status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    A saját tapasztalataimról beszélek, de az emlékek torzulhatnak. Ugyanakkor a Digital Foundry videóján többnyire - szinte végig - remeg 30 fps körül a frametime. Marginálisnak tűnhet, de amikor összevissza himbálózik minden, fröcsög a por vagy a víz, akkor zavaró. Nem ez az atomstabil 30 fps nálam, de valóban nem a frame drop rá a legjobb szó. Játszva nem tudtam, hogy mi ez, csak azt, hogy nem volt az igazi.(PC-n is ez van, ha nincs odaszegezve a frametime fixre, és végig egy kicsit ingázik, akkor már szétesik a végeredmény.)

Ezt harcot viszont szaggatósabbnak éltem meg, rombolta az élményemet. Az emlékeim rosszabbak a videónál, de a látottakkal sem vagyok elégedett. Lehet, hogy a használt lemez maszatos lett volna? Mindenesetre nagy véletlen lenne, ha éppen a PS2-n is leghírhedtebb résznél jött volna elő, és szinte csak ott.

Rossz szájízt hagyott a performance, mert elvártam volna a 60 fps-t is, de az ICO-ban vagy az Okamiban kevésbé zavart a 30 (utóbbinál az sem volt szerintem végig fix, az előbbiben igen). Az Okami most is telepítve van PC-n, szóval annak az elviselhetőségéről van friss tapasztalatom.

Egy biztos: én a kolosszusmászást már nem adnám PS4 (Pro) alá.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.02.07. 19:19:49