PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.03.18. 17:29:53
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.03.18. 14:56:45
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Van akinek drága az ideje, neki nem feltétlen fér bele ha az első 5-6 óra lapos (a második után elengedi a francba).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Adversus solem ne loquitor
hát azzal aztán meg mi a baj? Rohadtjól néz ki és hangulatos. Bár nagyrészt az elite-ből lopták, de ez itt most speciel pont nem hátrány 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.18. 14:09:16
Amúgy ez minden hosszabb játéknál így van, és mindig is le van írva, meg van szakértve hogy később beindul. Könyörgöm, ez a normális!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.18. 14:04:12
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Menüt mindenhol szidják meg a galaxy mapos "utazást" is.
"igénytelen, fapados párbeszédekről és karakterábrázolásról, fantáziátlan, dögunalmas történetről és küldetésekről, borzalmas szinkronról, összecsapott kezelőfelületről, idegborzoló töltőképernyőkről és átgondolatlan megoldásokról beszélnek; összességében egy olyan játékról, amely nem hogy nem ér fel a legendás trilógiához, de akció-RPG-nek is csapnivaló"
Na de visszatérve a Mass Effectre, a játékmenet nagyon frissnek hat, sokkal pörgősebbek, és változatosabbak a harcok, a felfedezés pedig nagyon érdekes, kicsit DA:Inquisition feelinget hoz elő, ahogy vártam. Most érkeztem meg az Eos-ra egyébként, szóval a bevezetőn már azért túl vagyok, és eddig nem csalódtam benne. PC-n hibátlanul is fut nálam, high grafikán, szóval ezen a téren sincs gond, legalábbis eddig nem tapasztaltam. Remélem még haladhatok bőven a sztorival a maradék 7 és fél órámban, meg majd a multira is ránézek.
Minden bajok ellenére megvettek kilóra. Mit kilóra, grammra. De nem most, ebben eltökélt vagyok.
Ami talán árnyalja a képet, hogy combatban az ME1 kozelebb allt a KOTORhoz mint a gearshez, minél inkább akció az irány annál fontosabb a stabil frém.
ME1 hulladék frémjét az segített még megemészteni hogy nem nagyon lattunk addig ehhez hasonlót (grafix, szkóp, ambíció - kicsit mint most a Zeldanak azonnal megbocsatott szaggatasa), ez meg "csak" egy ujabb masseffect.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.17. 21:03:16
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.17. 20:10:09
Apro szarságok, de azért elég gáz mikor nem szeretnél ezekkel szöszmötölni....
De amúgy ja, elég epic dolgok vannak, nagyon szépek a bolygók, sci-fi meg ME stílus az még mindig adott....Nekem eddig a gameplay, minden a ME2-őt idézi.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.17. 20:05:22
Sehol nem láttam grafikai vagy egyéb bugot. Valamiért nem jött elő semmi, pedig direkt figyeltem, simán ment a játék gond nélkül. Lehet a bugok PC-n vannak? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Harc nehézkes, de talán a végégre megszokom.
Ki a tököm hitte azt hogy ha előveszed a pisztolyt és utána nem tudod eltenni, csak ha átváltasz a scan-re, azt vízbe fojtanám, nagyon idegesítő.
Amúgy fasza kis játék ez.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.17. 19:50:45
Aztán most Doom-t is megláttam 4ezerért úgyhogy valószinü arra is rámegyek😊
Vagy For Honor 14K még nem tudom.
Úgyhogy nekem ez a húsvéti akció mert ezeket hagytam ki😄
A húsvéti store akcióról lehet tudni már valamit?! Nekem ez lesz az első 😊 szokott ez olyan erős lenni mint mondjuk a karácsonyi?! Van néhány AAA játék amit karácsonykor kihagytam és most már jó lenne bevásárolni őket 😊
Köszi,
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.03.16. 23:24:24
Forza.
Legtöbbször elbaszott feje van és arckifejezése
Amúgy tutira veszem hogy búvár csinálta a fő karaktereket. A csajok ormótlanok, olyan fejjel mint akit egy hónapig extasy-n neveltek egy barlangban majd kiengették őket... közben a faszi karakterek teljesen korrektek...
Beharangozták (mert kurta fontos) hogy itt sex is lesz...Ezekkel?? Kilökném ezeket az arcokat az aszteroidamezőbe napelemeket cserélgetni az űrhajón....
/Már tapintom a bajokat is a későbbi sztoriban, rá is gyúrok rendesen, kavarom a szart ahogy kell 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.16. 22:17:21