status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Az ár kérdés olyan, amivel nem tudok érdemben foglalkozni. Hogy kinek mit ér meg az egyéni. Hogy a techno mennyiét ér...nemtudom. Én veszek kijelzőket az egyik legnagyobb gyártótól, nem ilyet, és nem ilyen méretben, de azt tudom, hogy egy 5 colos fullhd oled máig nem filléres kategória. Hogy mennyi jogdíj terheli az egészet, és hogy mennyi lehet a beker a többi részre nemtudom. Szvsz amennyiért most megy a ZVR1, vagyik amennyiért ment itt BF alatt, szerintem önköltség alatti ár. De ezek is csak tippek. Nem lényeges. Ennyit kérnek érte. Kifizeted, vagy sem, rajtad áll. Jelenleg ez a legolcsóbb kapható nagygépes VR.
    Nem tudom mit kellene promózni, mert nagyon az idei felhozatalból még nem mutogattak. Ezt is csak azért mutogatták, mert ennek tavaly kellett volna megjelennie, de csúszott. Mondjuk nem tudom mivel telt el az idő, nyilván nem a teszteléssel, és a hibajavításokkal. De én őgy vagyok ezzel, hogy beszélni akkor érdemes valamiről, ha van mit mondani. Ha nincs mit mondani az idei felhozatalból, akkor még felesleges elkezdeni a kampányt. Ilyen fércművekre alapozva meg pláne.