121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#85177 Ez azt mutatja, hogy mennyire nincs most kurrens cím a piacon, illetve, hogy a többi játékból mennyire kevés fogy, ha egy 5 éves GTA-ból viszik a legtöbbet, amit már csak tényleg az nem játszott végig az elmúlt 5 évben, aki nem akart. -
#85176 Még nem indult el az év. Tavaly meg ja EA kiesett. -
#85175 Ez milyen lista?
10-ből 4 ubi? Kemény... -
#85174 Nem rossz, a Uncharted meg Horizon, a megjelenés után ennyivel a 10-es listán, az azért elég derék! :D
"1. Grand Theft Auto V
2. Rainbow Six Siege
3. FIFA 18
4. PlayerUnknown's Battlegrounds
5. Assassin's Creed Origins
6. Far Cry Primal
7. Watch Dogs 2
8. Uncharted: The Lost Legacy
9. Counter-Strike: Global Offensive
10. Horizon Zero Dawn" -
#85173 "For Honor - végre a konzolosok is megkapják a dedikált szervereket"
Régi szép emlékek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.05. 22:21:06 -
#85172 Nagyon állat a játék engine. -
#85171 :)
Xbox X stream volt, de nem probléma nekem nem para a xbox téma. :) -
#85170 3 hónap és végre látunk last of us 2 gameplayt is. -
#85169 -
#85168 bakker :D
jahogy ez nem jött ps4re?! én azt hittem CSAK a boxos port csúszott ekkorát....
(sry srácok, nem trollkodásnak szántam, de így se rossz :D ) -
#85167 Március 19-ig van embargó. Van kint magyar ismerős, egyem a pofáját. :D -
#85166 Várom nagyon. Na nem azt, hogy más nekem mondja meg, hogy a GoW jó játék lesz, mert tudom. Csak belenéznék már az elejébe kicsit :D
Más téma, akinek van facebook és 1 perce netán Új célra, annak megköszönném a segítséget.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.05. 15:51:56 -
#85165 Franciáknál GoW preview event vanik. Embargo jövő héten, ha minden igaz -
#85164 "Turok konzolon" nem, de Xbox X-en 60. :D -
#85163 turok konzolon 60fps? -
#85162 Jah azt hittem hogy van tuti módszered. :D -
#85161 nekem se, csak egy megfigyelés :) -
foxxi #85160 Monster Hunter -re keresek partnereket - PSN: Foxxika :) -
#85159 Nekem ez nem egyértelmű. Keress rám. Sok sikert. :) -
#85158 PSN ID = név + hun előtag, tetszőlegesen az elejére vagy a végére. Szívesen :) -
#85157 Ha valakit érdekel, nyomatom a Turok-ot. Kurva jó kis játék. :) -
Droughert #85156 MHW-ben meglett a Horizon Armor és a Bow, furcsa Aloy-t itt látni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2018.03.04. 14:50:04 -
#85155 Jó, de nem tudtam. ;) -
Zozo76 #85154 mondjuk ja, de ugye en abbol indultam ki hogy ps4/xbox/youtube/twitch mindenhol zozo76hun. :) -
#85152 :D THX...pedig téged is lesnélek játék közben...
A neved Twitchen nem evidens. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.04. 13:22:56 -
csgj #85151 Megvan a megoldás, a PS3 eddig minden dvd-t tökéletesen, fullscreenben lejátszott. Csak ugye most kipróbáltam a PS4-et is erre a célra. Amúgy meg nagyon remélem, hogy előbb-utóbb oda is eljut a könyvtár, hogy legyenek Blu-ray lemezeink is. :D :D -
Zozo76 #85150 basszus, ne lovagolj mar ezen, annak veszed aminek akarod. kit erdekel minek veszed? mellesleg nem is neked irtam a hozzaszolast. -
#85149 vagyis készpénznek kellene vennem, hogy UFO-k voltak, értelek :D Végülis sokkal jobb mint a természetfeletti.... elvileg.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.03.04. 12:41:00 -
Zozo76 #85148 vagyok twitch-en, bar nem szoktam streamelni, nezni szoktam, asszem meg teged is lattalak valamelyik nap. ja a nevemre marha nehez rajonni hogy mi a twitch-en: zozo76hun :) -
Persze, csak ha netán nem oldódik meg a helyzet, lehet archive felvétel kell pc-ről pendrive-ra...hacsak nem zavaró a dolog. :)
Stranger Things
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.04. 12:13:43 -
csgj #85145 Ja, hát kicsit rejtélyes ügy. :D Egyébként én is csak azért nézek dvd-n filmeket, mert így kényelmes. Elég nagy médiatárunk van a könyvtárban (megyei könyvtár), és gyakran frissül, szóval ki is használom. Mondjuk látványfilmeket inkább HD-ben nézek, pl. okos tv-s streaming appokon. Sorozatokat főleg Netflixen. Nincs is jobb a 4K-s 60fps-es Stranger Thingsnél. :D
Utoljára szerkesztette: csgj, 2018.03.04. 11:41:26 -
#85144 Jah akkor na megvan, már van is válasz.
