121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#83196 Várj félreértés.
Én azon "hüledezek"
Hogy ha gépet akarsz venni vagy Xbox-ot!!!
Akkor egy 1060-as vga ára, amihez jól mondod semmi, de télleg semmi még kontroller sincs! az ANNYIBA kerül amibe egy 4k 30/60fps-t tudó konzol, a világ Legjobb kontrollerével...holy shit.
Persze most játékos szempontból.
/// szóval nem arra írtam, hogy veszek egyet és akkor a pc-m olyan lesz mint Xbox X, fenét, 1060 tudtommal ilyen 60fps-t tud fullhd-ban a játékoknál köbö.... még csak nem is 4k. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 12:55:38 -
#83195 Hátde az ember esze megáll...de télelg. -
SlickAdam #83194 ez szep es jo, csak a frém-kreáló szerkezetbe egyeb alkatreszek is kellenek es igy nezve az XOX is (mint a PRÖ) félkarú óriás. 500 forintos netbook processzorral b-hatod az ezerhatvantot E
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.01.28. 12:48:40 -
#83193 Itt az ideje konzolokat venni :-) -
#83192 Ha találsz róla jófajta írást, eléggé jól esne ha megosztanád. Mert van ahol egész jól megoldják a kérdést, van ahol meg nagyon nem és nem értem mi ennek az oka. -
#83191 A következtetésed helyes, noha az X1 nem egy hulladék konzol, csak éppen nincs értelme rá pénzt kiadni, mert a játékaik közül szinte már mindig PC-n is tiszteletét teszi szebb és jobb minőségben, nem mellesleg konzol alternatívának a PS4 vagy a Switch a nyerőbb a változatosabb, egyedibb, máshol nem elérhető kínálatával.
Fogalmam sincs mi a bajod a SNES-el, de az amit ott és akkor tudott, azért a gyerekek ölre mentek és igen a techno is nagyon rendben volt... a PS2 dettó, bár a gen végén már egyre több olyan cím jött ki rá, mely gyakran alulról nyaldosta a 20 frémet, na annak nem örült senki.
"Fogadd el, hogy a VR egyelőre ezen a price pointon itt tart, és nagyon sok embert szórakoztat még így is. Hibái és korlátai ellenében."
Azonnal elfogadom mihelyst nem tekinthető hülyének az, akinek magasabbak az elvárásai egy VR eszköztől, amiért indulóban nevetve legomboltak 150k-t + kiegészítők. Csak mert innen indult az eszmecsere. -
#83190 Xbox és PC off de nah eszméletlen, hogy ezt meértem....
GTX1060 (PC) = Xbox X #banpls :D (150k) -
#83189 Ennek az elmosás nemmosásnak köze lehet a frame reprojectionhöz. Kicsit utánaolvasok majd. -
#83188 Ez nekem továbbra is nagyon furcsa. Na majd nézek más VR címből is képeket. -
#83187 Vagy azért adja el, mert csalódott benne. Nem a veszteség kárpótlása sokaknál a cél, lásd pl. Kandurex sem azért adta el tudtommal, mert vízre, meg kenyérre kéne neki az ára és én sem azért fogom hamarosan eladni.
A játékok többségénél nem is annyira a pixelesség (bár az is) a probléma, hanem az élsimítás alacsony mértéke, sokszor az elmosás túltolása. Senki nem írt itt arról, hogy micsoda ráfizetés a hardver. Pont arról írtam lentebb linkelt irományban is, hogy ennyi pénzért ez simán bárki számára elérhető, csak az a nagy kérdés, hogy nem bölcsebb dolog-e inkább kivárni a következő lépésre és úgy megtapasztalni ezeket az élményeket. Persze ha sietünk valahová az más. -
#83186 Ezt várjuk el akkor a többi résztvevőtől is és nem kényszerül az ember hasonló reakciókra.
