121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#83075 Fasza, még nem volt időm kipróbálni. Majd megnézem.
Mondjuk ezt még akár peccselhetik majd nem? -
#83074 Nem toltam végig, nekem ennyi elég volt belőle. Elkezdenek benne beszélni benne ezek a béna robotok (egy fél másodpercek szájszinkron csúszással, mert az igénytelen parasztjában nem volt annyi, hogy legalább ezt megcsinálja jóra...), és legszívesebben letépném a fejemről a headsetet, és páros lábbal ugranék bele.
Nagyon nagy mázli, hogy nem ilyenekkel kezdtem a psvr-t. Mára már nem lenne itt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.01.26. 23:11:01 -
#83073 akkor még lehet jó is, hogy bekapcsolni sincs időm a ps-t xd -
#83072 Nem tetszett a páti? :(
Spiderman: Hát azért ennyi vásárlás nem kéne nekem tavaszra.
Colossus-Detroit-God of War - Ps Pro. :D -
#83071 Ezt nem sietik el :) -
#83070 Ez az inpatient egy hulladék. Legalja minőségű, minden átmenet nélkül egymást váltó gépies, immerziópusztító facialanimok egy olyan játékban, ami gyakorlatilag a karakterekről szól. Mindeközben a "játékból" nem látni semmit, mert az egész olyan kibaszott sötét, mintha a fény csak megahtározott pixeleket lenne képes megvilágítani.
Szörnyűséges érdektelen borzalom. Mondanám, hogy a legrosszabb vr élményem eddig, de a robinson ezt is alulmúlta. -
#83069 Spiderman - 2018.09.28!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 22:31:54 -
#83068 Ő... sokak (szerintem is) játszhatatlan.
Istenkáromlás amit műveltek ezzel az alkotással.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 22:11:00 -
#83067 és még QTE áradat se volt.xd sajnállak -
#83066 ez a Fahrenheit? az új változat ilyen szar? én PC-n toltam anno, végig tudtam vinni billentyűvel :D -
#83065 Tomb Raider érdekes a kapcsolgatás miatt, látom menet közbe tudom állítani a dolgokat.
Hát így már jobban látszik hi az amikor 30 meg 60 fps közt váltakozik a játék, télleg durva a "Framerate" opcióval.
Ez talán a legjobb módja prezentálni ezt a témát. Érdekes.
Enchanced szerintem sokat nem ad a játékhoz, 4k-ban meg csak "élsimi".
Amúgy Normális az ha melegedik a gép hátulja? Rárakom a kezem és elég meleg. :D /nem miattam! -
#83064 Mozgás közbe nem bíri a fullhd-t sajna.... -
CptFlint #83063 Akkoriban sem számított a jobb grafikájú játékok közé, de simán jó volt. Mai szemmel már igencsak kopottas, de hát eltelt 13 év azóta. Amikor megjelent nagyot ütött. -
#83062 ha, csak nem tudom ez a 4k felbontás a képlopáskor csak akkor van ha a játék is 4k checkb. vagy mindegy. -
#83061 Régen sem volt álom, most meg aztán....fúúú.
Pedig a játék egy szuper játék, máig emlékszem a bogarakra az irodában. -
#83060 Ja, az megy, igen. -
#83059 Na, egy bő 3.00-t bele toltam a játékba. Komolyan mondom nem értem ezt a faszit. Amikor ez a Cage megcsinálta ezt a játékot és amikor tesztelték, ez komolyan azt gondolta, hogy ezzel az irányítással ez kiadható? Azt gondolta, hogy majd a faszparaszt hadd szenvedjen vele? Végülis működik miért ne adjuk ki? Egyszerűen eldobom az agyam! Soha nem tudtam megérteni hogy egy ilyen minőségre hogy mondhatják emberek azt hogy ez rendben van!?
-
#83058 Jajj de aranyos:
Ez érdekes:
PS Network leállás!!!! ---------- Nekem meg a PS4 állt le!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 20:36:15 -
#83057 No....4k képet nem....
Mármint a beépített fotokra értem, nem a fotómódra. Hanem tudod a Share gomb fotolopásra.
1080p volt minden ps4-en.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 20:34:57 -
#83056 Nem, csak abba, amiben van foto mod. De ezt a ps4en is tudtad szerintem. -
#83055 Látom 4k képeket lehet fényképezni a játékokból, ez minden játékra igaz?
-
#83054 Epic! Imádom! -
#83053 Ismerős az érzés, pc-n remaszterezni akartam 10 percet birtam -
#83052 :D keresztapa -
#83051 Olyannyira nem, hogy mindjart letorlom a faszba...a katonai bazison szopok... -
LBandi77 #83050 https://youtu.be/LScbyV0oBwI -
LBandi77 #83049 Egyre keményebb vagy Frisco. -
#83048 Nem szarral gurigázok. :)
20 perc a bolt és félúton van a takarék szövetkezet! :D
Nem mintha már számítana, de jó ez a verzió a pro-ban?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 19:44:23 -
#83047 -
#83046 Ezt ma már nem tudod értelmezni, hol volt ez az akkori lineupban amikor kijött :) -
#83045 Kozben rajottem, haaaat...
Carlanak jo nagy macskai vannak. :) Gondolom azt kell majd megszopkodni...
Ratyadek ronda a jatek, botranyos iranyitas, a zene szep, a sztori eddig semmi extra. A heavy rain nalam ennel szazszor jobb. -
#83044 Gyors vagy baze :D -
#83043 Ja puttony kell a családnak, azt hittem magadat megleped valamivel. :)
Igen tuti jó a GT, igazából sokan nem azért haragszanak mert hiba van benne, csak nem multira gondolták, de amúgy piszokjó. Még irányításban is. Ami a GT 3 óta nekem nem tetszett. -
LBandi77 #83042 Melós kocsi kellett,puttonyos.Gt megy persze,az menni is fog,most nagyon ráéreztek a japók mi kell a népnek,bárki bármit mond kib@szott nagy versenyzés van sport módban. -
CptFlint #83041 Az a két analóg kart jelzi és abba az irányba kell elmozdítani amerre felvillan és értelemszerűen, ha sokáig világít akkor meg tartani. -
#83040 Nekem most azt írja, karbantartás van. (délelőtt 11.-kor még jó volt)
Nem tudom, megmondom őszintén nekem ennyire fos volt eddig is, mintha mindig karbantartás lenne. :D
Amennyi hibával én találkoztam. Játékvásárlás kész halál.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 18:31:56 -
#83039 Ja 4k tuti fasza lenne, csak az azért nekem húzós pénzben. (igen, haverom is küzd sokszor asszonnyal, most pc upgrade-et kell zsíroznia, nem egyszerű)
Na, valami fasza japán sportkocsi? vagy családias?
GTSports pörög még? -
LBandi77 #83038 Ja 4k én is venném csak harcolnom kéne itthon,most amúgy is nem várt kocsivásárláson vagyok túl. -
#83037 Alig vártam hazaérjek, bepattanjak az F1-be és erre nem tudok játszani, mert a kurva GT online only.. és nincs network. Még csak meg se tudom nézni a showroomban az új verdákat. Jó a játék, de ilyenkor kettébasznám a fejét annak a hülyének aki ezt kitalálta
-
#83036 Arról valami hír hogy miért szar a PSN már napok óta? ...