PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
jah, little nightmares

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
Na ennyi volt szerintem a százalék magáért beszél de platinát skippelem.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxyka
Mert ha továbbra is megosztva marad a.community akkor nem lesz ennek jó vége.

Minap tértem vissza bf1/-hez és már válogatnom kellett az ismerösök közül ki dlcs ki nem... Mivel nekem nincs meg, csak azokkal tudtam együtt játszani akiknek úgyszint nincs, viszont ha lenne akkor a haveri társaság fele meg azért esne mi mert nekik nincs. Gáz ez így :/ Egy kicsit túlárazottnak érzem a dolgot.
Ha le is cserélik akkor nem fogják tudni kárpotolni azokat akik már "premium pass" osok.

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Maxyka
Jaja de azért a ruszkik még fizetősek lesznej ugye? :P

TDC Geronimo
EA: "Changes" are coming to Battlefield/Battlefront DLC model #1
So on their fiscal call, EA mentioned that "changes" are coming to the Battlefield/Battlefront DLC model that will make (para) "DLC drops" less relevant, and instead focus on making constant constant updates to their game.

They're also very clear that they will have lots of DLC available for the entire community instead of just "DLC owners", even for Battlefield 1.

They also mentioned a move toward "event driven" DLC and live services instead of their current model.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem tudom hogy törés lesz vagy nem,de pl most mentem 3 versenyt abból 2 roncsderbi 1 győzelem de csak azért mert az elején sikerült meglógni.Egyenlőre gumifüst sincsen meg keréknyom se,viszont a kavics jól pattog az aszfalton(pont nem érdekel hogyan pattog)De megmondom neked őszintén ami nektek sokat számít arra nekem nicsen időm figyelni,én versenyezni akarok emberek ellen nem lógó lökhárítókat nézegetni meg hogy ott van e a festék a Nord.aszfaltján ahova fújta a paraszt.Nálam a hangok javultak ( még nem az igazi de tamagocsitól nagy szó ez is)a fizika nagyon jó a patch nélküli.Ne legyen lagg meg problémás online nekem ez a fontos.Az hogy otthon ki akar offline a gép ellen küzdeni legyen az ő dolga nekem nem kell.Legyenek fasza szervezett versenyek és én jól fogok szórakozni.A gyerekem mellett már úgy is keveset jàtszom.
arty
és az eladások után lesz végre törés? ;)
meg a többi...? már le se írom, mert minek... a kiéhezett rajongók persze h megveszne mindent... BÁRMIT :) ezt már prevgenen is láttuk, amikor a gt5P(!) lealázott minden forzát.

Forza.

arty
nagyon ügyesen mentél <#worship>

nekem ragequit lett a béta vége kb a 4. napon... jó is egyrészt ez a pontozósdi, ellenben így nagyobb a tétje is egy kilökődésnek :(

Forza.

Pontosan tudom hogy mennyire szép,stabil kiváló minőségű a forza.De autót vezetni mindig is a gt- ben volt jobb és mivel autóverseny játékról beszélünk itt nálam már el is dőlt a dolog.A sportról meg csak annyit hogy amíg nem jött hozzá az új patch addig kb ac fizika volt alatta, remélem a végleges is ilyen lesz és ez csak valami segítség a kontrollereseknek.
mucsácsó
The Order: 1886 - $3.99 on PSN
USA PSN store, jövő hét keddig.
hátha valakit érdekel :)
szerintem még idén a Plus-ba bekerül a játék... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.05.09. 18:57:01
Totti5
Forza minősége kb makulátlan, autós fronton a szent grált hordozzák teknóban, optimalizálásban, tartalomban, összetettségben. Kár hogy az eladásokban nem 10 millióról beszélünk, mert szó nélkül megérdemelné, de sok millió fogy belőle, sikeres szária. Nyilván a T10 üzleti modellje sokkal átláthatóbb, összeszedetebb, kezelhetőbb és ez valszeg ez a költségekre is igaz. Jamaucsi bandája ennek a szöges ellentetje, de lehet hogy a Sport 10 millió példány lesz egy éven belül... hajrá, sok köze nincs a Forzához, mert teljesen más platform így nem konkurencia egyik a másiknak. Magát a játékot össze lehet vetni minden tekintetben mert egy műfajok ( Horizon nyilván nem, de azt meg minden más ellen lehet... )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nyáladzok, remélem földön fetrengős lesz mint a Unity anno.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.09. 18:42:51

