121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#82955 Igen, be kéne fejeznem azt is, de az mivel ellenpélda?? :)
A Dark Souls 1 száműzésének?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 12:08:40 -
#82954 Nem számolok ilyesmit. Sunyiba belopom! -
#82953 De a Mass Effect Andromedat bezzeg toltad. :) -
#82952 De ez nem is fontos most.
Mindenki játszik, azzal aami neki tetszik és a Dark s Souls Remaszterrel. :D -
#82951 Nyugodtan számold hozzá a nachost meg a kólát, egy mozi egy főre 3400 forint manapság. Úgyhogy a 8-10 órás játékkal van pariban a mozi ha day 1 veszed a gammát.
Ha meg akcióban, pár hónap múlva, vagy túladsz a lemezes verzión, akkor a gamma messze jobb ár-érték arányban, mint a mozi.
Úgyhogy emiatt senkinek nem kell picsognia.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.26. 12:04:53 -
#82950 Én is erre tippelek.
Kb Beyond szinten, 7-8 óra.
Mondjuk, persze végigjátszom majd.
Csak nekem ez a stílus nem jön be. Beyond 2S az nagyon tetszett, a karakterek, a minden.
Itt nekem már ez a cyborg téma annyira így ebben a formában nem fekszik.
Meg a karakterek sem az én stílusom, 1x viszont lepörgetem mindenképpen. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 12:03:47 -
#82949 1700 pénz? Szóval ha ezt leosztjuk mondjuk a 18000 árral az kb. 20 óra game. -
#82948 5-10 óra között lessz a Detroit szerintem. -
#82947 Jól van, tipp volt. Akkor meg nem céges gépen kéne próbálkozni :) -
#82946 Nem függ össze -
#82945 Oké, de nem 1700ft a Detroit, és nem mindegy, hogy mindig újrakezdve a story-t áll össze a 10-15 vagy az elejétől a végéig egyszer. :) -
#82944 Mindkettő magyar. :) -
#82943 Amúgy onnantól kezdve nekem a játék hosszát érvként felhozni hiteltelen, hogy az emberek tömegestül járnak a maximum két órás mozira 1700 forintért....
Amúgy meg a Heavy Rain meglehetősen hosszú volt szerintem, 15 óra legalább, így ez is lesz annyi.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.26. 10:50:34 -
#82942 "nekem mindig is előrébb lesz egy GoW szerű játék. :)"
Az angoltudásoddal ezt meg is értem. -
#82941 Nem is tudtam, hogy ps3-ra is vannak dinamikus hátterek. -
#82940 Mármint ha csak megnézhetem élőben az E3-as demot, én már azért is simán fizetek 60 dollárt. :D
Biztos fasza lesz a Detroit.
Meg is fogjuk venni.
Csak nekem a Detroit félő a játék hossza miatt, és ez ilyen nem éppen akciódús játék.
Lassabb játékmenet, kevés interakció...stb-stb....
Azért a GOW-ban még mindig te játszol az elejétől a végéig, úgy ahogy szeretnéd, nem kell nagyon megszakítani az akciót párbeszédekkel stb....nekem mindig is előrébb lesz egy GoW szerű játék. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.26. 10:11:39 -
#82939 Ez a "gádovvár" - a hülyék szerint - szerintem nagy kérdőjel, lesz itt pofára esés sokaknál. Én nem ugrom rá megjelenéskor, az tuti, sokkal inkább a Detroit. -
#82938 Jah lehet ott a gépen van valami katyvasz. A lényeg hogy megy. :)
Néztem ezt a God of War Deluxe-ot, 10 dollárral több mint a sima.
De nem ad mást mint artbook-okat, az kell a francnak. Az a skin meg, annyira nekem nem jön be, úgyhogy nem uppolok. :) -
#82937 Na, mobilról bejelentkeztem, úgy látom a download listet. Asztali gépről két böngészővel is próbáltam, egyikkel sem ment. -
#82936 Aggasztó, hogy a képeket nem tölti be. -
#82935 Tudtommal nem kell belőve a primary, ahoz kogy kiírja a listára, max nem tölti le sehová a játékot, de elvigel a gombnak ott kéne lenni. :) -
#82934 Be, mindegyikhez.
Érdekes, mert SEN-en a Media fül alatt látom szépen a megvett játékokat. De a Store-ban üres a download list.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.26. 09:37:49 -
#82933 Be van állítva primary gépnek a ps4-ed az acchoz? -
#82932 Ez érdekes, nekem weben full üres a download listem. Megnéztem a UK és USA accot is, please wait.
