121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • vg
    Ismétlem: nekem legalább van munkám.
  • Moby
    Jelenleg ez olyan nagyon nem is fontos. Ahogy látom mindenki végigtolta a az infet, dunát lehet rekeszteni az eladó példányokkal. Mostanra mindenki szarráunta a killzonet is, TasmanXT-t ha jól láttam el is adta :)
    Pangás van. Minek update? :)
  • Moby
    Nem valakit, hanem téged, és nem a tevékenységét, vagy a munkáját, hanem az inkompetenciáját. Így pontos.
  • TDC Geronimo
    hol az 1.70?!

Héten talán lesz már infó? Talán...esetleg? Abba nem is reménykedem már, hogy hónap vége előtt megkapjuk...
  • vg
    Ajaj, megjött a indián kislány. Ilyenkor, amikor valaki ilyen szinten lenéz valakit(vagy egy melóst, munkát), akkor mindig eszembe jut Eminem bölcsessége a régi, ámde elfeledett filmjében, amiben még gyári melós volt: nekem legalább van állásom... (amúgy legyintek már rád, és a hülyeségeidre)
  • Moby
    No, amikor a teszkós árufeltöltő jön megszakérteni az elektronikai témát, akkor hal meg a buli :)

/arty: majd egy másik alkalommal.
  • vg
    Én már legalább 20 éve minden nap( vagyis este) lekapcsolom az asztali cuccosokat egy laza mozdulattal egy filléres lekapcsolóval(ilyen). Soha nem volt gond kondenzátorokkal egy kütyümben sem. Sima bullshit.
  • arty
    mennyi idő alatt sül ki egy kondi 0-ra?
    mennyi a felvétele az eszköznek, amikor a lemerült kondik felszívnák magukat? nagyobb, mint a megadott maximális az útmutatóban?
    és ha nem tud felvenni annyit, mi történik?

falimalacról pedig le kell oldani, mert több eszközöm is viszonylag sokat zabál standbyban (pana tv, pc, htpc, set top box, nyomtató, mélynyomó)
  • Moby
    WD meg wolfi
  • Moby
    Mert a tápban a kondik leszarják, hogy te most standyba kapcsolsz be vagy hogyan.
    Szóval amit én itt nem értek, az a falimalacról leoldás.
  • arty
    én ezért bízok a relében is ;)

(mondjuk nekem eleve szekrény mögöttiek a konnektorok, sok választásom nem is nagyon volt - de eleve számoltam a távirányíthatóság lehetőségével... ami para: egy aljzat tönkrement, vettem egy második szettet, erre azok programozhatóak és áramszünetkor elfelejtenek mindent... :((( )
  • SlickAdam
    fel watt, plusz kiadas, es jobb az ha a sarkammal tenyleg megszakitom az aram folyasat.:)
  • arty
    mit nézzek a 8210esen? hogy a 4db eszik összesen másfél wattot?
  • SlickAdam

meg kabe 1 lepes, kis mozgas nem art.:D
  • arty
    sztem lepd meg magad távirányítós konnektorral, megérdemled! ;)
  • SlickAdam
    at is dugdostam a kabeleket, mar külön elosztoban vannak a konzolok (ps3/ps4/wii/wiiU/360). jatek utan rasarkalok a kapcsolora es voala! :D estere es ha nem vagyok itthon ---> rasarkalok a masikra is.
  • arty
    mi jön másfél hónap mulva??
  • arty
    a jósági hozadék, hogy nem szívják vámpírként az eszközeim a 220at :) van köztük 14 és 20W-ot zabáló is!

