PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.05. 11:43:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Megnézném azt a lakást ahová ezt beteszik a tv mellé.
Kurva ronda lehet. 😄
Az ezüstös az még oké lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.05. 11:31:36
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Load cell:http://www.ricmotech.com/Load_Cell_Kit_for_Thrustmaster_Pedals_p/rmt-lc500.htm
Itt egyébként nézz körül,tudnék válogatni a cuccok között.
a 864p a 1080p helyett (ps4) pedig tényleg felér egy inzultussal 😄
Forza.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
az biztos, hogy a ps4 verza eléggé a régigépes tulajok arconrúgása... jó hogy nem 720p 😞
Forza.
(volt a kisebb addon kormány is, txre anno azt vettem, de ahogy elérhető lett az alcantara leváltottam.)
loadcellt hogyan lehet ezekbe applikálni?! (nekem is t500 pedálja van)
lehet egyáltalán? és konzollal is kompatibilis marad?
Forza.
+ahogy a t100at, ezt is oda tudom adni próbára és ha bejön: megtartod (ha nem, visszahozod - ohne kötelezettség!)
Forza.
az az egy szerencsém van, hogy a fanára átállás tényleg akkora macera lenne, hogy gondolni se merek rá 😊
neked t300 van?
Forza.
éééés ne gyere nekem a laptopommal, én beteg vagyok,... elismerten <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Új állás? Csak a pénz miatt, vagy az alkalmazottak is diplomatastátuszt kapnak az igénytelenség nagykövetségén? 😄
Adversus solem ne loquitor

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egyébkén sorold fel a legjobb játékokat amikkel valaha játszottál.
Meg van? Nagyon jó.
Melyiket nyomtad először végig 60 FPS -el?
Ez is? Ok. Van még kérdés?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.06.03. 19:24:43
Nem rossz,sőt! Bár én amúgy is Tekkenes vagyok..😊
De a grafikával kapcsolatban meg kell valljam többet vártam, abszolút nem érzem hogy micsoda fejlődés meg komoly generációs ugrás lenne. Persze szebb jócskán mint a 6 ps3-on, de még mindig olyan alacsony felbontású homály szar textúrákkal van tele a tereptárgyak java hogy rendesen 1-1 bevonulásnál pislogok ez micsoda. Kicsit ilyen "felhúztuk a részletességet és kaptak a karakterek jobb textúrákat" érzés. Vastagon ki lehetett volna hozni ebből látványban többet is. És mindezt úgy mondom hogy 4k ultra beállításon csapatom.
Megkockáztatom hogy egy Witcherben Uc4-ben vagy Horizonban nem csak a terep de a karakterek kidolgozottsága is több szebb jobb....Azt a szintet illett volna végre hozni egy 5 négyzetméteres verekedős stuffban ha már sandbox jellegű játékok ilyet domborítottak....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.03. 13:08:19
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
30 fps ez is
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
mondjuk sosem a grafikáról szólt, de néha eléggé lastgen beütésű... 😄 persze ettől még lehet kurvajó.
Ilyen Fanának már eleve kell állvány+sportülés, meg miegymás, de aki ennyire komolyan gondolja ez a 340 ezer nem lesz egy kiugró tétel a többi eszköz mellett.
3. pedál (loadcell fék): +140 eur
váltó: +260 eur
kézifék: +130 eur
szumma: 341 ezer HUF a teljes élmény 😊
(nekem a one kompatibilitás még 33 ezer ft lenne)
sok 😞
és ISZONYÚAN KÉSŐN! 😞
Forza.
Pedál : 220 EUR
Váltó : 260 EUR
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.03. 07:43:46
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A legjobb fősülis évek voltak amikor így toltuk konzolon a Fifát amikor összejött a társaság.
Aztán ott van a PC LAN fps gammázás... az is embertelen volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.02. 19:52:48