TDC Geronimo
Azért is hagytak ki egy évet, mert revampolnak elég sok mindent

mucsácsó
Sok szar nem látszik belőle mondjuk, csak hogy elég régi építésű a hajó, meg talán vmi ókorinak mondható környezet. :D de ez erősíti mondjuk az egyiptomos pletyiket.
bár ha olyan lesz, mint az eddigi AC, akkor részemről skip. :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.05.09. 17:56:32
n000rbi
AC leak

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ezt senki nem állította! Csak annyit mondtam, hogy a PS exkluzívok közül elég sok mestermű kerül ki.
Kandurex
~fél óra alapján,

ez eddig alig több, mint az inside, ..talán annak még a hangulata is jobb átjött, pedig nyilván ua,....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/DrbJizIbqpE

darkSectorxxx
Jah ez egyéni vélemény, direkt kitértem hogy nem a Sports-ra gondolok, nekem a Forza valamiért sokkal jobban bejött, a GT 3-4 után...de ez szubjektív, aztán van akiknek a GT 4-5-6 még mindig tetszett, a tunning része, egyebek, nekem a Forza-ban nagyon betaláltak pl...nem beszélve a Horizon ötletéről.

De nem a GT Sports, mert azt nem ismerem, ezért írtam, hogy pozitívan állok egyelőre hozzá, én az elmúlt időszakra gondoltam. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mesélj darky mi a több jobb? Nem kell temetni a sportot 3 forzából nem fognak annyit eladni mint ebből.
darkSectorxxx
Amúgy nem lettem Forza Fanboy, de a sorozat szerintem az utóbbi időben kb a 3-4 GT rész óta annyira bedarálta a GT-t, hogy még most is próbálják kiásni a földből....nincs akkora rálátásom a Forzákra, mint a GT-knél mert csak GT részekkel kockultam, 100%-oltam, stb, de amiket eddig Forza-ban láttam már bőven sokkal több jobb, mint abban valaha volt.

Bár a GT2 azért még máig nekem egy Best kategória...mert abban az időben azért az 5*-ös volt!

Nem akarom már most elíélni vagy temetni a GT Sports-ot, de fel kell kötni a virtuális bugyogót.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.09. 10:50:55

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Utolsó darabok! Hajrá! :)
576 Konzol, mielőtt valaki kérdezné

darkSectorxxx
Az emlékhez emlék is kéne. De pár éve nincs, csak Forza. :D

Totti5
Kellenek a szép emlékek 2017ből, hogy a 2018as csúsztatást lenyeljük.

darkSectorxxx
<3 :)
Kukacoskodni szerettem volna veled, csak hogy ne legyen könnyebb az életed. :D

Nem erre gondoltam,hanem pl.horizon 1-2 videón kívül semmit nem tudok róla.
Maxyka
Nem úgy mint darky :D

darkSectorxxx
Na a nap végére feldobtam egy videót, ez kegyetlen hosszú 15 perc, ez az amikor tök véletlen találtam a Horizon-ban egy bug-ot, vagy nem tudom mit, egy kijáratot, a mentési ponthoz, vagy teleport vagy glitch, nem tudom, de iszonúan eldugott helyen, és kb 1:10000-hez az esély szerintem hogy ezt felfedeztem, haszontalan de érdekes. :D Mondjuk fingom sincs hogy létezik-e még más hasonló...:D
(ebben is lehet jump-olgatni, így lehet eljutni bizonyos területekre, ahová amúgy nem....)

Horizon - Teleport
//www.youtube.com/embed/QRAluQ5u4ss

darkSectorxxx
Fasza a kör.
Most ebből a videóból jön nekem le, mennyire elszoktam ettől a Forza/GT stílustól, furcsák a mozgások, meg a kis sebességérzet.

