121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#83968 Erre teljesen jó benchmark leszek én, aki nem játszott az eredetivel.
A karácsonyi akció idején térjünk vissza majd rá, megmondom, mennyi idő alatt toltam végig.
Egyébként meg totál felesleges a játék hosszán vitatkozni, mert az, hogy most 6 vagy 9 óra, az gáncegál. Ha 30 lenne vs 6, akkor azt mondom, jogos.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.06. 12:30:48 -
SlickAdam #83967 cheap Adamszkij mód ON:
jol remlik, hogy volt egyszer egy PSN hiba es ingyér lehetett huzni a Knack 2-t? ha igen es valaki berantotta valami kuala lumpur-i nem-fö-acc-ra, az kölcsönadhatna :D -
#83966 Fú az nagyon jó, amikor éhes maradsz a befejezés után. Én most tudatosan nyomom ezt a Zeldával. Minden nap kín, és csal, hogy menjek vissza, de szándékosan nem veszem még meg a dlcket :D
Majd amikor már nem bírom tovább. Addig elbíbelődök mással. Most épp jöjjön egy kis SotC :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.06. 11:50:27 -
#83964 hehe.hát figyelj ez ilyen.nekem szerencsére még van rá módom de amúgy hajrá a gamer papperek jók :d -
#83963 Stimmel, nem is azért írtam, hanem azért, hogy lássátok, hogy az együltőhely eléggé él a Sotc-ra is. Sajna. Bár hosszabb lenne :-(
Ezek után viszont már én is NAGYON kíváncsi lennék Myselor idejére. -
#83962 jajajaja le van toltve egy valag cimem de valami kis apro info mindig hianyzik, hogy melyiket telepitsem fel / nezzem meg
es baszki... ez az az info ami hianyzott, hogy mennyire beleelos, mennyire belemelyedos, meddig fog lekotni
yaay, #maistanultamvalamit
es ehhez a ps4 topicot kell latogatnom, piros pont -
#83961 Hát nincs mit, Slick is korábban innen linkelt. Én is régóta használom, nagyon hasznos akkor, amikor tudod, hogy van mondjuk egy szombat, vasárnapod és valami jó címet keresel. Megnézed kb. mennyi az átlagos játékidő és tudsz kalkulálni azzal, hogy betölti-e a hétvégédet. Van amikor az ember rövidebb címre vágyik, van amikor hosszú, belemélyedősre, ha megvan a kiválasztott, tudsz alkalmazkodni. És az a jó benne, hogy RÉGI játékok is fent vannak, pl. most kezdem el a Final Fantasy 1-et PSP-n. Nem tolnám, ha 100 órát írni a site, de 30-40 óra belefér. -
#83960 Akkor lehetett egy hosszab kihagyásod tanulás/élet miatt. Volt nekem is, tudom milyen :) -
SlickAdam #83959 tehat stimmel az average idö :) -
#83958 22 eve, szubjektiv hogy reg volt-e, regebben kezdtem mint szinte barmi mast az eletemben :) -
SlickAdam #83957 az a kommentelös, "nem sietös" vegigjatszas annyit mond el az ELSÖ vegigjatszas hosszarol, mint a szintén kommentelös & nem sietös Dark Souls vegigjatszasaid ---> semennyit. beteve ismered a jatekot, tudod hova fog csapni a kolosszus es hova kell masznod, hol kell magallnod pihenni, ... stb. 6 ora alatt nem jatszottad vegig elsöre, lehetetlen. sajnos nem tudjuk leellenörizni, de makacs mod fenntartom, hogy ez szimplan butasag. ott a HL2B link, 300+ jatekos ideje alapjan. sztem stimmelnek azok az idök.
de mar leirtad te is es en is többször is, hogy mikent latjuk. több hsz-t tenyleg nem erdemel.
erdekes lenne tudni, hogy Myselor mennyi idö alatt jatszana ki teljesen SotC szüzkent, de mar latta az egesz jatekot. tehat sosenemtudjukmeg.
