status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • samsung123
    Végigvittem az InFamust SS. Nem szabad abbahagyni/feladni, mert open world játék, és élveztem nagyon, nem végelláthatatlan hent, a képességek ha kicsit is, de lényegében különböznek és rá kell érzeni mi miben az erős. Mindegyiket használtam kb egyforma arányba. A vége is jó sikerült, még 1x-er végigjátszás bőven benne van, de már csak a fő szálra koncentrálva és platinára. Ritkán játszok végig, ilyen típusú játékot. Szerintem összerakott jól felépített lett és átgondolt, jó ötletekkel, nincs túlbonyolítva se. A grafikai és fizika is hozza a mostani elvárható szintet(FULLHD, jó Frame, LOD stb). Nem véletlen az eladási mutatói sem, bár abból sose indulok ki. Az előző két résszel is játszottam és látszik a fejlődés minden résznél.
    Számomra most a PS4 legjobb címe.
    A BF4 meg multia miatt marad a ranglistán. GTA5 jöhet még, mert PS3-on hiába tele van technikai bravúrok tömkelegével van és játék maga is nagyon is nagyon jó, de a recehegy/LOD és frame gyengeségei miatt abbahagytam inkább.(remélve egy next-gen verziót, ami ezeket javítja és nem zökkent ki állandóan az élményből). Mert számomra GTA5 sokszor arról szol, hogy élvezem a tájat, kocsikázást napfelkeltét, időjárást stb.