121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #84131
    Dark fantasy akció-RPG a pontos műfaja a Soulsok-nak. Mindig is ezt írtam. Na nem mintha számítana, hogy én mit írok, de ettől ez még tény, amit véletlenül se én találtam ki.

A Surge meg sci-fi ackió-RPG, mely kőkeményen Souls-like. Nincs olyan média, mely ne így írna róla... nem véletlenül, készítők is annak akarták, az is lett.

Az, hogy valakinek nem tetszik az már egy más lap, szíve joga utálni, de ettől a tények még nem változnak... a DeS, DaS, Bloodborne dettó u.a. a liga, mint a Lords of The Fallen, meg a The Surge.
  • GOTY
    Amíg a Kolosszus a vállalható 5 $-os szintre csökken, addig van időm, így belekezdtem a TEW2-be. Mit ne mondjak, beteg egy jatek. Klasszisokkal jobban néz ki mint az első rész és az első egy és háromnegyed óra után azt mondom hogy lesz is annyira beteg mint az első rész. A főhős mozgás egy rakat szar, Már látom előre hogy ez ki fog idegelni. Fejhallgatóval toltam és ráadásul már sötét volt kint így eléggé beszarós. Éppen ezért nem is biztos hogy végig fogom vinni.
  • darkSectorxxx #84128
    Like.
  • Was
    Márpedig az egy Souls-like játék, mind a harc, a pályatervezés, a játékmechanika és elemek tekintetében.
    Végigjátszottam, tök jó volt.
  • Zóanagyvarázsló
    A saját tapasztalataimról beszélek, de az emlékek torzulhatnak. Ugyanakkor a Digital Foundry videóján többnyire - szinte végig - remeg 30 fps körül a frametime. Marginálisnak tűnhet, de amikor összevissza himbálózik minden, fröcsög a por vagy a víz, akkor zavaró. Nem ez az atomstabil 30 fps nálam, de valóban nem a frame drop rá a legjobb szó. Játszva nem tudtam, hogy mi ez, csak azt, hogy nem volt az igazi.(PC-n is ez van, ha nincs odaszegezve a frametime fixre, és végig egy kicsit ingázik, akkor már szétesik a végeredmény.)

Ezt harcot viszont szaggatósabbnak éltem meg, rombolta az élményemet. Az emlékeim rosszabbak a videónál, de a látottakkal sem vagyok elégedett. Lehet, hogy a használt lemez maszatos lett volna? Mindenesetre nagy véletlen lenne, ha éppen a PS2-n is leghírhedtebb résznél jött volna elő, és szinte csak ott.

Rossz szájízt hagyott a performance, mert elvártam volna a 60 fps-t is, de az ICO-ban vagy az Okamiban kevésbé zavart a 30 (utóbbinál az sem volt szerintem végig fix, az előbbiben igen). Az Okami most is telepítve van PC-n, szóval annak az elviselhetőségéről van friss tapasztalatom.

Egy biztos: én a kolosszusmászást már nem adnám PS4 (Pro) alá.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.02.07. 19:19:49
  • Tikal #84125
    hétvégéig ki kell bírnom, de jöhet még :)
  • SlickAdam
    akkor nesze tölem is egy shot (iszonyat bedessz ez a kolosszus)

(aze nem teszem szpojlerbe, mert ezt is mutogattak, ha jol emlekszem mar az elsö videokban is)
  • Tikal #84123
    Korlátlan mobil netem van :D
  • Tikal #84122
    RPG? Ha jól emlékszem te világosítottál fel róla hogy az nem az...
  • Tikal #84121
    nagyon.
  • Tinman #84120
    Amilyen videót most rákeresve találtam ott is végig beton 30 frém, nekem is így rémlett. Van valami forrásod erről?

/csak ne a Tinman-féle gagyor vidit linkeld
  • Tinman #84119
    Nagyon sajnálom, hogy ennyire nincs rálátásod a témára. Ezen javítani nem tudok, így meg sem próbálom.
  • SlickAdam
    jajjj, bamba fejemmel eszre se vettem, hogy lehet allitani a filterek erösségét. szal a vivid filter elegendö olyan 25%-on is.
  • darkSectorxxx #84117
    áh basszus télleg, mindig elfelejtem, sorry. :D
  • AntiHero
    Mobil netesek likeolják. :D
  • darkSectorxxx #84115
    Áh most nem, ez csak egy kis szösszenet, akkor ha lesz az már nagyon tökéletes szinten beállítva majd spoilerbe, ez csak egy kis amatőr alap képek az elejéről. :)

De kérésre bármit! :)
  • darkSectorxxx #84114
    Nem vagyok már a régi. :D
  • SlickAdam
    KEZDÖDIK!