a streamelös arcok 3,5-4,5 oraja se jelent semmit, mert nagy valoszinüseggel mar jatszotta PS2-n és/vagy PS3-on. mint a hivatasos tesztelök is. -
#83956 Nem tudok máskor. Nekem a egydélutáni játék valóban nem létezik, mert kb 10 éve tudtam utoljára játszani egyáltalán délután. Ilyen egész napos játék meg szép emlékek. Majd ha nyugdíjas leszek. Ha megérem. Tuti, hogy ilyen gémer-papper leszek :D -
#83955 Ez szerintem is probléma. Nagyon hamar vége a jónak. Nem véletlen, hogy a hangulata annyira bejött anno nekem is, hogy aztán mentem gyíkot gyűjteni, meg titkos keret mászni, meg hard time attackot csinálni. Így kinyújtható a játékidő, de ettől ugye a lényegi részén már rég túl
vagy. Sajnos.
Pont ez a gondom ezzel a rimékkel, hogy 3x jön, szebb a graf, de nekünk, akik már megették többször semmi újdonságot nem mutat. Legalább valami extra színhely, egy hidden boss lenne benne, de semmi ilyesmi nem lesz. Nekem ez max 5 dollárt ér így. -
#83954 jó de te este illetve éjjel játszol ezt meglehet érteni:) -
#83953 Te nemrég kezdhetted ezt a videójáték izét :) -
#83952 Nekem egy 4-5 órás játék 2 nap. Lepöröghet 1 nap alatt is, de akkor aznap nem aludtam, és másnap olyan vagyok, mint egy darab szar. Ahogy ma is, mert tegnap még játék után beleálltam a cloverfield paradoxba. -
#83951 oh nem ismertem ezt a site-ot, thx, fasza -
#83950 Slicknek: https://howlongtobeat.com/game.php?id=1485
Ezt a játékot máig nem felejtem el. Megkajáltam szombaton 11 körül. Klotyóra kb. 1x mentem ki, vizet közben vedeltem valamennyi, 18:45-19:00 körül lepergett a credits.
Soha nem találkoztam előtte a játékkal. Jó volt, játszatta magát. A kihívás teljesen normal volt. -
#83949 engem zavar.de más attól szeretheti.nekem ez tényleg olyan hogy beleélem magam és már vége nem szeretem.mint egy dlc olyan hosszúságú. -
#83948 erről beszélek én is .de ezt ő nem tudja elfogadni ilyen nem létezhet. ez egy egy délutános game -
#83947 4-5 óra minőségi játék nekem teljesen oké. Kell ilyen is. A forint/óra baszóknak nem biztos, hogy ez deal, de nem mindenki ugyanazzal lő. Népha még a rövid játékok is túl hosszúak. A 2D doomba a felénél beleuntam mint a picsa. A VR doomnak volt szerintem tökéletes a hossza. -
#83946 Aki gyakorlott gamer és nem ma kezdte annak elsőre simán 5-6 óra alatt megvan. Már pedig itt nem sok gyakorlatlan gamer van... sokunknak a profilján nem egy platina szerepel, ráadásul nehéz játékokban. Anyámnak nyilván 32 óra lenne, de reméljük nem ő az origó.
Amúgy a magyarul makogó Tinman társatok szállította a végigvitelt úgy, hogy pofázik, bénázik, nem találja a saját farkát, trofikról magyaráz, extrákat taglal.... nettó 4 órában. Bang.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.06. 11:27:12 -
#83944 szépen szólok hozzád streamben néztem a srácot este 3óra 15perc volt nem speedrun elmondom utoljára.full main story colossusok.ezek a játék idők lehetetlenek.20 óra?25?mit csinált? 20óráig úgy hagyta a pst?nem is értem.tényleg hagyjuk. -
#83943 jó én befejezem csak nevetséges amikor valaki ilyenre harap.ez olyan mint a spoiler érzékenység.ha már valakinek az is spoilernek számít hogy van erdős rész a játékba agyhalált kap.de részemről befejeztem:) -
SlickAdam #83942 ertem en hogy nalad a lasszó, de jo lenne, ha azt baszogatnad, aki megerdemli. egyetlen sertö vagy bugyuta kifejezest se hasznaltam.
ellenben Myselor:
"vergödj"
"sírj"
"falhoz akartad vágni magad"
vagy Ulthane haverja (aka GOTY):
"erölködj"
"csorog a mag"
en nem tehetek rola, hogy ök ilyenek. en megprobaltam leirni a TAPASZTALATAIMAT (nekik NINCS).
