status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #83416
    Igen... gyerekek én csak azt tudom, hogy ez nem ér ennyit. Nem kettő játék van az US accomon, ha a sharing miatt elvesztettem volna, kb. eret vágok. Rohadtul kínos, megalázó, de egyben jogos is volt ami történt.

Soha többé nem teszek ilyet, bár bevallom engedtem a csábításnak, mert haver már többször is mondta, ha lesz VR-om ne szarakodjak ő most úgyse tolja, próbáljam ki/játsszam végig ami tetszik, aztán majd viszonozom én is. 2 játékot próbáltam ki, aztán mire végeztem velük, 1 nappal később már csak annyit vettem észre, hogy egyik US játékommal se tudok semmit se kezdeni... csináltam én mindent, amit a neten az okosok irkáltak, de egyik se segített. Ami US volt, az mind locked content lett, deactiválás, újraaktiválást se lehetett, egyszóval felfüggesztették. Magyar support nyilván nem tudott segíteni, a US-el való társalgáshoz meg sok szerencsét kívánok mindenkinek, mert telón hívni őket és 45 percig tartni húzós játék, a live chat, meg VPN only itthonról és jellemzően 100+ ember van előtted és amikor beszélsz velük és elmondod a kínod nem túl kedvesek. Az első supportos konkrétan közölte, hogy mivel HU a user tulaj + tel szám, így könyveljem el, hogy így jártam, de azért majd megpróbál valamit... hát nem próbált. A másodiknál könyörögtem ki, hogy ne csinálják már, 1 hibát bárki elkövethet #sosenemtöbbetnemfordulelő... és így is lesz. Az végül rendbetette, igaz 1 nap kellett hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.30. 11:17:06