Nem mellesleg, ha kérsz valamit a másiktól, azt nem úgy kéred, mint a kutyádtól lásd #83173. Ha már stílusról beszélsz, ez nem zavar? -
#83185 vagy az is lehet hogy nem próbálsz hülyének nézni és akkor mindenki jobban jár
témát lezárom, nem választ várok hanem stílus váltást -
#83184 Ja értem. -
#83183 Ebből az igen gyenge lábakon álló érvedből azt a következtetést lehetne levonni, hogy mivel a használt piacon mindig szép számmal találsz PS4-et meg Xbox One-t, mind a kettő hardver szar, kezdetleges, stb.
Hát nem.
Továbbá, akkor mindig is kísérleti patkány volt a gémer, már a SNES idején is, meg a PS2-vel is, meg minden hardverrel, ami 10-15 évvel később már csak mosolyra késztet.
Fogadd el, hogy a VR egyelőre ezen a price pointon itt tart, és nagyon sok embert szórakoztat még így is. Hibái és korlátai ellenében.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.28. 11:45:58 -
#83182 Vannak játékok, amik képesek külön rendert tolni a tévére és a vr-re(couchcoopolni) , de ez spéci dolog, a legtöbb játéknál elmegy az erőforrás a vr-re egymagában. -
#83181 -
#83180 A fillérbaszót arra írtam, hogy nem képes együtt élni egy olyan hardverrel, amit mondjuk lehet, hogy csak évente 6-7 alkalommal használ, inkább eladja gyorsan, mert akkor lesz 50 ezer forint a zsebében.
Nem mindenki így gondolkodik. Én azért vettem VR-t, mert vágytam egy újszerű játékélményre, ki akartam próbálni, hogy milyen is az. És igen, még ilyen techno mellett is többször volt húbazdmeg élményem, már csupán akkor is, amikor a víz alá merültem az Ocean faszom tudja miben. Tátva maradt a szám, hogy ezt nem hiszem el, milyen élmény, még akkor is, ha láttam, hogy a kép pixeles és nem pengeéles.
Most kb. 1 hónapja nem nyúltam a VR-hoz, mert ott a Perszóna, meg most az az átkozott Fahrenheit, meg a többi játék, most azokhoz van kedvem. De elő fogom venni megint, lehet hogy csak egy hónap múlva, és nem virnyákolok, hogy jajja, micsoda ráfizetés volt ez a hardver, és adjuk el gyorsan, hátha egy kis pénz gurul ki belőle. -
#83179 Ja ehhez nem segít, csak megjegyeztem, nekem valamiért szebbnek tűnt kint a tv--n, akkor ez csak látszólag táűnik annak? -
#83178 Olyat meg nem lehet. De ez nem is kapcsolódik a témához. -
#83177 Hát szerintem a tv-n (a vr képe, ha ÉPEN ugyanazt mutatja, mert nem mindig!!!!) sokkal szebb és nem a négyztetrácsos háló miatt a szemüvegben. (szubjektíven)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 11:30:13 -
#83176 Nemtudom, de a render nem 1:1 pixel AR-el megy ugye, de a képet arra kell meglőni. -
SlickAdam #83175 +1,7 -
#83174 Mellément, ide akartad gondolom: #83124; #83137
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.28. 11:12:37 -
#83173 stílusoddal basszál valamit, köszi -
#83172 Hát ezaz amit nem tudok :D
De mivel 4:+-as a kép, valszeg neked lesz igazad. :)
És ugye a VR-ban így logikus 2x ~~~~~~ 4:3
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.28. 10:59:03 -
#83171 Nem tudom pontosan én sem a pontos működését, de nem úgy van, hogy a frémbufferből direktbe menti a képet? Ergo nem számít mit küld ki a tv kijelzőre (a PSVR-nál az úgyis csak másodlagos kérdés), hanem konkrétan azt a képet menti le PNG-be, ami a gomb lenyomásakor a frémbufferben van.
Már pedig ha ez így van, akkor kérem mink' itten által vagyunk veretve csúnyán. Kérem a 33%-nyi elcsalt pixelemet! -
#83170 eddig se tartottalak sokra.látszott az igénytelenséged de ezt már tovább nem is lehet fokozni xbox pubg hát gratulálok.neked sincs sok igényed játékok terén xd
-
#83169 Majd kijavítanak, mert biztos szarul mondom, de TUDTOMMAL.... a TV-n nem látod a teljes képet a VR-ból.
