status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #84427
    De milyen dolgokat teszel helyre azzal, hogy leírod amit írtam? :-D

Tehát továbbra is: Van 2 mód, az egyikben alább adsz a grafból, de cserébe majdnem mindig 60 képkockád van, a másik módban meg nincs 60 képkockád, de erre a vasra, ettől a címtől elérhető legszebb grafot kapod.

Onnan indult a beszélgetés, hogy kompromisszumos 60 frém. Az van sajna most is, mert performancba kapcsolsz érte és még ott sem kapod meg 100%-ban, holott ez lett a játéktörténelem kb. legjobb remasterje és ezt nem is vitatom! De még így is kompromisszumot kötsz.

Optimális esetben 1080p-ben 60 frémmel supersampling mellett csapatod... még optimálisabb esetben 4k-ban teszed u.e.-t.

1. a templomban (amit a DF is mutat) beesik a frem, erezni hogy ránt egyet-egyet. ezen kivül MINDIG atom 60. tegnap este befejeztem és igen, nr.16-nal is az volt

"homalyos lenne"

Nem is állítottam, hogy homályos. Azt viszont feltétlenül, hogy a 4k 30 egyértelműen szebb, de ez nem lep meg gondolom senkit sem, azért került bele.

"mondom visszatekerhetned a folyamatos magyarazast. te nem voltal regen ilyen. "idegesít" (<--- warning! idézöjel!) lassan"

Kezdjük azzal, hogy Arty-nak reagáltam, hadd írjak már neki azt amit gondolok, még akkor is, ha téged ez idegesít. Persze, hogy nem voltam ilyen, mert amire 10 éve még azt mondtam elmegy, arra ma azt mondom, hogy blaszfémia. Eltelt 10 év egy olyan iparágban, melyben ennyi idő alatt brutális változások mentek végbe, rengeteg új szereplő bejött, csodákat tesznek le az asztalra. Ma már a 18 - 20.000 Ft-os kezdő játékárak mellett pedig az ember elvárása is magasabbak. Ezt hívják fejlődésnek.