SotC jatekidö temaban itthagyom még EZT. es mostmar tenyleg befejeztem, mert fertö ez a topik. -
#83941 te meg feltetlenul tovabb akarod hergelni? lehetne hogy ne? ha kiszeded a szemelyeskedest a hszedbol, mennyi info marad benne? igen jol latod, SEMENNYI
muszaj? nem lehetne kicsit gondolkodni mielott kommentelsz, kommenteltek? -
#83940 velem is biztos bele akarsz menni? inkabb ne -
#83939 ott hogy falhoz akartad vágni magad mert én kimertem jelenteni hogy nekem miért nem tetszik egy ilyen rövid és számomra üres játék amit egy ültő helybe lejátszok :d már hülye voltam meg kitudja mit tudnál csinálni az ilyen emberekkel valami ilyesmit írtál ha jól emlékszem.egyszerűen fáj neked mint az oviba.nekem nemtetszik ami neked vagy leszólom a játékod és már sírva fakadsz.te készítetted?mert ebben az esetben elnézést xd. nekem mondhatod a játékaimra amit imádok hogy rövid(bár sose az) szar fos. én nekem megfelel.nem azért játszok hogy másnak tetszen :d -
SlickAdam #83938 milyen szemelyeskedes? hol?
olvasod te a kommenteket rendesen?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.02.06. 11:15:39 -
#83937 fogadd el amit írok pedig elsőre sincs 8+ óra csak a béna vaksi embereknek meg akik félóráig bámulják az eget meg a növényzetet.a témát lezártam egy baromi rövid játékról van szó.elsőre is max 5 órás.kész neked ez bejön nekem állati rövid és utálom a rövid gameket.elkezdődik és már vége én ezt leseggelem egy huzamba sry .mások is írták hogy így van.ne sírj azért mert igazam van -
#83936 Leírtam már... hard time attack + fullra platinázás + hidden garden. Ha ezekre utazol az még több is. -
#83935 nemar hogy keptelek vagytok szemelyeskedes nelkul
a tema tok izgi lenne, felnott ferfi emberek... lennetek, erre bazmeg...
komolyan, faszkivan veletek, ugorjatok mar neki a temanak ujra, mint ket ertelmes ember, mer amugy lenne benne info, meg erdekes lenne, csak nyilvan bele kell rakni a kis egot mind a kettotoknek, anelkul milyen fura lenne mar, nem?
nem, nem kurva a masik anyja, es nem ellened van, mast lat, masmilyen ember, ennyi tortenik
na, legyszives, hajra -
SlickAdam #83934 te meg fogadd el, hogy NEM arrol beszelünk, hogy kinek mi tetszik. hanem a hosszarol... uristen. -
SlickAdam #83933 es mik azok a 15 oras mentesek? -
#83932 Vezetésnél nagyon zavar a kábel. Használhatnék persze hosszabbítót persze, de sokszor azért marad el a gts etapom, mert már a wheelstand szétnyitására sincs kanalam, olyan kevés az idő. Erre aztán pláne nincs figyelmem. Netflixhez is jó lenne a vezetékmentesség. Egyáltaláb, nem rossz, ha van ilyen opció. -
#83931 Uhh, de hülye vagyok. Tényleg. -
#83930 VR-re ezt is csak vezetékesen tudod használni. Nem a VR-re gondoltam. -
#83929 Az amerikai tőzsde is, ami ennél egy kicsit nagyobb gond lehet... -
#83928 A VR-ban pont a Hyperx vezeték a legkevesebb! :-D -
#83927 Off:
Na jólvan, hálisten összeomlott a kriptofos, zuhanórepülésben a vga árak. Helyes-helyes. Pusztuljon csak megfele.