status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az irányítás egyszerűen nem érződik természetesnek, nehézkes, darabos, kényelmetlen. Nekem mind a 2 módon nem 1x megesett, hogy az ajtófélfának mentem nekem, free módban meg relatív hamar rám tört egy olyan érzés, amit VR játék alatt eddig SOHA nem éreztem... ez pedig a motoion sickness.
Annak azért örülök, hogy azt te is érzed, hogy ebben JÓVAL több van! Az irományban említett ZS-kat Roots of Insanity bizony nem sokban marad el ettől a játéktól, sőt, néhány pontján még túl is tesz ezen. Ezt a játékot leginkább az menti meg, hogy a saját hangoddal is válaszolgathatsz, valamint maga az "élmény", hogy VR. Tényleg javaslom, hogy gondoljatok bele abba, hogy mi van akkor, ha ez így, ebben a formában NEM VR címként jelenik meg bruttó 12.000 Ft-ért. Akkor is minden oké?
Hol van ez az Until Dawn, Outlast 1-2, Evil Within, Amnesia, Resi címekhez?
Igen is lehetett volna ebben 2.5 órában is INTENZÍV thriller vagy horror élmény adni, úgy, hogy az nem megy a beszélgetés rovására sem. Ez miért nem történt meg? Miért lett ebből egy álmoskás Ophra-show? Mert a második felébe tényleg majdnem belealudtam... nyitogatták az ajtókat én meg csoszogtam utánuk. Jussunk el ide. Eljutottunk, közben lófüle nem történt. Jussunk el amoda, dettó. Aztán hopp, már jön is a végkifejlet, vége.
Azt látom, hogy elfogyott a pénz, ennek ékes bizonyítéka a nonszensz árazás is.