status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • davidka003
    Pont ráakadtam a videók közt:

"Szia Tinman! Nagyon várom/várjuk a Dark Souls 3 gameplayt :D Így hogy a Ringed City is napvilágot látott, nagyjából mikorra lesz várható a sorozat elkezdése? :) "

-"Szia! A Demon's Souls 2009-es játék. A végigjátszás videókat 2013-ban, vagyis 4 évvel később töltöttem fel. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 2021-ben lesz itt DaS 3 WT, hanem azt szeretném neked és mindenkinek elmondani, hogy szívből csak úgy tudok beszélni egy játékról, ha az áthatja a mindennapjaim. Jelenleg a Dark Souls 3 nem ilyen. És ez nem csak az én hibám. A DaS 3 elment BB irányba, amit én nehezen tudok elfogadni. A szebb küllemmel nyilván nincs bajom, de a kissé idegrángásos, Devil May Cry irányba elvitt játékmenettel már igen. Nekem nem a DaS 3 lore-jával, küllemével, zeniével, hangulatával, karaktereivel van a bajom. Nem. Ezen a téren a játék csodás. Nekem pont a core gameplay-el van a bajom. Nyugodtan megkövezhettek, de nekem a Demon's Souls, Dark Souls 1-2 játékmenete a zsánerem. Azt szívből szeretem, igen még a kissé sántító Scholart is. De a DaS 3 nem ilyen. Más irány. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok hazai és külföldi YT-os imádja az új irányt, én nem tartozom közéjük. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fogok soha DaS 3 WT készíteni, hanem azt, hogy nem érzem az ihletet és a motivációt sem, hiszen kimondom: Számomra a DaS 3 csalódás. Véletlenül sem tartom szarnak, vagy rossz játéknak! Dehogy! Egy másik játéknak látom, amire én véletlenül sem aggattam volna a Dark Souls 3 nevet. Hívtam volna inkább Bloodborne Soulsnak, utalva arra, hogy mely utakon jár. Még valami: A Bloodborne remek játék, egy csoda PS4-en és el is fogadom olyannak, amilyen, mert véletlenül sem a Souls franchise része, hanem egy másik irány. Ez így van rendjén. Az viszont nincs rendjén szerintem, hogy a Souls el lett tolva ebbe az irányba. Ezt máig nem tudtam megemészteni."

Minden szava igaz.
    Grafika legalább jó volt a 3-ban. :D