121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #84211
    Szerencsére nem is írtam sehol, hogy a legrosszabb technójú From játék lenne. Valójában nehéz eldönteni melyikkel volt több gond.

Létezik egy GeDoSaTo mod a PC-s DaS 2-re. Ez a mod nem működik együtt a DX11-es DaS 2 Scholarral, hiszen egy DX9 injektor. A probléma ott van, hogy a DaS 2 DX9-es alap játék emiatt egyszerűen jóval szebb, mint a DX11-es official DaS 2 Scholar. Miért? Mert a From-et ebben az esetben sem érdekelte, hogy MINIMÁLIS munkával szebbé tegye a játékát. Helyette inkább azt mondták, hogy a DaS 2 Scholar esetében bármiféle mod bant vonhat maga után.

A DeS-el -ahogy már írtam n+1x- pedig az a helyzet, hogy eleve egy foshardverre jött ki és az első igazi Souls játék volt, mert a King's Field-ek háááát... azok inkább útkeresések voltak.

"Ezzel az erővel szinte az összes játék ellen keresztesháborút indíthatnál, amik ócskábbak sokkal, mint a BB. Mégsem teszed."

Egyetlen cég ülepe sincs ennyire fényesre nyalva, mint a From-é. Muszáj néha helyrebillenteni a mérleg nyelvét, mert így is többségben a van a vállat vonó brigád.

Semmiféle elvi kérdésről, nincs szó. Zavaró a technója, szó szerint el kell viselni... ez azért nem kicsit beárnyékolja a szórakozást. Nehéz úgy szórakozni, hogy közben tépik a szemed.
  • Tinman #84210
    Éppen azért hoztam a Bound by Flame-et mert stíluson belüli, de gyenge. A From cuccain kívül van cirka 5 hasonló stílusú cím. Gyakorlatilag nincs konkurenciájuk, ami van, azt már felsoroltuk... nem szakadtunk bele. Na most egy ilyen közegben könnyű domborítani úgy, hogy 1994 óra ezzel foglalkozol. Csak ezzel. És még így is képtelenek tisztességes teknót alátolni, lásd a gyalázatos Dark Souls 1 PC portját, amit egy vadidegen "kölyök" tett helyre napok alatt.

Jah igen, a NioH azt el is felejtettem, pedig az tud konkurálni a Souls címekkel. Sajna SP-em még nincs hozzá, meg eleve PC-n akarom tolni, nem a gyenge PS4 hardveren, szóval még várat magára.

Sajnálom, hogy nem értitek, pedig méteres sorokat vertem be ide hót' feleslegesen. A BB-tól még csak 60 frémet se vártam volna el, csak pár apró, de nagyon is zavaró dolog rendbetételét. Nem tudom, hogy te, hogy vele, de ha én kiadok valamit a kezeim közül azért felelősséget érzek. Ha kell ránézek 1 év múlva is, ha valaki jelzi, hogy hibás benne ez vagy az, akkor az ellen RÖVID időn belül teszek! Hogy ez a From-nál miért nincs így már azt is tudom. Mert nektek így is jó. Ez pedig elkeserítő.

"a ps1 es pixel fos játék is mert imádom kurva jó játék hiába ronda vagy fut szarul"

A retrozás más. Ahogy írtam éppen tolom a Final Fantasy 1-et. Nem a 12-öt, nem a 15-öt, az 1. részt és abszolút RENDBEN van és jól fut. Miért? Mert ott azon a hardveren kihozták belőle a lehető legtöbbet, de legalábbis nem tojtak rá, mint a From a BB-ra.

A From iránti mérhetetlen elfogultság és hype olyan méreteket öltött, hogy ha tehetném visszautaznék az időben és soha el nem készíteném azt a videót, melyben a játékukat védem és mely hatására nem is kevesen vágtak bele idehaza. Átestetek a ló túloldalára. Már nem akarjátok látni, hogy ez a banda ipari méretben tojik a vásárlói fejére... sőt ehhez ti mosolygó arccal asszisztáltok és mindenki hülye, aki elkezdi piszkálni a szart a palacsintában.

