status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #83329
    Amikor én próbáltam, engem is elvakítottak arra a rövid időre a VR Worlds témával, abban azért vannak olyan címek amikkel a magamfajta parasztokat be lehet vakítani. Sikerült. Akartam a cuccot onnantól. Nem. Véletlenül se úgy, mint anno a SNES-t és ha nagyon akarom Day1 veszem a PSVR-t én is, de még az rövidke próbaidő is elég volt ahhoz, hogy érezzem, ez 150k-t nem ér. Pontosan a feléért vettem vadi újan, 1 év garral végül, fagyim meg volt korábbról. És még erre az árra is azt mondom, hogy hátáreset... persze a buzi 27% áfa is csúnyán belerondít a képbe, ezt nem is vitatom. Tehát nagyon is tudtam mit vállalok, de én tényleg azt hittem, hogy a VR Worlds-TŐL indul a színvonal felfelé és annál jellemzően majd csak jobb címeket fogok látni. Aztán nem.

Én sem véletlenül döntöttem a PSVR mellett. A OR és a Vive nem rossz cuccok, de annyit nekem nem érnek, mert ha 250k-t adok egy ilyen cuccért, az 4k-s lesz már az biztos. Ilyenre a nejem is rábólintana, de a PSVR-ra ő is csak csóválja a fejét, pedig neki rosszabb a szeme és tudott rajongani még a Kinect, Heroin Hero comboért is. Itt most JÓVAL visszafogottabb és nem vele van a baj...

"Hanem onnan, hogy a sony szanaszét promózta, az idei "felívelő" vr kinálat élére tolta"

De most nézd meg a VR palettát. Mit promóztak volna? Nem nagyon van mit promózni VR témában és látták az Until Dawn eladásokat, borítékolták, hogy csak emiatt elfog majd menni megint pár tízezer sityak... oszt' beszopták, mert ezzel a játékkal inkább eltántorítani lehet az embereket a VR-tól és nem behúzni. Azért annak nem kicsit örülök, hogy Guaridan Hero-n kívül másnak is van vele közvetlen tapasztalata, mert tényleg gyakran úgy érzem, hogy csak én vagyok ennyire érzékeny a hibákra, másnak meg fel sem tűnik és fogalmam sincs mit kezdjek az ilyen helyzettel, mert ami nekem kiveri a szemem, arra a másik legyint. Elég szar érzés.

Ok... DarkSector pl. miért válna a PSVR-tól már? Kandurex miért adta el? Volt itt még valaki úgy rémlik aki elpasszolta, de nem emlékszem a nickjére, mea culpa. És bizony nálam se lesz már sokáig, még akkor sem ha SZÁZHARMINC cím jelenik meg rá idén. Az a gond, hogy tavaly PC-re is megjelent simán 130 VR cím, hát 95%-uk olyan is... hulladék.

12.000 Ft-ért (Inpatient ár), szerintem is csúnya átverés folyik és ennek vallom, hogy szerves része az Until Dawn "rajongása" utáni hullámok meglovagolása. Azért is írtam az iromány végén, hogy osztom a feleségem véleményét: 1 db. nulla le az árból és teljesen rendben is vagyunk.