status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #82030 Azt még látjuk, hogy karakter mennyire épít koncepcionális szinten az eddigiekre. Úgy tűnik eléggé, valójában inkább az a kérdés, hogy mennyire lesz bullshit. A mitológiaváltást már sok éve is nyilatkozták, hogy az lenne Kratosszal. Lehet vitatkozni, hogy mennyire tetszik vagy nem tetszik, mennyire a pénz után mennek vele, de már a GoW II idején is volt ilyen gondolat. (És ugye az új résszel Cory Barlog tért vissza.)
Ezzel együtt én is szkeptikus vagyok, az ugrás hiánya nem hangzik jól. Az Ascension nagyon gyengus lett, ha nem lett volna a szép, akkor a bugok és szaggatás miatt B-kategóriának sem mondtam volt. Aztán olvastam arról is olyan véleményeket (pardon, ezt így kell: MINDENKI azt mondja), hogy az első és az utolsó bossfight volt a király benne (tudom én, hogy epikus akart lenni, de így nem jött át, én játszani akartam, bár addigra már nem a GoW-val...). Ja, a mechanikailag a két leggyengébb, a végjáték kb. egy film volt. Remélem nem MINDENKI igényét elégítik ki, mert olvastam korábban biztatóbb interjúkat is.