status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #84355 Az UC-k nekem is jöhetnek újból, de csak majd. Nem érzem sürgetőnek, és éppen ez a lényeg.
Nálam sajnos a Warez Mini nem játszik, maradok legális vizeken.
Részben egyetértek, de olyan mélységig, mint amikről beszéltünk szerintem kell az AAA. Nekem is van számos indie kedvencem, de egyikben sincs olyan szintű tartalom és mélység, mint a fentiekbe.
A nem AAA alatt nem indie-t értettem. Simán idetartozik a PoE, az összes Divinity, az Elex. A Gothicnál is megkérdőjelezhető, hogy valaha ebbe a kategóriába tartozott-e, bár a maga idejében a G3 10 millió dollár/euró körüliként regélt költségvetése nem számított nagyon alacsonynak, de a nagy nevek a duplájáról indultak.
Ahogy überkirály 2D platformert, point 'n' click vagy oldschool TBS-t kalandot le lehet gyártani relatíve olcsón, úgy felülnézetes/izometrikus RPG-t is. Nyilván jó, ha vannak Witcher 3-ak is, de nagyon nehéz olyan AAA RPG-t mondanom az elmúlt évekből rajta kívül, ami egyáltalán az érdeklődésemet felkeltette. (Konkrétan a Deus Exeken kívül a Dragon's Dogma volt a legfrissebb cucc, amit végigjátszottam, háromszor is.)
Most meg nálam nem FF1, hanem ez megy, meg majd a SNES-es Secret of Mana, de PPSSPP-vel be van tervezve az FF is.
Nem nehéz belátni, hogy túlkoros vagyok a PS4-hez. Remélem, hogy a Ratchet-reboot hátha tényleg jó (a PS2-es részek nagy kedvenceim), illetve hogy a Spider-Man tartalmaz játékot is. A Naughtyról úgyis tudom, hogy hozza a kötelezőt, de azt is, hogy játékmenetet tekintve nincsenek ambícióik.