Elmondom neked, hogy a From cuccait annyira BETEGES hype öveizi körbe, hogy a BB NE-t amikor feltoltam ebay-re 24 órán belül ütötték le, pedig elhiheted, hogy nem fillérekért tettem fel. Most u.e. a helyzet a PS3-as DaS PTD Steelbookkal... legutóbbi ajánlatom amit kaptam rá 58.000 Ft. Szerinted ez mennyire van rendben? Indokolatlanul túltolt az egész hype, már simán káros szinten.
  • darkSectorxxx #84209
    Az ikertesóm vagy? :D
  • Seth
    Vampyr Június 5.
  • Moby
    Valahogy összefüggésben van a belső működéssel, mert azonosíthatóan eltér a mértéke különböző játékokkal. A legdurvábban az infamoussal kezdte el, amit mostanság vettem elő. Konkrétan nem tudtam vele játszani. Közben a HZD-vel meg sohasem. GTS-el ritkán. Overcooked alatt szintén sűrűn. Stb. Őrület. De olvass bele a Ph!-n, hányan írják, hogy náluk is. Valami basz van.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 15:24:48
  • n000rbi
    Basszus, mondtam anno, mikor először írtad ezt a villódzást, hogy nem a játék miatt lehet... fasza.
  • Moby
    Tudom, hogy lecsengett itt már a VR hype, de a múltkor méltattam az átkapcsolódobozos megoldás, és kénytelen vagyok felülvizsgálni a dolgot. Azóta kiderült néhány körülmén, ami erősen árnyalja a képet.
    Nem az átkapcsolódoboz a hibás. Annyi bizonyos jelen állás szerint, hogy valami nem kerek a pro-k hdmi-ével . A doboz nélkül is el-el megy a kép. Cseréltem azóta végtelenszer kábelt, beállítást, stb. És hát úgy tűnik nem én vagyok az egyetlen érintett, sőt. Nagyon sokaknál jelentkezik a probléma. VR doboz és minden nélkül. Overcooked alatt valamiért sűrűn jelentkezik, de szinte bármilyen játék alatt előfordul. Nem csak egyszerűen elmegy a kép, de néha látom is, ahogy összeomlik a szinkronizáció.
    Pár napja nem jelentkezik. Variáltam a hdmi bemenetek kiosztásával, illetve azóta felkerült az 5.50 béta is. De leginkább csak betudom a véletlennek, és várom, hogy mikor jön elő megint.

Szóval az egésznek semmi köze az átkapcsolódobozhoz (sajnos), és egyáltalán a VR-hez. Ezzel csak azt akarom mondani látva a ZVR2 árát, hogy aki erre várt, az vegyen inkább fing pénzért régit, és átkapcsolót.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 15:12:43
  • SlickAdam
    ennyi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

nagyon regota idegelt mar, hogy csak az alap van (vagyis volt eddig) meg polcon + digital DLC
  • Moby
    Nem vár már ott engem senkisem sajnos. De mostanában visszajárok régebbi játékokba, és tonképp a BB-n kívül szinte mindben hagytam is bőven. A BB-ban pont nem, de az meg csak jó :D
  • Moby
    "És az ember ezért fizet."

Nem. Ha akar fizet. És megteheti, hogy nem fizet. Amit nem tehet meg, hogy fizet, majd számonkéri másokon, hogy ő miatta nem jóért fizet. Vagyis megteheti, kb annyi lesz komolyan véve, mint ezek a hasonlatok az étkezéssel, meg bármivel. Miközben kb mindenkit nézel szarnak, arról győzködöd ugyanazokat, hogy ugyan tegyenek a kedvedre. Vagyis nem a te kedvedre, hanem a sajátjukéra, amiből aztán te is kiveheted a te részed.
    Szerintem ha erősen hiszel benne, menni fog. Kitartás! :D
  • GOTY
    A BB messze nem a legrosszabb technójú From-játék, sőt! Az meg nem legitim érv, hogy bár fos volt a Demon Souls, akkor nem vártam többet.

Ezzel az erővel szinte az összes játék ellen keresztesháborút indíthatnál, amik ócskábbak sokkal, mint a BB. Mégsem teszed.

A sorok között olvasva inkább azt látom, hogy neked ez elvi kérdés inkább a BB esetében. Erről meg az jut eszembe, hogy mint tudjuk, az elvek olyanok, mint a fing: egy darabig tartogatja az ember, de a végén úgyis mindenki elengedi.

Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.08. 14:45:18
  • GOTY
    Hát igen, Ebrietas vár még tárt karokkal!
  • Myselor
    na a bound by flamet fel se hozd vártam annyira azt a játékot majd 1 órát bírtam benne annyira gagyi fos lett az egész unalmas semmi és köze nem volt a souls like gamekhez.a dragon dogma az egy teljesen más megint.iylen stílusban itt a nioh meg a surge lords of the fallen ezeket én különben nem is szeretem.a nioh rendben van de a másik kettő nekem nem tetszik a világa miatt.különben muszáj elfogadni a dolgokat és örülni kell annak is ami van vagy marad az hogy savanykadhatunk csak hogy euz így szar úgy szar.engem mai napig leköt az a ps1 es pixel fos játék is mert imádom kurva jó játék hiába ronda vagy fut szarul.nekem az élmény a fontos nem az hogy jaj így szar a hud úgy szar az fps jaj ilyen olyan effekt van rajta nem jó a pálya tervezés.én is látom a hibákat de ha több benne a jó és lehet élvezni a játékot akkor mit károgjak?legalább nem 4-5 órás játék van tartalom benne .
  • Tinman #84198
    Ki gyárt még ilyen stílusú játékokat?

A Deck 13, aztán a Spiderstől volt valami felejthető Bound by Flame, meg a jól sikerült Dragon's Dogma a Capcom-tól. Más? Hátööö.... maga a stílus erősen réteg és legnagyobb múltra a From tekinthet vissza a King's Field-el, ami lassan belecsap a 25 éves korba. Ergo vakok között...

Alapvetően újra és újra u.a. adják el, csak más-más köntösben. Várom a Dark Souls 4-et (nem).

Amit írsz az beletörődés. A pénzetekért szemet hunytok, beletörődtök. Pedig, pont ahogy egy szavazás esetében úgy, 1-1 ilyen közösség nyivákolása már sok közösség nyivákolásáva fajulna és rendbe lenne téve az ami hibás.

Emlékszem rá, hogy amikor a DaS 3 esetében telesírtam a fórumot a poise kapcsán, le lettem torkolva, hogy ez így jó, ez így van rendben, vagy na bumm, nekem semmi nem jó, mr. negatív, etc. Aztán 3/4 elteltével javították. Ekkor senki nem szólt semmit rajtam kívül. Nc.

Ez az egész olyan szürreális, mint 30 éves francia bort egy fateknőből lefetyelni, mellé meg beluga kaviárt majszolni a kutya óljából. Hát de jó, hát de finom, hát de minőség... hát az a kis kosz meg kit zavar? És ezért az ember fizet. Nem keveset. Majd illegeti a fejét, hogy szokható, nem vészes, majd rááll az agyad, etc.

Na de nincs ebben a témában több egy mondattal sem.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 14:03:39
  • Myselor
    hát akkor neked vége a from játékok idejének.mert szomorú hogy ha a játék jó de ilyen miatt fanyalogsz és tolod arrébb.örülni kéne ennek is hogy legalább a játék jó amit csinálnak ki ér fel hozzájuk ilyen stílusban?senki.de hát te tudod.
  • AntiHero
    Imádom. Csak munka miatt nem tudok most sokat játszani vele. :/

Pedig egész nap nyüstölném. :D

Mondjuk azt sajnálom, hogy a Horizont Z.D. Skint bukom mert ma vége az eventnek elvileg.
  • Evoluti0N
    popcorn.gif
  • Tinman #84194
    AitD minden percét élveztem én is, igaz én az első részről beszélek, de ott és akkor amit kihoztak a motorból, az akkori vasakból az példás. Pont ennek az analógiának már nem tud megfelelni egy BB.

Sajnos mérnem sem kell a frémet, hogy lássam hol van gond és hol nincs.
  • TDC Geronimo
    MH milyen? :)
  • Tinman #84192
    Éppen elég lehangoló, hogy neked/nektek ez így megfelel. (Mondjuk a politikában dettó ez a helyzet, de azt hagyjuk... csak az emberek igényesebbre/jobbra/szebbre való törekvésének hiánya aggasztó.)
  • Zóanagyvarázsló
    Engem a PS3 vitt bele ebbe, mert szembesültem vele, hogy - a minőségi exkluzívok kivételével - hogy futnak rajta a játékok, és ez csökkentette az élvezeti faktort.