Darky screenshot-cunami! run for cover pípöl! :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.07. 16:35:14
  • darkSectorxxx #84112
    :D

BRUTÁLJÓ....

• Kongy
    Atyaég, a 6. kolosszus hogy néz ki... Igaz PS3-on nem jutottam már el eddig, de ez brutális.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A szakálla, a szőre, kegyetlen, szine fotorealisztikus.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem volt az mindenhol szegelve, csak többnyire.

A porfelverős dögnél és nagy vízi kolosszusnál is hullott a frame a porba vagy a vízbe.

Jól játszható volt, de 60 fps-es remasterek és PC-s játékok mellett érezhető visszalépés volt. Más kérdés, hogy a 60 fps-es remasterek egy része is tudott ám alulteljesíteni.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.02.07. 15:23:03
  • Moby
    Jó bazzeg, fullhd tévén nem is sok értelme lenne, de én nem is a sharpnessért felezem, hanem sok-sok fincsi kis pixelért! :)
  • SlickAdam
    jezus ereje! hogy nez ki ez a kolosszus?!

latom en, hogy élesebb cinematic modban, de az alap 1080p is tökeletes nekem, nincs az az isten, hogy megfelezzem a frémet az extra sharpnessért.
    szal én így fogom tolni: performance mod + 0% motion blur + VIVID FILTER. jep, vivid filter, mert csodaszep ugy. nem a szokasos gagyi tulszinezes.
  • Moby
    ROFL
  • GOTY
    Musk Twitteren: "Can somebody give me a ride to work? I kinda sent my car to space yesterday"

• GOTY
    Ez csak egy duma, hogy jobban el lehessen adni a játékot. ezzel az erővel az összes rpg az első olyan játékra támaszkodott, amiben volt karakterfejlődés. Marhaság.

A boss harcokat nem a From találtta ki, innentől kezdve meg a Surge elég távol áll tőle..
  • Tinman #84104
    Se.

Ha 1 óráig tátott szájjal lovagolsz, vagy a menüt nézegeted, akkor 2 hét...
  • Tinman #84103
    Rosszul tudod.

A Lords of The Fallen készítői állnak mögötte, mely szintén a Souls játékok klónjaként készült el, dettó fantasy köntösben. Ezen próbáltak a Surge-ben annyit csavarni, hogy maradtak a Souls-os jellemzők, de a környezet már sci-fi.

A Deck 13 ráadásul nem 1x elmondta, hogy nem titkoltan a Souls játékok inspirtálták őket a Surge elkészítésekor. A műfaja is dettó akció-RPG, tele rengeteg a Souls játékokra jellemző elemmel.
  • TomStorm
    Resident Evil sorozaton kívül nem is nagyon játszottam más Capcom játékkal viszont új Monster Hunter nagyon érdekel.
    De csak péntekre lesz meg
  • TDC Geronimo
    Hidd el a későbbi szörnyeknél már nem lesz elég a csapkodás, főleg HRbe
  • Myselor
    de jó hogy te még mindig itt tartasz xd lol
  • SlickAdam
    az meg a f...-om :D

norbit kerdeztem kb 1 oraval elinditas utan: "mennyit haladtal?"
    valasz: "semmit, tátott szájjal lovagoltam csak :D"

• Moby
    DE AZ EGY DÉLUTÁN!
  • SlickAdam
    most a kolosszusnak az ideje vanik itten! E!

fákkMonsztaHanta
    lávjúMonsztaHanta...[spoiler]later :)
    [/spoiler]
  • GOTY
    A Decl 13 sajnos olyan, mint a Capcom: jónak tűnő játékokat hoz ki, melyek valójában szarok...
  • Moby
    Nem, én csak a híren lepődtem meg, hogy készül a második rész, miközben én arra emlékeztem, hogy jóval szarabbul fogyott, mint a LotF, és hogy felreppent a megjelenés után olyan is, hogy a deck13 kiszáll a nagygépes gémingből.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.07. 14:27:45
  • GOTY
    És milyen jól tetted. Én a demót kirpbóáltam, hááát, köze nincs a Souls-hoz. Semmibensem.
  • Moby
    Nem a játék minőségére gondoltam, hanem az eladásokra. A megjelenés után pár héttel már szarrá volt akciózva. Nemtudom milyen volt, nem játszottam vele, egy percig nem érdekelt.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.07. 14:15:08
  • Tinman #84092
    7-7.5-ös cím, az azért nem akkora bukás...

Teljesen korrekt Souls klón.
  • Moby
    Ez a The Surge nem akkora bukás volt, hogy a szomszéd galaxisból is látták?? Mifasznak ennek második rész?