121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#84010 Lehetett régen is őket törölni, de asszem a 4.xx óta megint nem lehetett :'D -
#84009 +GOTY, +Antihero, +RT....
Miközbe játszotok, legyen bennetek, hogy itt nem lesz normál értelemben vett harc,
Itt csak csak KÖNNYED, valóban könnyed kis ügyességi játék lesz.
A Colossus-ok legyőzése nem harc, nem véres csapások tömkelege, hanem egy ügyességi rész és az azt díjjazó animáció lesz.
Ez nem mai TPS, ez a régi féle, amikor volt lelke a játékoknak.
Ja és HINT: 1, azaz 1 valami lesz a játékban amit lehet gyűjteni! Érdemes gyüjteni, mert......nagyon szép jutalom vár a végén.
Nincs semmi más a játékban, letisztult, egyszerű, mégis nagyszerű....
Jó szórakozást mellé!
És persze mindenki másnak a Veteránok közül is! -
#84008 Monster Hunter Kult játék, nem AAA címek közt.
Nekünk, új, de iszonyat brutális rajongótábora van ám...engem nem lepett meg, ettől fügetlen még nem fogom megvenni, mert nekem ez túl HC játék....:)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.06. 16:10:23 -
#84007 -
#84006 olyanmocskosrohattjól nézett ki a videon a játék, hogy a teljes érdektelenségből mostjátszanámazonnal lett :) :(
de amúgy má' a halo/uncsi/tlou remaztereknél elestem, szal csak régebben/elvben tudtam rédzselni a trend ellen, ma már minden jó szingli cím számít, az is ami csak ugyanaz-szebben :(
nameg a halónál még védhető volt h a bw compat MELLETT jönnek a szebbverzák, sonynál ez ugye újraeladásos mocsokságnak indult, de a minőség olyan jó lett sok esetben, hogy nem anyázhatok, ÁLTALÁNOSSÁGBAN... (de egy bio vagy egy gta remazterért továbbra is minden közreműködő jóanyukáját, aztat!) -
partizan182 #84005 Nice, RIME-ot már nagyon várta a jányom. Émmeg megyek Lost Legacy-ért mert mind a perszóna mind a Mass effect lepörgött (faszavót mindkettő)
És csak hogy nyugalom legyen: lehet h kinéz egy PSPró ismerőstől jóáron, nem kell már sokáig a paraszt igénytelen foshulladék 1080@HDR-el etetni az oledet :) -
#84004 Tölthetőek a februári ps+ játékok. -
#84003 Azért az döbbenet, hogy lassan 5 évvel a megjelenés után eljutottunk oda, hogy ki tudom törölni a notification-öket, ennek day 0 fícsörek kellett volna lenni. Unokaöcsém 13 évesen odaül, és leprogramozza fél óra alatt.
Agyrém. -
#84002 Éjféltől beleugrok a játékba akkor. :D -
#84001 Na vávává..! Hogyhogy őket nem kell felnégyelni? Megégetni, kasztrálni és kerékbetörni? Hát azért mégiscsak a sokadik kiadás!
Valami itt nem kerek. Hol marad az elvárható arty raging?
/minden oké? Jól vagy amúgy? -
#84000 5.50 fw update details -
SlickAdam #83999 többet nem is kell tudnod.:) enjoy
(ja kis korrekcio: nem gyerek az)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.06. 13:28:52 -
#83998 Én is pont ennyit. :) -
#83997 Nehogy megvegyem bakker gyorsan lemezen. :-D -
#83996 Szintén. Soha nem találkoztam ezzel a játékkal. Kb annyit tudok róla, hogy van benne gyerek, ló, meg sok nagy kő szörny. :D -
SlickAdam #83995 nezegetem a megadott adatokat, de az istennek se latom mi lenne az.:D
en sose ketelkedtem, hogy Harlekin a testvéred. -
SlickAdam #83994 NE nezz videokat! semmit. amit eddig lattal, azt szepen felejtsed elfele.
es majd jelents! -
#83993 -
#83992 na majd én jól megtesztelem :) még sotc szűz vagyok és érdekel! (csak most nincs (jó) ps4em...) -
#83991 Persze, mert sok időt elvesz az acsizás boxon -
#83990 Én már elhiszem amúgy. -
#83989 Nem, ő nem az alregem. Ő tényleg a testvérem. Ezt már soha senki nem fogja elhinni itt, de ez mindegy, nem érdekes :)
/amit több szempontból sem értek, százmillió GS-e van, én meg pont leszarom az acsikat-trofikat, innen majd mindenkinek a friendlistjén fentvagyok, látja mindenki mennyire vagyok achiwhore :) -
#83988 Harlekin? -
#83987 Basszameg, így le is bukott az egyik itteni alregem is :DDD -
SlickAdam #83986 ugy lesz!
elsö resz is a vegere pörgött fel igazan. csaloka ez az IP, fene se gondolta volna elsönel is, hogy baromi jo cucc.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.06. 13:10:18 -
#83985 Hardon nyomd. Úgy van benne bugi. Az eleje kissé langyos, aztán nagyon belejön. -
SlickAdam #83984 megdemoztam este es performansz modban nagyon suhant, öröm volt nezni a darabjaira esö kis Knack-et. -
#83983 Microsoftéknál jobban fogy már, mint a pubg, ami azért kemény.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.06. 13:03:24 -
#83982 Ez meglep. Én nem ismerem a sorozatot, de azért fura, hogy tényleg decens, jó játékot még csak a közelébe se mennek ennek... -
#83980 Nagyot robbantott az tuti -
#83979 Bazzeg Monster Hunter 5 milliónál tart -
#83978 -
#83977 Ment. Jó játékot! (jó cucc nagyon) -
#83976 viszont ez a tema ide annyira nagyon nem valo, igy van?
latom az ipket, latom ki kinek minek az alregje, viszont senkit nem erdekel hogy milyen alreg, amig viselkedik valaki, temat lezartam
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.06. 12:46:53 -
#83975 Ulthane távozásával lett GOTY belőle, karácsony meg még messze van :) -
#83973 Vóte másik nicken? -
#83972 Ha valakinek kell most SotC lemezen, megjött az egyik előrendelésem, lehet menni érte (Bp). -
#83971 Kűdöm minnyá. -
#83970 Gótyi papa egyszeri, egyedi és megismételhetetlen. -
#83969 Majd azért szólj előtte, hogy épp milyen nick mögött vagy, nehogy mástól várjuk az eredményt