status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #83738
    Így is majdnem buktam egy kardot a hülyeségem miatt AC-ben, de most már ezt is megtanultam. :)

/az a lényeg, hogy néha visszatöltögetemm a mentéseimet pc-n is tárolok, meg profilokat stb. és egy community reward-ot kaptam ezt a Sunslayer-t.
    namármost nem értem miért elbasztam előtte 30k drahma-t és mondom visszatöltöma mentést a hekachest-ek miatt.

Oké csakhogy a Uplay Klub Rewardokat nem adja meg utána már, ha egyszer megkapod, ez nem tudom bug-e vagy mi.
    és ennyi, visszatöltöttem a mentést és a community kardot nem redeem-elte a játék, csak a sima store-ban meg a uplay sima megszerezhető uplay pontos kardokat aktiválta, de a community reward nem irodik be az owned listán nem lehet letölteni....

na de irtam a supportnak, azt irta megoldják csak lépjek be a játékba és megadja a játék, hát megadta de a másik community rewardnak, valszeg többször ugyanazt adja pont ez maitta. na mindegy megvan hálisten....nagyon bántott amikro azt hittem hogy kitöröltem és a drahma-t inkább hagynom kellett volna a szarba, mert az amugy is farmolhato. :D