status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    A Sony engem nem zsarol eléggé. Miután az UC1-3 megvolt oda meg vissza, annyira nem izgatnak az újak. GoW még nem is jött új, és ami lesz, az is két esély. David Cage mellett már elrobogott a filmszerű játékok forgatókönyve. BB? OK, a DeS megvolt PS3-on nekem is, és nagyot szólt maga idejében, de X db DaS meg klón mellett (mint a PC-ig is eljutó Nioh) nem érzem kihagyhatatlannak. De nem is a pS3, hanem az átkos third-party exkluzívok sorát is felvonultató PS1-2 volt az igazi.

Egyszerűen annyira homogén az AAA-k csúcsa, és akkora a multiplatform kínálat, hogy nehéz törni magam egy platformért, ha nem tud valami specifikusat. Ezek lehetnek számomra stratégiák (PC) vagy Nintendo-exkluzívok (de Virtual Console-lal, nem kell nekem a tévé alá méregdrágán 10 hiányos "Mini", akármilyen igényes is).

Nyilván kell majd PS4 nekem is, azért is nézek be ide, és azt is megértem, ha valakinek éppen annak az exkluzív kínálata kell. De a túsztartásuk kapcsán egyre inkább csak vállat vonni tudok.

Ahhoz egyébként szerintem kell AAA, hogy új BG vagy Fallout szülessen. Olcsón is lehet zseniálisat és ütősen kinézőt alkotni, egyes rétegjátékoknak nem is kell 100 milliós költségvetés. Ami régen drága volt, az ma kihozható olcsón, "csak" jó koncepció és tehetséges emberek kellenek (leegyszerűsítve, mert el lehet szúrni így is, de szerintem nem szükséges túlragozni).