status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem fogom most kifejteni minden szavam, azt hiszem érthető így is. Vagy akkor írok egy 4oldalas tesztet Neked, hogy mikre gondolok.
Csak egy dologra térnék ki most, hogy miért szöges ellentéte a véleményed az enyémnek és miért nem értékeled azt amit én pl igen. Ott vannak a grafitti cuccok, Én azt vártam, minden egyes alakalommal kíváncsian, hogy mit fogok felrajzolni, hogy készítők milyen kreatív ötlettel álltak elő, nem pedig a technika megvalósítást néztem, hogy a controllert kell mozgatni, ami nekem szintén mindíg mosolyt csalt az utolsó fújáskor is. Ezekután a képeket legalább 1 percig nézegettem és mosolyogtam. Nagyon jó graffiti ötletek voltak benne. De ez csak egy része, ami nekem örömet okozott.
Platinázni is szeretek, ami ugye "farmolás" a 90% de a végén az öröm kárpótol. PL nekem Májnkraft nem jön be miközben millióknak, de nem gondolom hogy Ők a hülyék mert tetszik nekik. Van objektiven nézve is rossz és jó játék is, amiken lehet érzeni az fércmunkát a nem odafigyelést, de azok ellenére is válhat élvezhetővé. Kit mit tud lekötni, van aki 5 percig nem tud ülni a fenekén és folyamatosan újabbnál-újabb ingerek kellenek neki és mozog,megy mindenhova, van aki egész nap elvan egy keresztrejtvénnyel ülve, vagy modelleket készít. kussba, lassan.
Nem tetszhet minden játék mindenkinek, ezért is írtam hogy az Én igényeim mások. Persze attól még valami lehet sz@r :D