stílus

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Totti5
Értem, ez a része nem érdekel, és nem is erre reagáltam, csak a helyszínre. Mert ez az Egyiptom semmivel sem jobb mint London vagy Párizs, Róma. Ez is egy korszak. Visszamegyünk az időben jócskán. Aztán majd megint előre, esetleg keletre vagy ki tudja merre. A korszakok, városok autentikus megjelenítése mindig ugyan olyan erős volt a sorozatban.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 11:36:36

Myselor
én folyamatosan arról beszélek hogy a brotherhood után egyre jobban lefele ívelt a játék minősége és egyre szarabb volt mindenbe kivéve a grafikát.és nem volt jó se párizs se london.a város szép volt ennyi.a többi a karakterek a harc az újítások mind.ezzel sincs másképp.ez is egy szép ubi játék lesz ami gecire unalmas lesz mert egy béna karaktert irányítunk megint aki annyira unalmas a story meg ugyanaz a gyenge story lesz mint szokott.
Totti5
Mert szerinted az előző rész London s megelőzően Párizs helyszíne nem volt nagyon-nagyon jól előadva? vagy most miről is akarsz beszélni, döntsd el kérlek. Baszki.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 11:27:31

Myselor
ekkora baromságot ne mondjál már baszki.szerinted miért ment kényszer pihenőre a sorozat ha annyira kurva erős volt?mert már mindenki okádott tőle .sajnos nem sok ideig tartott a pihenő ja és amúgyis kamu volt.mivel ez "osiris" néven már nagyon sok éve fejlesztve volt.
Totti5
AC mindig is rettentő erős volt az adott korszakban. Eddig nem igen volt olyan rész ahol ez ne lett volna átütő... ha nem Egyiptom akkor más lett volna, valszeg az is ugyan ennyire erős és ütős mint ahogy majd a következő részek is. Van még egy rakat kor és helyszín amit fel lehet dolgozni...

Változás akad bőven, köztük a harc is, ami végre jobb lett.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 11:19:57

Totti5
Unityban és Sindycate kateógriákkal jobb volt az AI, harc, a lopakodásról-cover-gugolás meg nem is érdemes beszélni annyira más világ.

HUD az Ubi játékokban talán a legjobban testreszabható... úgy állítod be ahogy akarod.

Myselor
maradjunk annyiba hogy egyiptom elfogja vinni a hátán a gamet sokaknál.ha nem itt játszódna kutyát se érdekelné mert nem sok változások lettek ami igen az is kurva gyenge pl a harcrendszer.
mucsácsó
Szerintem se rossz, én most néztem pár hosszabb gameplayt, mert eddig csak így futólag láttam. AC2 óta nem volt kirívóan jó AC (számomra), de ebben azért picit reménykedem - bár az AI az valami förmedvény az eddig látottak alapján 😄 a harc tényleg változott, bár souls-osnak nem mondanám azért, max szeretne az lenni 😄 nem rossz az irány, de nekem akkor is erőtlennek érződik :\

amit furcsállok még, hogy miért nem lehet felmászni fára?! ezt már a 3-ban is lehetett... 😄

viszont a környezet az nagyon jónak tűnik, azért ebben van potenciál. remélem a mellékküldik is normálisabbak lesznek (amit nálam toronymagasan a Witcher 3-nívó jelent), és lesz benne kontent - ami nem a tollgyűjtögetést jelenti nálam. és akkor nekem is kell 😊

btw, a mára már klasszikus Ubi-féle szénné HUD-ozott képernyő tényleg rontja az élményt - de ez kapcsolható, szóval nem olyan gáz talán.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.08.27. 11:12:53
Myselor
nem csak utálom ha nyomatják a pofámba mindig a nigákat ^^ ha nem tűnt fel se a japánokkal senki másokkal nincs gondom😊
Kandurex
Ezt majd a Manóval közösen! <#eljen>

Tikal
akkor te whitewashing párti vagy? 😄

Totti5

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 10:28:59