Kár főszabályként kezelni, hogy mindenki előbb elkezdett méricskélni, és utána jött rá, hogy valami zavarja. A saját hozzáállás retorikai alátámasztására persze alkalmas az efféle általánosító találgatás is, ezt aláírom.
  • Moby
    Sírjon az, akinek fáj valami. Nekem nem fáj semmim. De kösz, az aggódást! :)
  • AntiHero
    2 napja olvasom itt az fps/felbontas/stb értekezést.

De én még mindig úgy vele, hogy nem számit ez nekem.. ha megvan a 25-30fps akkor elég az is..ha maga a játék leköt.
    Max multiplayernél mondom azt, hogy kell a 60fps.

Anno alone in the darkot is végigjátszottam..(legutolsó “nyitot” részt) Pedig az még bugos is volt. Mégis élveztem minden percét.

Mióta mindenki méregeti az fpst meg videokat néz arról, hogy fut a játék..elfelejtenek az emberek az élvezeti faktor miatt játszani.

Bár ez csak az én álláspontom a témában.
  • Tinman #84188
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"A probléma KOMOLY részei vagytok! Ha az összes BB vásárló legalább 40%-a telesírta volna From fórumait azzal, hogy tegyenek a problémákkal valamit, már rég lenne megoldás. De nem. Ti visszanyelitek a felbuggyanó sárgarépát és toljátok a hibás terméket. Ehhez én nem fogok asszisztálni."
  • Tinman #84187
    Régen elviseltük a "sihi-huhu-sihi-huhu" szintű zenét is C64-en, mert tudtuk, hogy ez a fejlődés egy köv. foka az Atari korábbi borzalmihoz képest. Aztán egyre nehezebb lejjebb adni, vagy szemet hunyni olyan dolgok felett, amiket nem lett volna nagy meló rendbetenni.

Verettem én is a méteres sárban középszar vagy rosszabb címekkel (mainly konzol excluk), de hát mindenkinek megvannak a maga démonai és jobb esetben ezek fejét letépve képes fejlődni és tisztább szemmel látni.

Az érzés, amikor pl. leveszed a PSVR sisakot a fejedről és megpillantod a kijelződ képet, az leírhatatlan megkönnyebbülés. Holott ennek se így kéne lennie, ez sem normális dolog, de eladható és csak ez számít -.-
  • Moby
    Elrettentésül dobtad be, de gyakorlatilag azt érted el vele, hogy szerintem ma előveszem a BB-t megint
  • Tinman #84185
    Igen, ICO-nál mennie kellett volna a 60-nak, de Sotc-nál szvsz nem bírta volna a vas, az alacsonyabb felbontás meg háááát... nehéz lett volna talán úgy elsütni true remasternek.

És igen, a DeS technóban elég felejtős volt, de a HDD tényleg segített pár dolgon. Az ilyen pop-up gondokon feltétlenül szokott segíteni az optikához képest.
  • Tinman #84184
    "lenyomtuk mi elözö konzolokon is" Gondolom milyen sokan tettek így ;-)

Sok erőt kell gyűjtenem ahhoz, hogy ne zavarjon a fostechno. Majd 1x, ha nagyon nagyon ráérek. Az a gond, hogy rengeteg igényes, jó, szórakoztató cím van, amiknél meg nem nagyon kell megalkudni, meg nyelni a békát lefelé.
  • GOTY
    Király! Füldugót azért ne felejts el betenni!

