status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én ezt árnyalnám. Vagy inkább különválasztanám. Nekem a PSVR-el, a felbontásával, a bénázásával különösebb bajom nincs, de leginkább azért nincs, mert én elég jól tudtam milyen ez, mit veszek, milyenek a versenytársak, használtam korábban, mindegyikkel van tapasztalatom, mérlegre tudtam helyezni a velejárókat, és ez alapján dönteni.
De ez egy csomó idő és energia, meg nagy adag rajongás az egész videójáték témakör iránt, és nem mindenki rendelkezik ezekkel. Ilyenmódon persze simán elképzelhető, hogy volt/van/lesz olyan, aki csalódik benne. Az én bajom mindenesetre az inptatientel nem innen fakad.
Hanem onnan, hogy a sony szanaszét promózta, az idei "felívelő" vr kinálat élére tolta, egy olyan címet, amit állítom egyetlen nyüves SONY-s ember nem nézett meg. Ha meg igen, akkor egy idióta volt, hogy nem szólt, hogy ezt így nem kéne kiadni. _SZERINTEM_ nagyrészben akik ma eladják a PSVR-üket, azok nagyrészt a gyenge kínálat miatt adják el, nem a technóbajok miatt(biztos van olyan is). Elsődleges lenne ezen javítani, a sony érzi is ezt, kommunikálja, csak sajnos úgy fest nem csinálja. Ez az én bajom. Nekem ez azért baj, mert én kedvelem eléggé a PSVR még ezen formáját is, meg persze nagyon várom a mégjobb utódokat is. Csak ahhoz, hogy azok lehessenek, biztosan nem ilyen mocskoskurvaszar címekre van szükség, mint ez az inpatient. Mert ez sokkal inkább a vásárló átkúrása, mint egy az életpályája elején bajokat hordozó technó.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.29. 12:44:32