status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • csgj
    Hali! Azért írok, mert én totál bele vagyok épp szerelmesedve a Persona 5-ba. Eddig kb. 50 órát öltem bele (most vagyok a harmadik palotában), és kb. összesen fél órányi shadow-irtást hajtottam végre easyn, amúgy normalon tolom. Ez pedig úgy történt, hogy normalon kezdtem, és az első palotában még nem sikerült rendesen kitapasztalnom a harcot. A vége felé, közel a kincshez, egyszer voltam olyan hülye és szerencsétlen, hogy hosszú haladás után visszamentem egy safe roomba (nem volt időm, mennem kellett melóba :DD), mert gyorsan menteni akartam. Csakhogy persze legközelebb minden utána következő shadow, amit egyszer már kinyírtam, feléledt! Persze ez nem lett volna baj, ha lett volna elég napom a határidőig. De nem volt, mert szarul osztottam be a napokat. Már az elején a hétköznapi dolgokra összpontosítottam, és hirtelen sok napom elfogyott, kevés maradt a palace-ra. Úgyhogy átváltottam easyre, és már könnyen ment a dolog. Oké, van easyn is egy kis nehézség (legalábbis a bossnál), de ha az ember jól kitapasztalja a palace-t, a shadow-kat, és eltanul egy-két trükköt, teljesen jól, komolyabb frusztrációk nélkül haladhat normalon is. (Ja, és mindig legyen első a palace! Nem szabad halogatni!! :D)