Tegnap a TEW2-t toltam, ami azért nem a grafikai etalon, és még oly nagy tömegek sem mozognak a játékban, ennek ellenére úgy zavart a hangja, hogy még egy masszív fejhallgató is fent volt...
  • partizan182
    Itt fexik mellettem a Ps Pró, hú ez mekkora dög. Lett mellé GT Sport meg Battürüfront2 (4k darabja lemezen), este bekötöm, mittud,
  • Moby
    Pöppet. 1440p-ben fut cinematikban. 60fps-hez egyet biztosan nem kő csinálni: negyedelni a pixelek számát :D Ált. felezni sem, jórészt nem csak a gpu-n múlik.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 12:13:04
  • GOTY
    Hát, bádogember. Berozsdásodott.
  • Myselor
    azért Tinman eléggé kényes lettél te is az idők folyamán.hihetetlen ha a demon's souls-t ki tudtad platinázni az okádék szaggatós grafikával akkor már a bb nem megy egy effekt miatt és mert beakadozik.elég érdekes...az meg hogy a das 3 milyen irányba ment el szintén nem annyira gáz mint amennyire te annak látod.teszem hozzá én is játszottam mindegyikkel és imádom az összes részt mindegyiknek más a hangulata ennyi változott.
  • Zóanagyvarázsló
    Jogos, az 1080p-zés mindig megtéveszt. Egyébiránt konzol, belöktem a lemezt, alapértelmezett beállításokkal játszottam. Lehet, hogy hiba volt. HDD-re csak később lett meg a PS Plus miatt, ott csak belenéztem (és most is csak a lemez áll rendelkezésre).

Az ICO-nál viszont tényleg érthetetlen számomra laikusként a 60 fps hiánya, a DF szerint is.

Lehet, hogy azt is ki kéne adni PS4-re. Mindenesetre jó, hogy van méltó verzió, de az nagyon szomorú, hogy ennyi évet és generációt kellett várni. Talán így végre könnyebben a szívemhez nőhet a SotC is.

Szerk.: A DeS eleve csak digitálisan volt meg, de például a Stonefang Tunnel alapértelmezett útvonala élvezhetetlen volt úgy is, a másik meg - a bugok miatt - trial and error hulladék volt.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.02.08. 11:43:34
  • SlickAdam
    nem vartuk be a kolosszust. lenyomtuk mi elözö konzolokon is :P

figy. FROM-ek balfaszok. pacing problemat javithattak volna meg a sima PS4 idejeben is (ugyanez DaS3-nal). nem tettek meg. mert valoszinuleg nem tudjak hogyan kell es/vagy leszarjak. ha leszarasrol van szo, biztos lehetsz benne, hogy minden egyes nappal jobban szarnak ra. ugyhogy nem, nem jön patch. es nem tartom valoszinunek, hogy PS5-re lesz remaster, mert ... csak, meg mert nem lesz akkor techno ugras valszeg.

jatsszad! es ne a kroma hülyeseget figyeld, idövel hozzaszoksz. souls sorozat egyik legjobb reszetöl fosztod meg magad.

több kommentet nem erdemel.
  • Tinman #84176
    Ha van jobb infód, pls oszd meg.

Amúgy komoly maszatolások vannak PSVR-on is a felbontással. 960x1080-ról szól a fáma, aztán kb. hány játék is tudja ezt tényleg?
  • Tinman #84175
    PS3-on nem nagyon volt hová nyújtózkodni technóban. PS4-en erre jobban van lehetőség, mégis tosznak rá. Ez nálam mindfck.

Azért nem játszom, mert várok a csodára. De most komolyan... valahol még mindig nem akarom elhinni, hogy nem jön majd egy patch, vagy egy lángoló kard, vagy egy részeg csöves a From-tól aki rendbeteszi.

Mondhatnám, hogy pont úgy várok a jobb BB-ra, mint ahogy néhányan itt bevártátok a 3. Shadow of The Colossus-t.
  • n000rbi
    1080x900? Ott valami elírt az ign...
  • SlickAdam
    ooo en nem ignoralom. en csapkodtam a seggemet a földhöz örömömben, hogy "BB-s" lett.
  • SlickAdam
    ja, en is pont arrol vagyok hires, hogy könnyen lenyelem a fosfremet meg a pacinget... ezert epitek evente 2 pc-t (de minek... lol :D) ...

BB-nel nincs alternativa. mint ahogy DeS-nel se volt. igy kell szeretni ahogy van. kromatikus abberraltsag? legundoritobb dolog, ami letezik. pacing problema? kiesik a szemem...

... az elsö 2 oraban.

aztan besziv, hozzaszokik az agyad, nem az elmosott piros-kek konturokra figyelsz, ...

szoval miert is nem jatszod a BB-t?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.08. 11:17:46