status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Semmi mást nem csináltunk, mint a haverom megadta az US és HU accja felhasználónevét, jelszavát, majd deaktiválta a PS4-én az accokat. Majd átadta nekem és kérte, hogy lépjek be, aktiváljam az accokat az én gépemre. Megtettem. Letöltöttem a 2 játékot, játszottam velük, majd a folyamat végén szóltam neki, hogy végeztem. Ekkor kérte, hogy deaktiváljam az accokat a gépemen. Megtettem.
Belépett a PS4-ével, aktiválta az accjait rendben. Azt mondta szerinte ne töröljem a usereket a gépemről, hátha valamikor kell még. Így is tettem. Másnap viszont már az én US accomon (de csak az US) levő összes, általam megvásárolt játék locked lett, lakat. Akár a US accommal, akár a HU, vagy UK accommal néztem locked lett. Sem az US, sem a HU accjaimmal vett játékokkal nem volt semmi gond. Csak az US-el. Ekkor töröltem a srác userjeit is a gépemről, restart, de nem ért semmit. Próbáltam beaktiválni az US accom, mert csak az a gomb volt aktív a beállításoknál! Nem engedte, azt mondta, hogy az én accom egy másik PS4-en már aktiválva van, holott az én PS4-em nevét írta rá ki. Felmentem a webes felületre ott nekem nem is volt "deactivate all" gomb, így patthelyzet. Deaktiválni nem tudtam, aktiválni sem.
Beszéltem a sráccal, azt mondta nála minden oké, megy minden. A többit meg leírtam, hogy sikerült US supporttal megoldani...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.30. 12:23:12