De ez csak tipp, lehet fénykép készítéásekor megkapod a teljeset. -
#83168 Egyelőre nem. Szerintem az a baj, hogy a Resi-nél direkt erre csinálták a motort is, meg aztán nekik a 6. rész után még egy alap vr játék is nyereségesebb lett volna. :)
Végülis látványban még a Robinson ami nem vészes talán a többihez képest. (szerintem) (inpatit nem néztem még)
Meg a London Heist brutális, de csak látványban, a maradékhoz viszonyítva.
Doom-ot nem láttam, Skyrim-et se....
Ja és van a Moss, ami szerintem még jó lesz. (nem feltétlen grafikai csoda, de azzzal lehet tudnék majd játszani.) -
#83167 MOBY!
Főleg tőled kérdezném. Itt ez a kép, ezt az Inpatient során lőttem a PS4 saját képlopójával a szokásos módon. Nyilván a PS4 beállításokban a lehető legnagyobb és legjobb minőségre van állítva nálam a képlopás.
Nézd meg a kép méretét: 960x720.
A kérdésem az, hogy nincs itt valami csúnyán elszabva? Vagy én nem tudok valamiről, amiről mindenki tud, csak velem nem osztja meg???
Mi az, hogy egy Pro patchelt játék 960x720-as szemenkénti felbontásban fut, amikor 960x1080-ról lenne szó nem??? Azért rohadtul nem mindegy, hogy a 720 vagy 1080 nem igaz?
691.200 vs 1.036.800 pixel, vagyis cirka 33%-al kevesebb pixel, mint amennyinek szemenként lennie kellene!
Mit tudok rosszul?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.28. 09:59:15 -
#83166 "ez egy kísérleti darab"
Na végre! Erről van szó. És mi vagyunk a kísérleti patkányok, akik fizetnek valamiért, ami alacsony minőséget képvisel, pusztán azért mert felvillant valamit az igazi virtuális valóságból. Mondom... nem véletlen, hogy a használt piacon állandóan találsz PSVR szép számmal, az sem véletlen, hogy itt is akadnak páran, akik vagy eladták, vagy már szabadulnának tőle.
Na most ennek tükrében nézd már vissza, hogy indított a másokat lehülyéző kollégád... -
#83165 Miután lehülyéztek? NANÁ! Miért mit hittél, majd szó nélkül hagyom? Lol. -
#83164 Azt mondok a VR-a amit tapasztalok. Ha te nem ezt tapasztalod neked is u.o. jogod van leírni, aki elolvassa, így legalább képes lesz józanul dönteni, nem csak az ömlengések alapján elverni rá xy mennyiségű összeget.
A VR mindenki a jobb grafika és a simább élmény miatt VENNÉ, ha tudná, de nem tudja mert nincs. Egy fizetős béta teszt résztvevői vagyunk semmi egyebek. Nem véletlenül írtad te magad is, hogy a jelenlegi PSVR 1-2 órás játékra alkalmas többre nem, mert azt már nem tetted hozzá, ha 1-2 óránál tovább van a fejeden a szemed előbb-utóbb rámehet. Szó szerint el kell viselni a PSVR-on belül elénk táruló látványt.
Élmény? Csak az egyik része a VR tapasztalásnak, de az igazi virtuális valóság nem csak ebből áll. Fontos része még a precíz fejmozgás lekövetés és ezt vitathatatlanul tudja a PSVR is. Fontos része a jól kidolgozott controller/move mellyel könnyedén tudsz mozogni a virtuális térben... na ezen a téren a HTC vezet, a Sony meg úgy tűnik még mindig utat keres. Itt sem a lekövetés pontosságával van a gond, hanem a helyváltoztató mozgás kivitelezésével. Ezért működnek jól a játékost fix helyre lepakoló játékok és ezért véreznek ez Inpatient szerű próbálkozások. De a legfontosabb, hogy a szemedet ne kapard ki a helyéről... kell az élsimítás, kellenek a magasabb minőségű textúrák, a nagyobb frém, hogy elkerüld a motion sicknesst és a magas felbontás, hogy ne verjék ki a szemed az OLED képpontjai. Ismétlem: A VR nem csak az élményről szól, az csak egy része.
