status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Hogy az igényszinted hogy jön ide, azt talán hagyjuk is, azzal nekem hálisten nincs dolgom. Mindenesetre hozod a topik általános szintjét, azaz elpukkantasz a játékkal kapcsolatban néhány üres lózungot, amiket úgy töltesz meg tartalommal, hogy "nem mindenki egyforma".
    Meg lehet vajon mérni a játékot az ember nélkül? Vagy tényleg ennyire nem megy?
    Lássuk hát:
    - "összerakott": ezt nem tudom mi. Jól hangzik.
    - "jól felépített lett": jól felépítették az első két részre úgy, hogy egy centit nem sikerült gémpléjben azokhoz hozzátenni.
    - "és átgondolt": na ez a kedvencem. Olyan jól átgondolták, hogy az egyetlen értékelhető tevékenység ebből a repetitív masszából a festés lett volna, tele volt lehetőséggel, de egy mechanikus kifestőkönyvvé korcsosították...VOLNA, ha legalább az jelenne meg, amit én festek, de inkább úgy döntöttek, hogy még egy nyomorult textúrára se lehet befolyásom a játékban. Gyakorlatilag az is lehetne a feladat, hogy mozgassam random a kontrollert 1 percig. Ezen, és a rettenetesen bonyolult kamera"keresős" cuccon kívül az összes többi küldi arról szól, amit a játékban amúgy is csinálsz: pusztítani valakiket. Csak ezeket mellékküldetésként. Hát ebbe aztán tényleg beleadtak apait-anyait. Mit gondoltak át? Hogy ~20x megismételni tök ugyanazt az ötféle együgyű tevékenységet szórakoztató lesz? Neked talán az, de gondolom azért te sem sértődtél meg volna rajta, ha kissé változatosabb.
    - "jó ötletekkel": leírnád őket?