hogy miféle gond lenne abból, hogy standbyba kerül egyszerre a pécém és a tévém, nos nem tudom elképzelni ... ;)
    egyik körön sincs túl sok cucc és 4 kör van.
  • Moby
    Mondjuk a ps4 relációban ilyen gond nincs. Azt most másfél hónapra nyugodtan vissza is lehet tenni a dobozába :D
  • Moby
    Azt azért nem árt tudni, hogy az ilyen töbkörös teljes lekapcsolást követő visszakapcsolással esetenként több a probléma, mint a jósági hozadéka. Ezek az egyszerű kcsolók-elosztók elég komoly hálózati stresszt csinálnak. Egy komolyabb persze nem engedi, hogy az összes kondi egyszerre fénysebességgel kezdje tölteni a buciját, de ilyenre kevesek áldoznak.
  • arty
    ez csak annyit segít, hogy a lustáknak (lásd Slickadam, de akár magamat is említhetném, két ilyen szettem van :D ) ne kelljen asztal alá mászni az áramtalanításhoz - amióta ilyenjeim vannak, a teljes nappalit le szoktam áramtalanítani (több köröm van: videogéming szekcio, házimozi, mélnyomó, nyomtató, feleség-kölkök tévészekciója, stb :D )
  • Moby
    Mint ötlet nem rossz, de élek a gyanúperrel, hogy az infrás bekapcsoláshoz ez sem a sötétanyag-energiát hasznosítja, szóval elég valószínű, hogy ez a kakának a maflás
    Kissé túlpörőgtétek a kérdést :)
  • SlickAdam
    en is igy tettem regebben, de kabe 2-3 honapja valamiert rendszeresen elfelejtem. no de ezt most jelnek veszem.:)
  • arty

• Sir Quno Jedi
    Egen, kell egy jó elosztó és kapcsoló. Én mindent áramtalanítok szinte és mindig, bármennyire is kényelmetlen.
  • SlickAdam
    csodas. lehet inkabb aramtalanitom, ha nem vagyok itthon.:)
  • n000rbi
    Így is lehet mondani :)
  • Moby
    Az ilyen hatforintos fostekercseknek a jelemzői, hogy rezonálnak egymáson a huzalok, mer nincsenek rendesen összegyantázva. Ezeken a szarokon meg mindig folyik áram, mert valós poweroff nincs, merkülönben be sem tudnád kapcsolni, pláne nem kontrollerről. Nyilván minőségi alkatrészek vannak a tápban.
  • n000rbi
    Ja és stand by módban és működés közben már nem adja ezt a hangot. Itt a fórumon belül is van még ember, akinek ilyen, eddig semmi baja a gépeknek tudtommal :)
  • n000rbi
    Nyugi az enyém is nyöszörög áram alatt, kikapcsolt állapotban. Azt mondják "coil whine", sokat nem tudsz ellene tenni, hallani meg akkor fogod, ha közvetlenül fölé hajolsz.
  • SlickAdam
    az elöbb atrendeztem a kutyuket a tv alatt es le kellett hajolnom, közvetlen a ps4 felett volt a fülem. basszus ez csinal valamit! a tapkabel környeken rohadt halkan pulzalo (gyors) hang. mi lehet ez? NINCS standby modban... :)
  • Harlekin
    Rendeljek???
  • Moby
    SoonOrNextYear :)
  • kirol
    Köszi, tök jó.
  • TDC Geronimo
    offscreen dio 3 RoS PS4 videó Paxról

Dátumot igazán mondhatnának már :(
  • Moby
    Nájsz! Szerintem kipróbálom :)

A rendszerét nem lehet vhogy belehakkolni?? :D
  • SlickAdam
    csavoka rendelt 2 Boner analog kart es bepattintotta DS4-be (allitolag gyerekjatszma) :D
  • arty
    néztem pár videot, de nemigazán tolták a pofámba a közösségi funkciókat (hála az égnek!!!)

ott van pl a The Crew - láttad? na, ez a szósöl-trágyakupac mintapéldánya lesz. (és még rondább is lesz, hiszen ubifos)
  • SlickAdam
    mi? hogy közössegi jatek lesz? hat igy jelentettek be.:) driveCLUB
  • arty
    nemár.
    ez már biztos? mert az kb annyit jelent, h bónerem hamarabb lesz.