status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #81377
    Ez így igaz, pontosan.
    Én is így vélem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak azt nem értem miért nem lehet kicsit hosszabb egy játék.
    Grafikailag nincs elvárás, mert így is ps3 szinten mozog minden, nem kell ide látvány, csak az is bőven elég lenne, ha ugyanazt meghosszabbítanák, ami már megvan.
    Oké legyen 60 dollár egy játék, nem para, dehát sokszor még egy szimpla sima AAA játék single hosszát sem kapjuk meg.

Nem minőségileg van gondom ezekkel a játékokkal, mert látványban ez van, ezt tudja a tech, elfogadjuk, VR-ban jórészt úgyis elnézi ezt a játékoknak mindenki. :)
    Csak érted, most itt ez a kutyamadár demo, miért nem fizetős, legyen 60 dollár, de akkor mondjuk játszhasd végig a full játékot. :)

Mert értesz, tök szép, hogy sok ingyen cucc van VR-ban, de cserébe nem is fogsz tudni 15-20 percnél többet érdemben játszani. :)
    És inkább legyen egy jó 8-10 órás vr és fizessek 60 dollárt mintsem free-ben 20 olyan, amit 2 perc után törölsz, mert nem tudsz mit csinálni benn, ha egyszer meglested már.
    Persze biztos lesznek majd ilyenek, a Moss-nál én is várom a tesztekben miket mondanak majd, milyen tartalmas lesz stb, de azért valszeg csak nekem furcsa ha legörgeted a VR játékokat, kapásból valjuk be a 80%-áért még 1 dollárt sem adnál, mert ingyen jólenne, de amúgy full átgörgetsz rajtuk.
    Kb mint a sima AAA játékok közt egy noname 2d-s indie játék.
    Simán egy store akcióban szinte nem is nézi meg az ember még az árát se. :)

Szóval én szívesen fizetnék akár full árat, de legyen akkor valami, mert egy sima játékhoz képest lehet rosszul gondolom, itt igazából a fő dolog a tech, a tech egy 20 perces demonál lehetne több órás csak többször ennyit kell egymás után összekapcsolni.

Csak megmondom őszintén, szerintem 2 dolog a probléma.
    1.
    Valszeg ezt tudják sokan, hogy itt még nagyon necces beleölni több lóvét, mert félnek, hogy ennek ellenére megvennék-e ezeket a játékokat.
    2.
    Tudják, hogy ez még mindig nem egy 100 órás Skyrim-hez van. Mert a Skyrim megcsinálta, csak ugye ott már necces 10 órákat a fejeden ezzel a cuccal, mert egy idő után meg azért már azt érzed, hogy levennéd már a fejedről. :D

mindegy ez személyes vélemény. :)