status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Na akkor csak jól kezdtem a hülyézéssel!
    Mivel én általánosságban írtam a véleményem! Ismét mondom TE voltál az aki a nagy óvodai ŐSZINTESÉGEDDEL a hülye gyerek sarokba raktad magad. Nem én akartam ezt...
    Nyilván van még itt jó pár akinek hasonló a véleménye mint neked, csak ők szimplán túlélik, ha nem sorolják magukat abba a sarokba!

De akkor tovább megyek számomra az is hülye aki vesz magának egy konzolt és az élete során kb 10 játékot próbál ki vagy használ. És mindenféle ideológia miatt elutasít másik 1000-et!
    Majd eladja...
    Szerencsére nekem X en sikerült ~200 at már használni(és hol a vége)Jah és a te felsorolt 3 játékodból egy sincs közte! Érdekes mi?
    360 on meg ~350 et és middel tökéletesen jót szórakoztam....
    Amúgy meg én mindig örülök, ha tudom valakiről, hogy eladta az x et! Mert tudok rajta röhögni, hogy CSALÓDOTT!!! És a legszebb öröm a káröröm... Bár melyik fórumon megnézheted senkit soha nem próbálok meg lebeszélni az eladásról....
    Pontosan azért, hogy röhöghessek rajta! Annyira felüdítő amikor magyarázzák a miérteket én meg csak szimplán tudom, hogy hülyét csináltak magukból... Ez van...

A Kinectes dolgotokkal kapcsolatban meg már leírtam amit gondolok! Ezeket a dolgokat a bizonytalan emberek teszik kell ,de mégse....

Tegnap este teli hassal feküdtem le ismét!(2x)

És remélem a kép tetején látod a Kinectet!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.01.28. 07:56:14