status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
+1... GoW3 még mai napig szétbasz mindent - pláne, hogy nincs más HnS a piacon..-, most megnézem ezt a kis Hermes-es vidit amit linkeltetek lentebb, és hát...jah, brutál még mindig az egész... brutál jól összepakolták, de igazából az egész trilógiát :) Ascension gyenguszabb lett, de szarnak azt sem mondanám azért...
amúgy picit én is bevallom ezek után húzom a számat ezekre a radikális változatásoktól, mert lényegében pont kb. amitől GoW egy GoW, azokat vették ki... megnéztem volna egy ilyen északi mítológiás GoW-ot ami a "klasszikus" GoW paradigmára van átültetve - de valszeg okkal döntöttek így, hogy ne így legyen...
valszeg próbálják pusholni a TLoU féle cinematic experiencet, meg hogy no-/minimal-HUD meg anyámkínja, mert ma ez a módi.. ugyebár még combo-counter se lesz :D de mindezek ellenére, valahogy mégis bízom abban, hogy az öreg Coryék tudják a dolgukat, ziher nem fognak szarral előrukkolni... ;) nem lesz itt gond... ha meg mégis, akkor az meg az évtized csalódása lenne kb, szóval ez kizárt
csak azért ne a Hellblade szerű sétaszimulátor legyen...
szóval a hack 'n slash az továbbra is halott marad, mint műfaj újabban - de szerintem majd a DmC 5 szépen széjjelbasz mindent, ha egyszer jön tényleg :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.01.08. 00:25:33