Sok volt a Driveclub+Forza H3. :)

darkSectorxxx
Most meglesem, készen lettem a tökéletes Aloy hálóruhával...remélem a Guerrilla megcsinálja ezt a ruhát! :D
Horizon Zero Dawn - Gold Armor

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.08. 23:55:52

Ezt meg csak neked Arty:https://youtu.be/C2sS7qHdm60
Ha unod megnézni csak az utolsó fél percet nézd.
Fasza,vannak hibák rendesen meg bunkók is,bár most hogy növekszik a szinem egyre kevesebb.Tessék tegnapi verseny:
https://youtu.be/FWOgWvodNUA
Elfelejtettek szólni a 2 srácnak hogy ez nm rallycross.
4.30 körül kezd érdekes lenni.
darkSectorxxx
Miért?
Bárkinek lehet véleménye, nem elképzelhetetlen hogy ez a GT jó lesz, végülis én ahány videót láttam annyi arcát mutatta a játék, én is megnézem majd így vagy úgy. :)

Nem tudom Lbandi mennyit játszik amúgy ilyen autósokkal, de valszeg multizik és gondolom nem fektetné bele a drága időt, ha nem élvezné... :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.08. 22:58:47

arty
lbandi gété témában beszámíthatatlan <#hehe>

Forza.

darkSectorxxx
Engem is meglepett, de nem ez a legjobban, hanem hogy ezek szerint jó is, ha játszik vele még. :D

arty
jesszus, még mindíg tart?! :D

Forza.

arty
akkor moby leírt mindent, ami csak kellhet neked :)

itt végigmennek a ks7000-es beállításán - tippre az idei, M széria is hasonló lehet

Forza.

darkSectorxxx
Horizon Zero Dawn.
Giga lazaság! <#nevetes1>
Photo Mode 2.0

darkSectorxxx
Ja hogy az még mindig tart.....
Én meg ha minden igaz elkezdem ...izé folytatom ezt a köcsög boss-t a hétvége felé, vagy előbb talán. Azt qva gyorsan le szeretném tudni, mert a nyakamra jönnek az újabb játékok és így is elég kevés időm jut játékra.
Persze nem gond, a Horizon-t letudtam elvileg, aztán Das 3 tartson ameddig tart.

Mass Effect + Crash marad utána és max az Uncharted TLL jöhet közbe, mert azt azonnal akarom majd nyomatni, de addig még 3 hónap ugye... :)

"Most meg TELJESEN véletlen jump-olgattam Horizonban és találtam egy nagyon-nagyon-nagyon bonyolult utat, aminek az egyik elágazásában egy TELEPORT van, ami azonnal visszavisz a mentési ponthoz....de annyira tök RANDOM találtam meg hogy ha nem rögzítettem volna ps4-en, soha nem találnék vissza szernitem. :D
Ahová el akartam jutni, oda nem sikerült mert valszeg már nem lehet visszamenni, de ezt legalább megtaláltam, az is lehet, hogy nem is létezik másik ilyen pont a térképen. :D"

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.08. 21:41:15

Majd ha vége van a beta- nak akkor.
darkSectorxxx
Én a twitch-re gondoltam Dark Souls-ra. :D

Gt sport megy,itt vagyok olvasok de olyan témához nem szólók amihez fingomsincs.
darkSectorxxx
Én tudom, ismerem, de nem Dark Souls, hanem Demon Souls. :D
Na de mindegy is.

Te mikor térsz vissza a monitor képernyőjére? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.08. 20:04:05

Darky,demons az a dark souls nagymamája.
darkSectorxxx
Ez milyen állat...:D

Horizon Zero Dawn Easter Egg-ek. :D

//www.youtube.com/embed/EXw-8kuoFVk

darkSectorxxx
Nem kell fing.
Google:
Dark Souls széria:

Dark Souls , Dark Souls 2, Dark Souls 3.

A többi egyéni probléma, mit hogy kalkulálsz meg minek szánták stb...:D
Én azt vágom te mire gondolsz, csak a megfogalmazás helytelen, ez csak belemagyarázás semmi több. :D
Bele lehet kötni az elméletbe. Demon Souls az Nem Dark Souls, más szavak vannak a címében. :)

Maxyka
Kényszeres válaszolás mindenre, azt közben fingodsincs o.O

darkSectorxxx
Ezt nem tagadtam, pont ezt mondom csak annyira megváltoztatják, hogy pár dologba ne lehesen belekötni azt ennyi.

Steam-en is van Uncharted kópia. :D

Totti5
Azon kívül hogy van fű és zöld, semmiben nem hasonlít. Persze a barlangból kiment és kitárul a táj a dombról 1:1ben le lett copyzva a kameramozdulatokkal együtt, nade ez nem hasonlóság, hanem másolás. Kínai copy.

darkSectorxxx
Télleg nagy a hasonlóság...egy Zelda skin hozzá, és egyből multiplatform. :D