Na kérem. USA/UK/HU account alatt is a download listre kattintva ezt látom:
There is nothing in your Download List. Content you purchase will show up here.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.26. 09:18:05 -
-
#82930 Öcsém, ez vicc. Próbaképp most "megvettem" egy demót is, Knack 2, és azt se látom a download listben. -
#82929 Webes felületen nincs library, csak a konzolon. Pont az a lényeg, hogy a munkahelyről akarnám elindítani a cuccot. -
#82928 Lehet mert van demója és egy plusz gomb megoldása már meghaladta a sony képességeit... -
#82927 Bemész a librarydba és onnan indits rá, mert itt valami más gebasz van, a storeban amúgy nem itt van hanem a jobb felső sarokban lenyitod a listát és download list -
#82926 Na, a helyzet az, hogy nincs ott! :)
Ez van csak.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.01.26. 09:05:24 -
#82925 Kellett lennie egy "Dowload to your ps4" gombnak, miután megvetted. Ha rákeresel a játékra, akkor ott is lesz egy download gomb.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.01.26. 09:01:30 -
#82924 Tegnap vettem egy játékot a Store-ban. A Pro sleep módban van otthon. Hogy tudom a Store-ból elindítani a letöltést, hogy mire hazaérek, le legyen töltve a cucc?
A download listem és a download queue-m üres. Ha a játékot hozzá akarom megint adni a kosárhoz, akkor azt írja ki, hogy you are not eligible to purchase or download this content.
Én úgy tudtam, hogy a Store-ból is lehet letöltést indítani, ezek szerint mégsem? -
#82923 -
#82922 The Inpatient.
Hmmm..Első Vr játék amiben soha nem voltam rosszul annyira jó az irányítása.
Grafika pedig szintén kifogástalan a hangokkal együtt.
Story...Na itt egy átlag játékos ha végig rohan a játékon azt mondja..szar...
Pedig amúgy nem az. Csak sok felé tud elmenni a történet..Több utat kell megnézni (több végigjátszás).
Úgy áll össze a kirakós..Kik vagyunk..Miért vagyunk itt..Mi folyik itt.. (?)
Akinek tetszett az Until Dawn ezt is imádni fogja. Igen itt is rajtunk múlik mások élete. ;)
Egy negatívum talán az, hogy pont amikor már kezd izgalmas lenni a story..hopp..vége.
Na már most lehet úgy vége, hogy azt mondod ez mi a szar volt...ennyi az egész.???
Meg lehet úgy vége, hogy azt a kurva erre nem gondoltam. (igaz ezt nem első végigjátszásnál fogod érezni)
Személy szerint csak 2 végletet láttam, de sok helyen még meg kell oldanom máshogy a dolgokat, hogy jobban alakuljanak az események. Mert ugye itt nem csak válaszok által változik a story.
Így a rövidke játékot simán kitolod 5 óráig is akár. (ami amúgy szintén nem mondható hosszúnak).
Pontot nem adok rá..mert nekem személy szerint baromira tetszik így is, hogy ilyen rövid.
De azért 12 ezret sajnálom érte..igaz egész jó élményt kaptam..sőt...baromi jó élmény volt játszani...csak lehetne több..kell még ilyen játék!
-
#82921 Zenékben én is szeretem. Vagy filmekben...:) -
SlickAdam #82920 mert en 1980s párti vagyok -
#82919 na végre, McLaren F1 és Monza. Jók a fiktiv pályák is, de túl sok van belőlük...
Viszont javításokról nem esett szó :( Az hogy egy autós játékban nem tudok a haverok ellen time trial-t menni az kurva gáz.... -
#82918 akkor miért akarod CD-n? -
#82917 Kioldottuk közösségi jutalomként a Sunslayer Arany fegyvert!!!! Conductor of Souls-nak az arany változata!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nyomassátok az isten elleni harcot!!! Minnél többször meg kell ölni Sobek-et!!!! Had kapjuk meg a következőt is!!! :)
Ha régebben megölted már Sobek-et, az itt nem számít, most számolja az öléseket külön!!!!
Köszönöm! -
#82916 Ha gondolod, lesz születésnapod, csinálok egyet.. :)
Nyomtatok szép faszás borítót is.
Itt ha jól látom elég olcsón van eredeti!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.25. 18:29:37