status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    1x adtam el úgy, hogy útálattal, hogy sohatöbbet, hogy elég volt: a witcher3 után. Sokáig ott sem tartott a haragom, meg jött valami, ami érdekelt. De gyak amióta kijött a pro, én ellenék csak ps4-en is ha szigorúan csak a játékok érdekelnek. Még úgy is, hogy van ami foscsin fut. _ANNYIRA_ ez nekem probléma, vagy nem lenne az, ha amúgy nem érdekelne rohadtul a pécé építgetés. De mivel érdekel az is, meg kicsit hobbi az is, meg azon jobban is fut minden, ezért megy azon is a játék. De jól látszik, hogy amikor épp nincs építgetés - minthogy egy fél éve legalább hozzá sem nyúltam - azóta szépen csökken a játékidőm rajta. Szal ez sosem szólt arról, hogy nem vagyok képes valamit játszani, ha nincs 4K@60 frém, csak ha már ottvan, és hamár másfajta igényeimet is kiszolgálja, akkor mérne. De megintmásfajta igényeimet meg kielégíti a psvr, a megint mást meg a switch, ésatöbbi. És most szinte csak ezek pörögnek. Ha pécé nem lenne, a gémingigényem most is 350%-ban van kielégítve a ráfordítható idő arányában.