"az meg, hogy a magyar emberek 90%-a fillérbaszó, és mindent elad a lakásából, amit mozdítani lehet, csak hogy 40-50 ezer forinttal több legyen a zsebébe, az megint más kérdés, és nem a VR kudarca, hanem az emberé. "
Hogy ezt mire írtad, azt szerintem magad sem tudod. Mert arra a hozzászólásra amire reagáltál semmi ilyesmiről nincs szó. Ha az Inpatient 12.000 Ft-os árára írtad, az meg a világ összes tesztere szerint is RÖHEJESEN túlzó és ha 5 millát keresel 1 hónapban, akkor is az marad.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.28. 09:36:00 -
#83163 Tehát nem tartasz alkalmasnak a verbális csatározásra, de azért tegnap óta szép számmal vissza válaszoltál!
Vagyis ismét bizonyíték a bizonytalanságodra!
Ha olvasásra se méltattad a többit már tudni lehet hogy olvastad, csak zavar a tartalma!Mivel említésre méltatod!
Ez a gyöngyszem!!!!
"Ha azt gondoltad, hogy ezt lesz aki szó nélkül hagyja, el kéne rajta gondolkodnod, hogy ki a hülye valójában..."
Most konkrétan mindenki mást is lehülyéztél aki hasonlóan vélekedik mint te!!!!
Kicsit úgy érzem kezdesz kizökkenni a ritmusból!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.28. 08:52:21 -
#83162 Az meg, hogy a kontent a szar a VR-ra, nem a VR bizonyítványa, hanem azé, aki a kontentet előállította.
Balga ember az, aki azt várja, hogy BÁRMILYEN VR-játékkal majd el lesz 60-80 órát, Horizon ZD minőségben, és minden tökéletesen működik majd benne.
Még nagy a fejlődés a VR előtt, egy szín a palettán, 10 év múlva egészen más VR-kontent lesz, ez egy kísérleti darab. Attól még nem szar, maximum valakinek nem jön be. -
#83161 Pontosan te vagy az, aki leigénytelenezi azt, aki élvezi a VR-játékot. -
#83160 Kicsit visszavehetnél a pocskondiázásból. Azért, mert neked nem tetszik a VR, az nem jelenti azt, hogy szar, meg a kutyának sem kell. A VR-t SENKI nem a 4k grafika és a 120 fps miatt vesz! Ha te ezért vettél, az a te bénaságod. Nekem az az élmény, hogy felveszem a fejemre pár hetente, és nyomok vele 1-2 órát, bőven megéri a vételt, mert erre van: immerzió és élmény.
Soha nem ígért technikai makulátlanságot, az meg, hogy a magyar emberek 90%-a fillérbaszó, és mindent elad a lakásából, amit mozdítani lehet, csak hogy 40-50 ezer forinttal több legyen a zsebébe, az megint más kérdés, és nem a VR kudarca, hanem az emberé.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.28. 08:40:10 -
#83159 Általánosságban tökéletesen lehülyézted azokat, akiknek magasabb szinten tendálnak az igényeik. Ha azt gondoltad, hogy ezt lesz aki szó nélkül hagyja, el kéne rajta gondolkodnod, hogy ki a hülye valójában...
A többit természetesen elolvasásra sem méltatom, komolytalan versenyző vagy, aki eszmét cserélni képtelen, csak hülyézik és szarozik a másik véleményre. -
#83158 Pedig... pedig meg lehetne csinálni egy ilyen játékot pont úgy, mint a Resi-t, hogy van VR módja meg van normal non-VR módja és mindenki örül, a játék siker. Konkrétan jelenleg a Resi a lehető legjobb játék PSVR-ra minden szempontból.
Tudtok nekem jobbat mondani nála? -
#83157 Pontosan!