Hát akkor az a dvd másképpen van rögzítve gondolom....azt tudom, hogy a dvd-knél is asszem vannak szabványok, megnem mondom hány féle.
Akkor ja a régi PS4-et lebutitótták és ebből lett a pro. :D //viccelek
Amúgy életembe nem néztem filmet még konzolon PS4 meg XOne, a féltve őrzött Robotzsarú limited , már nem kapható fémtokos BR lemezemet kivéve.
Régen még ment X360-on a pendrive-os mese, de amiket kezelt az Xbox egyszerűbb volt felsorolnom, mint amiket nem. Felirat pl off alapon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.04. 11:27:43 -
#85143 Jah hogy valódi könyvtárból.
Oksi, azt hittem ez valami szleng :) Sorry
Ja értemár, akkor ezek ilyen "művészi" filmek.
Hát nehéz így következtetni.
Mai dvd-t próbáltál már? Hogy nem-e a régi tech? Érdekes hiba amúgy, már ha hiba.
Ez a jelenséég akkor szokott lenni, a doboz effekt, ha egy 16:9-es képet egy 4:3-as dvd-re rögzítenek, és azt egy 16:9-es kijelzőn nem szétfeszítve nézed.
Mert elvieleg a 4:3-as képen az alsó és felső részt is értékes felületnek nézheti a lejátszó, vagy nem tudom, és néha találkoztam ilyen jelenséggel, ebben az esetben, amit írtam, hogy 2 arányon vitték keresztül a képet, de nem konzolon.
Érdekes. Gondolom más dvd ha szereznél kölcsönbe, az menne mindkettőn? -
csgj #85142 Na, próbaképp megnéztem egy harmadikat, a Kolosszust. Egy viszonylag új film, ez is 16:9-es, ez viszont ment fullscreenben, nincs oldalt fekete sáv, csak a szokásos alul-felül. Úgyhogy ezek szerint azok a régi animék túl alacsony felbontásúak a PS4-nek. Vagy nem t'om. :D -
csgj #85141 Mint írtam, könyvtárból kölcsönöztem a dvd-ket, szóval nem kalóz cucc. :D Mindkettő klasszikus anime. A tenger zúgása és a Pom Poko. 16:9-es arányúak, most rendelte őket a könyvtár (ja, amúgy ott dolgozom). PS3-ason fullscreenben, PS4 Prón underscannel megy mindkettő. -
#85140 Felavattama gépet, a Killzone óta nem látott más lemezt a gép:
Egy Igaz 4:3-as dvd-t kipróbáltam, azt hittem már kihaltak ezele a médiák. :D
És megy fullon, nincsen fekete sáv...
Biztos hogy a DVD jó?
Eredeti?
Milyen film? Új régi?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.04. 11:03:31 -
csgj #85139 Hali! Próbáltatok már dvd filmet lejátszani PS4-en? (Vagy mint én, PS4 Prón.) Általában a jó öreg PS3-asomon szoktam a könyvtárból kölcsönzött dvd-ket lejátszani, abszolút gond nélkül. PS4 Prón viszont underscanben tolja, vagyis alul-felül és kétoldalt is fekete sávot kapok. És nem találtam rá megoldást, hogy fullscreenben játssza. Vagyis elvileg ennek kéne fullscreennek lennie. Ráadásul PC-módban csatlakozik a tv-hez, és teljes képernyős a kép a menüben és játékokban egyaránt. De valamiért a dvd filmek esetében durván underscan van. Egy vállrándítással visszatértem a PS3-hoz a dvd-vel, de azért érdekelne, mitől van ez... Nem bírja a PS4 felskálázni azt az alacsony SD felbontást, míg a PS3 még tudta? -
#85138 Veszem, amint kicsit olcsobb lesz, akkor Moss-t azonnal megveszem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.04. 10:52:37 -
TomStorm #85137 Hogy kell elfogni(capture) nagyobb szörnyeket?Monster Hunter -
#85136 Most fejeztem be a Moss-t, hát ez minden idők legjobb VR játéka. Sajnos egy kicsit rövid (nekem 3-4 óra volt). Remélem lesz 2. rész, ugye a történet sincs lezárva, na meg az egyik trófea (finish the first book of Moss) is sejteti, hogy lesz folytatás.