PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
( megnézném sok más játék esetében hogy mi a ráta, nem csak az Ubisoft címeknél amin megy a szarrágás mindig )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
napi lol... 😊
#justubithings
nembaj, majd talán jön a 2. rész valami reskinnel, aztán majd megveszi a jónép úgyis. 😊

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.06.06. 11:30:57
Tehát ha jól értem, ha valamit ki lehet próbálni, nekemotthongépen, akkor nem a produktum élvezhetősége fogja meghatározni az ismertségét, hanem a buzis jellege, nade ha azt egy konfon megnézhetem videón akkor igen??
Darksector....te vagy az? <#banplz>#banplz>
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Felszopni valami talmi szart, amiből talán a negyede megvalósul, egyszer majd. Hát persze. Az nyilván authentikusabb. Vagy nem, de laglább fújhatod otthon a színes sípot papírcsákóban, és élvezheted a búcsús hangulatot. VIDEÓN, amit amúgy ha online nyomnának, akkor már barlang. 😄
A lényeg, hogy ilyenkor ide figyel a világ, ilyenkor lehet kilépni az árnyékból a fényre!
Hm...ez a szöveg is buzis lett, na mindegy 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hanem mi? 😄
Frontier Developments? Elite? mi van vele?
De hát az E3 egy BEMUTATÓ, egy kiállítás. Pont az történik ott amire van. Játékokat azon kívül is és más rendezvényeken is bemutatnak, viszont a közönség csak ilyen eseményeken férkőzik közel hozzájuk ( lásd itthon PlayIT ). A többi bemutató meghívásos, ezeket a kiadók folyamatosan szervezik és a yutuberek, médiumok mennek rájuk, de azok zárt körűek.
Kezdesz átmenni ijesztőbe <#zavart2>#zavart2>
Pl ott a Frontier Developments. Már két éve csak hitegetik a fogyasztókat hogy majd ez lesz meg az lesz. Beraknak évente egy fél perces le scriptelt valamit hogy csend legyen de két éve nincs komolyabb előre lépés.
Aki alapjáraton csak hitegeti a fogyasztókat az e3-on is csak hitegetni fog.
Ez nem nekünk ünnep hanem a fejlesztőknek, értékesítésről szól semmi másról. Marketing fogás az egész. E3-on kívül már tényleg nem lehet bemutatni semmit ? Idáig jutottunk?
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.06.06. 11:05:47
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Akit az adott platform érdekel meg fogja nézni, mert kíváncsi. És ez így van jól.
Egy gémer ne fintorogjon már emiatt. Ez egy ünnep nekünk. Évente 1-2 alkalom pár napig ahol középpontban van a videójáték és összejön mindenki bemutatni a portékáit, megmutatni magát ( E3, GC stb... ).
Engem ami érdekel arról egy rakat infót megtudok, kapok gameplayokat pl autós játékokból mindig van kormányos, ott vannak a szimes oldalak, kipróbálnak mindent stb stb...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.06. 09:15:20
Itt kell mutogatni a gémpléjt mert ha csak szimplán feldobnák youtube-re az nem az igazi.
Amúgy meg tök fasza ez az E3! Cirkusz és kenyér!
Én már csak dátumokat várok az e3-tól. Hogy tudjam mihez képest lesznek csúszások 😊
...meg nem is értem mi bajod? Tavaly is robbantott, tavaly előtt is a Sony. Minden más platform csak agonizál.
engem ms érdekel leginkább - nyilván a skorpió miatt!
nem azért, mert vennék, csak h mit hoznak ki belőle... de szvsz rajtuk már csak a csoda segíthet, ezzel a félgennel meg végleg elvágják magukat, ha a sony jövőre/2019-re valami nagyobb ugrással robbant (ehez persze kell az amdtől valami termék is...)
pedig - köszönhetően az ms mélyrepülésének - kinyalták a s*ggem a gépükkel, a platformal (gold, ingyenjátékok, bw compatibility, 1-2 exklu)
sonyra ráférne, hogy kicsit megruházzák őket és harcoljanak má' a kegyeimér' 😞
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jaja. LOL.
Bemutatják ugyanazokat harmadszor is. KIBEBASZOTTÉRDEKES LESZ!
KEK
Pff, itt lesznek a legprobb cuccok
Ahogy néztem a magyar facebook csoportokat ott is hódit a játék 😄
Megesküdtem volna hogy nyugaton gyenge lesz a keleti verekedősárkád.
Kezdődik az EA, este 7 körül (SW játék remény)
Utána MS (Ki tudja? Lehet bemutatnak valami ütős ex cuccot, a remény hal meg...)
PC Race (valamikor este 5, mondjuk pont kocsiba leszek haza felé, és nem is érdekes konf. ugyan mit mutatnának be?)
UBI és Bethesda hajnali időpontokba 😞
Sony...az egyetlen ami számít, hajnalban 😞
Nintendo érdektelen...
Load cell nagy ritkán van itt is:http://www.bodin-solutions.com/#
Ez nem jár pedál bontással.
Egyébként mostmár megvárom a végleges gt sportot mert a sok frissítéssel folyamatosan változik a fizika ffb. stb.
Van hogy nekem valamelyik nagyon jó valamelyik nagyon szar.Ha nekem jó lesz akkor rendelek load cell-t.
azért türelmes voltál... (amugy nem is váltott vagy csak a hangja ment el? mert a fana kormányomban is elkussolt a balos pillangó 😞 de ritkán használom, szal nemérdekel - működni meg működik!)
pedáljaid fordítottak vagy f1? én még mindig f1-ben használom, lusta vagyok + ugytudom mindig be kell lőni hozzá a kormányt... :/
loadcell - eh, azt reméltem van valami más 😊) bár ez v2... a v1ről anno sok jót nem írtak, miközben még drága is 😞
de úgytudom más nincs, amit kapni is lehetne. pláne nem jobbat/jobb árút.
ricmotech egyébként jókat gyárt, anno egy g25 pedál -> thrustmaster tx konvertert hozattam tőlük, talán 2 hét alatt ittvolt.
szal drágák, de korrektek.
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

/rettenetesenpróbáljaasikítvaröhögéstvisszatartani
Amúgy gyári tunning az más, mint amikor te mókolsz otthon a kínai 100ft-os öntapadós matricával de ja, lehet úgy is. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.05. 12:17:43
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D