status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • dzsedi
    Na igen, de a MU nem ingyenes ha jól tudom (£41.99 12 hónapra ha ps+ is van, egyébként 60). Nagyon szerettem, hogy a pc-men lévő összes zenéhez hozzáférek kábelezés nélkül, most meg cserélgethetem a cd-ket mint 98-ban.
    Arról nem is beszélve, hogy azért vannak olyan előadók akik nincsenek fent a MU-n. Speciel én nem vagyok egy Rihanna fan.

Videó ügyben a vad keleten nem vigasztal, h az amcsik havi 3 ezernek megfelelő dolcsiért hányásig nézhetik a fullhd dts 7.1 féléves mozifilmeket. Ha itthon lenne ennyiért ilyen szintű szolgáltatás akkor warez filmek is visszaesnének.

Mellesleg Shuhei Yoshida (Sony WWS elnök) ezt írta ma twitter-en:
    "Had a very good discussion w the PS4 Dev team today. We're happy & appreciative to learn so many people use and like PS3's media features."

Mellesleg nem zárkózom el ezektől a stream cuccoktól ha ésszerű áron lenne elérhető. Elfogadom, hogy a warez ellen ez jó alternatíva, de nem úgy h kötelező. Mellesleg a DRM és az online pass sem vált be. Rájöhetnének, hogy nem azt kell szívatni aki megveszi az eredeti tartalmakat, és/vagy nem töri fel konzolját. A korlátozásokkal csak azt érik el h több lesz a CFW-s gép.