status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #85405
    Valóban kellemes a HZD és a GTS külleme is, de azért BŐVEN, VASTAGON van hová fejlődni. A GTS pontosan addig a pontig okés (nem gyönyörű, hanem okés!), amíg picit nem lassítasz, na onnantól látod a spórolást, hogy meglegyen a 60 frém ezen a poros hardveren. Iszonyúan statikus, kevéske részecske fiziX, a milliószor elsírt időjárás témáról már nem is beszélve. Ezek mind be lettek áldozva és nem azért mert a Polifóm' nem lett volna képes beletoszni, hanem azért mert kellett, mert köhög a vas. A VR részről már nem is beszélve!
    TÉNY, hogy talán nincs nála szebb küllemű VR cucc PS4-en, de még ez is iszonyat kevés/szerény... legalább azt a látványt várom VR-on belül, mint amit nélküle és abs. nem irreális elvárás, hanem az elvárható min. kellene legyen, ugyanis kirohad a szemem a VR-ban fogadó látványtól, minden egyes játéknál. Igen, az élmény. Igen, csak ezért nem hagytam még, hogy a kutyám huzigálja kint az udvaron a sárban, mert amúgy ez a VR techno, ezzel a látvánnyal oda való!

Igen, egyetértek! Szerintem is másodlagos a GTS esetében az, hogy mi van a pálya szélén, de nem vagyok vak és várhatom a szebbet és jobbat, amit persze a PS5 se hoz el, mert ilyen árak mellett nem fognak csodát csinálni indulóban ~160k-ból az is biztos.

Ahogy elnézem, te most a megalkuvó korszakod töltöd, gondolom a Switch jótékony hatása, hogy lejjebb estek az elvárásaid és ezt nem személyeskedésből mondom, hanem MAGAMON is tapasztalom 1-1 PSP-s játék után!

Ezek a hardverek pedig egyre kevésbé különböznek az elődöktől, itt már nem a Cell erejére kell vérprofi programozókat kergetni, akik lehetőleg még az assembly-hez is konyítanak (igaz Nótidog?), itt már x64 vanik és a PS5 esetében se lesz ez másként, az MS X-es vonal dettó. A fejlesztők helyzete éppen ezért könnyebb.

"Semmi nem indokolja egy ps5 megjelenését, de megfog jövőre, minden jel szerint. Gondolom a konkurenciától való félelem hajtja, más aligha."

Ezt gondolom iróniából írtad. A PS5 megjelenését hajtja:

- jövőre ez egy 6 éves konstrukció lesz, a PS2 és a PS3 között is éppen 6 év volt, a PSX és a PS2 között meg kb. 5. Genváltás. Szokásos. Nem értem miért furcsállja ezt bárki.
    - messze vagyunk még a natív 4k@60 frémtől, már pedig a 4k tv-ket is el kell adni és ez lenne valahol már az elvárható alap nem a megalkuvások, meg spórolások sora
    - közel vállalhatatlan VR, mivel a Pro is majd belehal abba a szemenkénti hatnegyvenszernégynyócvanba' amit elém mer tolni. Jobb látványhoz erősebb hardver kell, lehet is lassan feldobni a jófogásra csirkeitatónak a sisakot 15 ezeré'.

Tök jó és majdnem Zen mesteri level, hogy megalkuszol én is szoktam, keményen retrozok is évtizedes címekkel, de abba beletörődni, hogy ez így elég amit a Pro tud, az nekem nem fér a fejembe.