status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
UC 1-3 nálam is lepergett még PS3-on, de azért "minap" csak megvettem a collectiont belőle PS4-re is, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy kimaxolgassam majd. Miért? Nemtom, jópofa volt, jól elvoltam vele anno, talán emiatt. Most amúgy Snake Pass-t maxolgatok... utoljára ennyire jó pure gameplay-el bíró játék nálam a Neon Drive és a Sky Force voltak. Azokkal is amit műveltem az már beteges szint (insane fokozatos letolások pl.). De a lényeg, hogy a Snake Pass remekül illik ebbe a sorba.
Mellé PSP-n Final Fantasy 1 pörög és kiválóan szórakozom, noha a random encounter eltúlzása talán egyetlen FF részre sem jellemző annyira mint erre. Szó szerint egyetlen mozdulatot teszel enemy, majd megint egyet és megint enemy, megint és megint és megint és megint és megint. Cserébe az a fizetség, hogy első kézből tapasztalom a legenda születését, az igazi alapokat és ez azért priceless.
Na de elkalandoztam, vissza az UC-re. Még nálam se pörgött a 2 új UC rész és nem is értem miért, pedig már voltak korrekt árban. Nem tudom, mindig volt érdekesebb.
DeS is azért jó tapasztalás kicsit, mint amiért az éppen emiatt általam megemlített FF 1. Nem mellesleg a DeS egy jó játék, de ha még 1x ki kéne platináznom inkább 5 liter vért adnék. Jobban járnék.
"nem kell nekem a tévé alá méregdrágán 10 hiányos "Mini", akármilyen igényes is"
Sajnos a Mini-k jó kis vasak, de a warez rá az egyetlen út és ettől most már nekem sincs jó érzésem, ezért kéne a Virtual Console és emiatt a Switch, meg persze a mobilitás. SNES Classic Minit már olyan szintre tolták, hogy PS1-es, meg Sega játékokat futtat, ja meg pl. Mame cuccokat.
"De a túsztartásuk kapcsán egyre inkább csak vállat vonni tudok."
Ha nagyon szigorúak vagyunk 15 címet akkor is összeszedünk amit ildomos letolni PS4-en és akkor csak idén jön még 4, ami esélyes, hogy megint eléggé betalál.
"Ahhoz egyébként szerintem kell AAA, hogy új BG vagy Fallout szülessen. Olcsón is lehet zseniálisat és ütősen kinézőt alkotni"
Részben egyetértek, de olyan mélységig, mint amikről beszéltünk szerintem kell az AAA. Nekem is van számos indie kedvencem, de egyikben sincs olyan szintű tartalom és mélység, mint a fentiekbe.